icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

karmela
20. apr 2017

@gabcca nebojaj uvidis že budeš odchádzať s úsmevom na tvary a potom nám daj info a fotecku..Držíme palčeky 😘

miriamn76
20. apr 2017

@gabcca drzim palce urcite uz bude vidiet☺☺potom si prosime fotecku😀

gabcca
20. apr 2017

@karmela verim aj ja ze uz bude nieco vidiet. Zatial nemam ziadne priznaky okrem pobolievania podbruska semtam ale tak to bolo aj pri prvej.

miriamn76
20. apr 2017

@karmela dobre mojenky tak cakam na skvele spravicky😍

gabcca
20. apr 2017

@miriamn76 ano ked bude tak vam ju ukazem.tu malu fazulku 🙂

gabcca
20. apr 2017

@miriamn76 nevies si.sa moze jest ked idem na hcg?

karmela
20. apr 2017

@gabcca no ani ja nemám fakticky originál tehu príznaky len pobolievanie podbruska ako ty plus zimnica večer a bolesť pŕs..A každé ráno musím dať slabú kávu ak Nie začne bolesť hlavy..uvidis bude dobre a budeš sa tešiť neboj

karmela
20. apr 2017

@gabcca môžeš jesť tehulky musía papať aj ja si idem dať aspoň jogurt

karmela
20. apr 2017

@miriamn76 dám vedieť zlaticka 😘

miriamn76
20. apr 2017

@gabcca myslim ze ano ja som.jedla

barborapavlikova
20. apr 2017

@karmela ahoj,držím palce nech je všetko V poriadku A čakám samé dobré správy. 🍀🙂

tonjadabik2
20. apr 2017

@sangriasro gratulujem mamicka k babetku

candies
20. apr 2017

@miriamn76 moja neboj sa 🙂 pripadne skus k nejakému speci ist predtym ako budes zvažovať amnio

gabcca
20. apr 2017

Baby tehu potvrdene, fazulka je.kde ma byt, este zajtra pockat na hcg ake bude cislo. Verim zw drobec bude rast. Bolo vidno iba vak, zatial je vsetko v poriadku, foto mi este nedal :(

olylili
20. apr 2017

@gabcca huraaaaaaa gratulujem ešte budeš mať doooost fotiek za celé tehu 😊

sofija18
20. apr 2017

Dakujem za srdiečka babulky :-* juuj za čo? 🙂

kudusko
20. apr 2017

@gabcca super toto sme chceli počuť 😘😘😘

alilka
20. apr 2017

@gabcca no vidíš 😁😁toľko si sa bála,že si fazuľka povedala že už maminu nebude naťahovať 😉😉 a škoda slov,ako som už písala predtym,no povedz k čomu bolo zbytočné to strašenie doktora že HCG je nizke a bla blaaaa keď si mala vtedy tuším 163..Somár len stres ti narobil 😑 gratulujem. 😉

bevab
20. apr 2017

Baby mozem poprosit o vas nazor na moj graf. Dakujeeem.

milasik10
20. apr 2017

Tak predsa som to dnes nevydrzala 😂 Baby,co myslite?

alilka
20. apr 2017

@bevab a čo potrebuješ poradiť ?😊

karmela
20. apr 2017

@gabcca blahoželám moja neboj ukáže sa najbližšie uvidis 😊

bevab
20. apr 2017

@alilka ze ci z vasich skusenosti uz je to stratene, alebo ako 🙂. Mi to spadlo trocha dnes.... dakujeeem 🙂

karmela
20. apr 2017

@milasik10 že vidím druhu slabú čiarku a verím že bude silnieť ja som mala ešte slabšiu tuto značku a silneli pekne postupne 😊

alilka
20. apr 2017

@milasik10 je to tam už viditeľné 😉😉

milasik10
20. apr 2017

@karmela vcera som si ho tiez robila a bola sa mi zda trosku slabsia... este nemeskam,tak uvidime

karmela
20. apr 2017

@milasik10 moja slabučká 5dni pred ms si myslím že sa môžeš tešiť

alilka
20. apr 2017

@bevab podľa mňa nie..Mne to vyzerá že si 5dpo..A čo dnes trocha kleslo nevadí..Stále je hore..😉 na ms je aj tak ešte skoro 😊

milasik10
20. apr 2017

@karmela a bola si fakt tehu??? Kedy sa ti ukazala silna ciarka?? Ja som dnes 27 dc... ms mi chodi tak na 30-31.

karmela
20. apr 2017

@milasik10 no podľa testov pravdepodobne som dnes idem k dr tak snáď verím že potvrdí tehu silneli mi z rana do večera pomaličky mne mamatest ukazoval zo začiatku naj druhu čiarku😉4dni pred ms..držím palčeky 😊 Aj tebe bude pekne silnieť uvidis..