Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@myskahryzka dakujem budem rada
@kchan
@kessica
@myskahryzka
@kotatko1232
@alilka @kchan presne ako píšeš ja som málo prispievala a vulgárnosť to nie moje ale ona začala a nie je to mesiac ani dva kúta ani nevieš koho sa zastavaná si dobrá žena ale nespravodlivo si jej držala stravu však pozri koľko žien píše to ti nestačí a možno sa ešte nájdu také čo osobné oklamala nechcem ich tu menovať možno to budú čítať ja mám 2 deti ale aj tak akým právom toto napíše lebo to myslela namna ja som jej nič zlé nepriala ale nebudem tu zavádzať baby buď som alebo niesom musí sa stým dievča vyrovnať ako každá z nás toť Všetko čo som chcela povedať
@bluebell0412
@luta13
@karmela
@butterfly333
@peppermint
@kotatko1232 no len presne tak tie tvoje slová z posledných viet vyznievajú. Ty si tu rok vkuse každý mesiac pridávala testy neexistujúcich testov a každá jedna žena to s tebou preciťovala a priala ti, aj napriek tomu že pár žien si všimlo tvoje nereálne tehu príznaky. A ak sa ti to predsa len podarilo a ty si teraz naozaj tehotná, trošku pokory a normálneho písania by ti neuškodilo, zvlásť pre tie ženy alebo práve kvôli nim, ktoré ťa dlhé mesiace podporovali. Lebo práve voči nim to vyznieva neúctivo.
@kotatko1232 nechcem sa tu nejak do toho miešať ale teda keď chceš aby ťa neočiernovali tak správ foto kde dáš pod seba testy ktoré si postupne robila a dala sem foto.
@kudusko chceš teda povedať,že klame a nieje tehotná???
@kotatko1232 je to tak???
@kotatko1232 zlato o môj oddych sa báť nemusíš, čerpám dovolenku a tak si vyložím nohy a budem si užívať to lietajúce brucho 👶
Normálne tu človeku zostáva rozum stáť 😂😂😂
Ja osobne kotatko tiez neverim. A mozno naozaj je tehotna, ale po tych mesiacoch, co som tu sledovala jej prispevky, sa jej tazko veri. Aj pred 2-3 mesiacmi tvrdila, ze bola u lekara, ktory jej potvrdil tehotenstvo a odvtedy sa k tomu ale nikdy uz nevyjadrila. Pamatam si, ze aj minuly rok tvrdila, ze je tehotna. Pre mna je nedoveryhodna. Je to detinske, co tu predvadza.
@cvikla12 jeeeeej super aké krásne brusenko😉
@cvikla12 krasne brusko mas
@cvikla12 moja mne je uz jedno ci mi veria alebo nie.tolko foto som tu davala a aj zajacika k tomu a neviem.este co...ak neveria tak nezruti sa svet.veria mi tie ktore ma poznaju a to je hlavne..dakujem

@bluebell0412
@archanjel007 ďakujem veľmi sa tešíme že takto rastie.
@cvikla12 ake kraaasne brusenko maaas 😗😗😗
@kudusko @kotatko1232 @myskahryzka a ostatne babule každá žena si zaslúži byt tehuľka a vynosiť babatko keď ponom túži ja to želám každej jednej žene odtiaľ či už ide o prvé babo či siedme..A jedno neznášam keď niekto napíše snažiacej sa žene či ženám buď jalova,alebo niečo v podobe kto si čo zaslúži..vtedy má ide roztrhnúť od zlosti..tým že žena otehu ešte nieje nič vyhraté ešte nás tehotné čaká 8mes šťastných alebo nedaj bože komplikovaných chvíľ..tak snažiacim želám čím skôr tehu a tehulkam šťastný koniec do pôrodu zdravého bábätka..
@cvikla12 len pekne nech rastie a si najstastnejsia mama na svete;) prajem ti to z celeho srdiecka
@archanjel007 ďakujem ti veľmi pekne celá rodina pevne veríme že tento raz to dotiahneme až do šťastného konca.
@kudusko mne sa je trošku ťažko vyjadriť nechcem nikomu mojim vyjadrením ublížiť no jasné človek nie je hlúpy ak je v tejto skupine niekoľko mesiacov a cita tak chápe napr ja osobne neviem.co sa tu odohralo minulý mesiac co to som postrehla ale necitala všetko dnes testy ok až kým baby neupozornili na včerajšie a akosi aj mne prišli zvláštne som 3x tehu a ani raz som také testy nemala no netvrdím ze ich nemôže mať.Ale tak ako píše
@peppermint keď vidí a cita dlhšie co sa tu deje tak sa ani potom babam nečudujem ze su tu názory ake su
@kotatko1232 ďakujem
@cvikla12 dotiahnete budes maminka🙂

@kchan klud klud .....chod si odychnut ja si idem konecne...😆