icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

lenka6309
20. apr 2017

@karmela Držím palce,😗

karmela
20. apr 2017

@bluebell0412 @miriamn76 @luta13 @happymia a všetky ostatne babulky a tehulky som šťastná žena fakt až mám szly šťastia tu je moja fazuľka hneď sa ukázala ešte je malinká ale verím že bude pekne rast 😍😍

adria88
20. apr 2017

@karmela super, gratulujeeem k fazuľke, neboj porastie o 106

sticker
kotatko1232
20. apr 2017

@karmela jeeeeej super tesiiim sa.verila som ze tam uz bude vidiet nieco....a kedy dalsia kontrola???😙😙😙

karmela
20. apr 2017

Ďalšia kontrola bude o dva týždne aj testy aj všetko ostatne..A verím že aj srdiečko už bude ❤️😍 Ďakujem babulky 😘

bluebell0412
20. apr 2017

@karmela supeeeer no vidíš až mám zimomriavky teším sa s tebou 😉

mokilko
20. apr 2017

@karmela gratulujeeem 🙂

sticker
miriamn76
20. apr 2017

@karmela krasne moja gratulujem tesim sa stebou😘😘

kudusko
20. apr 2017

@karmela ja som to vedela co ine sme mohli cakat len ze je vsetko ok citila som to stebou moja 🙂

olylili
20. apr 2017

@karmela jeeeeej je to tam veeeelmi sa teším s tebou 😘😘😘😘😘

sticker
cvikla12
20. apr 2017

@karmela Jeeej veľmi sa s tebou teším želám hlavne veľa zdravíčka 😘

patkaamirko
20. apr 2017

@karmela Ahoj ale kazdu hodinu sa mi vracali bolesti,ale silnejšie alo menštruačné..3 dní to trvalo.Áno išla som ešte v ten deň do nemocnice a tam mi pozreli len krcok..vraj mám infekciu, dali mi jednu tabletku clotrimazol..Pritom pred 2 týždňami som mala vyter z pošvy a výsledky boli dobré...Tak ja už neviem..
Inak kúpila som.si magne b6 forte..Môžu to tehotné ????
Čo chceš ved aj to je pekné za rok a pol 🙂 niektoré sa nevedia dokopať ani za 3 roky 😄

patkaamirko
20. apr 2017

@karmela Jeej malička krásna fazuľka ❤ ( jemine yo tehu strašne rýchlo ubieha 😕 kde to je, keď ja som Vám posielala takúto fotku 😄 )
Veľmi sa teším a Gratulujem, hlavne veľa zdravička, nech pekne rastiete 🙂

sticker
kotatko1232
20. apr 2017

@patkaamirko tie bolesti mala aj kamoska ona je v 33tt v nemocke bola 3 dni stale jej davali infuzie a zebraj mala nejakeho bacila v pochve tak si musi davat cipky..a tym sa jej aj krčok skracoval...

patkaamirko
20. apr 2017

@olylili Tak ti držím palce,ale vieš čo možno ami neni taký veľký..Sú to len nepresné počty..Poznám ženy, ktorým povedali že majú veľké dieťa a na rodilo sa drobciatko 🙂
Ja som bola aj pri malom takto skoro otvorená, tak koncom 6 mesiaca..Nič dom necítila,išla som na bežnú prehliadku a tam mi doktor povedal že veď ja do hodiny môžem porodiť! Okamžite som musela do nemocnice kde má napichali infuzkami a pichali mi injekcie na vyvyn pľúc...našťastie sme to zvládli do 38tt ale musela som lezat hore nohami...

patkaamirko
20. apr 2017

@kotatko1232 To fakt ? lenže ako mi zistia či sa mi krcok skracuje keď oni do mňa napchaju len tu ( kačicu ) - tak to volám, 😀 A ešte Dr tak išiel že som myslela že mi ju napchal do dutiny brušnej 😒
A aké čipky brala? To tuná zase nevedia dať nič okrem canestenu..

patkaamirko
20. apr 2017

@kotatko1232 Mala pri tom tiež aj bolesti krizov ?

mdanka
20. apr 2017

Babulky az teraz som si vsimla v tehotenskej knizke zaznamy co pisala doktorka.. nie je 53 gramov vela na zacaty 12 tyzden? Co myslite?

kotatko1232
20. apr 2017

@patkaamirko asi ked jej sono robili na brusku tak videli..skusim sa jej opytat ako sa volali..a ja napr pri malej sa mi krcok skracoval a vydrzali sme az do 38tt..

candies
20. apr 2017

@kotatko1232 bývalo mi zle asi od 6tt alw nevracala som ani raz len mi bolo hrozne...a jest mi chuti normalne skor mi je zle ked sa nenajem

candies
20. apr 2017

@karmela tesim sa s tebou 😘❤️❤️❤️

kotatko1232
20. apr 2017

@patkaamirko ano dost..ale v nemocke jej pomohli..

kotatko1232
20. apr 2017

@candies no mne zase nechuti jest.a je mi zle skor poobede.

patkaamirko
20. apr 2017

@kotatko1232 Aha..Ja som tiez chcela keď mi robili v 20tt Sono že či mi môže pozrieť krcok a ona povedala že nie že to ona také nerobí..Sono mať už do pôrodu nebudem :(
Dúfam že vydržím aj ja aspoň aj do 28tt..Budem šťastná ak vydržíme do 38tt.Občas mám pocit že to nevydržím.Tie bolesti sú strašne, a vadí mi aj keď idem autobusom a hrka to somnou, hneď dostanem bolesti..Tiež ich mám pravéže aj keď ležím..Naposledy mi za hodinu stvrdlo 2 krát bruško. Včera som si kúpila magne b6 forte.Myslíš že môžem yo jesť ? Veľa som počula že forte by tehulka nemala, veď aj paralen môžeš,ale paralen grip už nie..Tak som z toho pomýlena, nechcem ublížiť malej

candies
20. apr 2017

Toto sa moze stat len mne baby :-/ dostat pravdepodobne zapal priedušiek...neda sa mi odkaslat pri kaslani ma hrozne boli hrudnik :( kedže som v Prahe v skole k dr sa dostanem o tyzden v piatok :( v lekárni mi dali acc long sumak vraj to jedine mozem aj to po dohode s lekárom ale ze ked to budem brat len 5dni ako odporúčajú nemoze sa nic stat nastastie nemam teplotu ani ine bolesti tak dufam ze to poľaví ... rano samozrejme sa mi este roztrhli moje obľúbené gate ktore jedine mozem teraz nosiť :D lebo mi vsetky vadia na brusko ni co vam poviem ... držte mi palce nech sa nejako vyliecim

nivea777
20. apr 2017

@kotatko1232 v tom 38tt ti odtiekla voda ci zacali kontrakcie?? Aspon si nemusela tlačiť velke dieta

candies
20. apr 2017

@kotatko1232 mne bývalo zle cely den :D neboj každá to mame trosku ine ...mne na to pomáhal birell radler :D

kotatko1232
20. apr 2017

@patkaamirko urcite to zvladnete az do konca a klasicke mahnezium sumive memas?? to neviem ci sa moze magne B6 ...

candies
20. apr 2017

@patkaamirko paralen grip sa mi zda obsahuje kyselinu acetylsalicilovu ako acylpyrín a preto tehu nemôžu ..obyčajný paralen len paracetamol 🙂 toto forte neviem ak ke v pribalovom letáku ze je nevhodný pre tehu tak ich radsej neber a kup si klasicky nie forte

kotatko1232
20. apr 2017

@nivea777 37tt som sla na kontrolu a strasne mi opuchali nohy tak ma hned prijali do nemocky a tyzden ma nechali tam a v 38tt mi robili cisarsky..ale ked mi robili pasi alebo ako sa to volalo 😊tak zevraj som mala silne kontrakcie ale ja som ich necitila...