Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@karmela drzim palceky.
kolky tt by si uz mala byt?😊
@kotatko1232 ďakujem dnes koniec 5tt 😊
@karmela a dnes ides k dr?alebo? asi este nebude vidiet srdiecko iba Vacok ci?
@gabcca super dobra sprava neboj aj ich bude ok 🙂 ani mne nedal včera foto ale nevadi základ ze som videla tu našu bublinku a nervozita zo mna opadla uz sa hlavne nestresuj uz Klud všetko bude dobre a tes sa mamina
@kotatko1232 áno dnes tak srdiečko podľa mna ešte nebude vidieť..Ja budem rada keď uvidím váčok a mini bodecku,na správnom mieste..Uvidíme no a možno nebude ešte vidieť nič..
@karmela ja si myslim ze uz bude.....tak drzim palceky a potom daj Info 😙
@barborapavlikova ďakujem pekne moja vy to máte za sebou o chvíľu budem mat aj ja 😘 Drzkajte sa 😘
@kotatko1232 ďakujem napodobne 😉
@candies ahoj.tebe na zaciatku bolo zle?? a chutilo ti jest??
@karmela držím palčeky 🤰
@karmela hlavne klud.....pis potom
@karmela nemaj strach ja som tiez tak sedela plna obav cvikla ma ukludnila srdce busilo inak ja som kludas ale viem teraz ked pojdem na dalsiu kontrolu opat bude srdce mi bit ako zvon nemam rada lekarov s tym nic neurobim stres ked som tam ked odchadzam uz fajne🙂
Ahojte ženy moje 🙂 nezabudla som na Vás,na sono som sa dnes nedostala môj lekár tam nebol a zastupovala dáka staršia doktorka,ku nej som nechcela ísť tak počkám do pondelka na svojho lekára a spolu pozrieme bublinku 🙂 V pondelok sa podelím s Vami o fotečku😍

@milasik10 a jasne viditeľná čiarka bola asi 3 dni pred ms už pekne ich bolo vidieť