Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
No ja tam nic nevidim :(
ahojte slečny dnes som si robila testík a stala sa mi taká vec že sa mi spravila čiarka jedna klasická po šírke a druhá tam bola minútku a zmizla ale objavila sa mi potom po dĺžke vzniklo z toho také plus stalo sa to už niekomu ? myslíte že chybný testík ?
@melanka21
@kristinka28 a ostatné baby, dnes ráno takto.Spodný je dnešný a vrchný včerajší poobedný. 😉 22DC
@janaochi blahozelam ti pekne silnie,,,,som rada 😉 skoda ze sa nam nepodarilo ,,este raz blahozelam a davajte si na seba pozor
@emilia25 Ja tam ale nevidim ziadneho ducha :(
@lasenka3000 nie pomaličky ale rýchlo :D krásny Gratulujem a držím palce 🙂 dúfam že už aj ja nájdem niečo také 🙂
@valeriap .. verím tomu, že aj tebe sa to podarí..budem silno držať palce.. ani u mňa to ešte nie je také isté bojím sa aj tešiť zatiaľ..
@lasenka3000 skus spraviť digi ale podľa mňa sa báť nemusíš ;) je jasné 🙂 a Ďakujem 🙂 dúfam
@kristinka28 no ja tam niečo vidím. 😉
@danielacool a tu je co si vidiet tento jevz dnesneho rana.no uz testovat budem az o par dni snad uz bude pekne vidiet.
@kristinka28 prva je upravena tie 2 nie
prosím vás kuknite sa mi na tie fotky trošku vyššie čo vy nato ?
@janaochi skus pozriet moje co myslis robeny vecer
@julinka55 - nič tam nevidím
@kristinka28 - tiež nič
@emilia25 - a do tretice nič
@lasenka3000 - u teba jasné tehotenstvo. Blahoželám.
@emilia25 vidim tam neco

Ahojte baby tak som tu znova ziavil sa mi duch prosim pekne ktora to viete tak s tym negativom dalo by sa.dakujem.