icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

karmela
20. apr 2017

@milasik10 a jasne viditeľná čiarka bola asi 3 dni pred ms už pekne ich bolo vidieť

kotatko1232
20. apr 2017

@karmela drzim palceky.
kolky tt by si uz mala byt?😊

karmela
20. apr 2017

@kotatko1232 ďakujem dnes koniec 5tt 😊

milasik10
20. apr 2017

@karmela clear blue mam aj ja,ale uz raz som meskala ,ukazal mi to co tebe a vecer dosla mrcha. Ktory dc si? Daj potom vediet ako si dopadla🙂

kotatko1232
20. apr 2017

@karmela a dnes ides k dr?alebo? asi este nebude vidiet srdiecko iba Vacok ci?

karmela
20. apr 2017

@milasik10 dnes som 35dc a mávam 25-26dc..tak mne pred asi štyrmi dňami ukázal clear aj +2-3 aj ostatne testy už pekne silne čiarky..tak držím ti palčeky nech to dopadne tento krát na 1*

bluebell0412
20. apr 2017

@gabcca super dobra sprava neboj aj ich bude ok 🙂 ani mne nedal včera foto ale nevadi základ ze som videla tu našu bublinku a nervozita zo mna opadla uz sa hlavne nestresuj uz Klud všetko bude dobre a tes sa mamina

karmela
20. apr 2017

@kotatko1232 áno dnes tak srdiečko podľa mna ešte nebude vidieť..Ja budem rada keď uvidím váčok a mini bodecku,na správnom mieste..Uvidíme no a možno nebude ešte vidieť nič..

milasik10
20. apr 2017

@karmela wau,tak to je potom istotka 🙂 tak drzim palce,nech vsetko dobre dopadne. Ja musim este cakat...

karmela
20. apr 2017

@milasik10 ďakujem a napodobne 😊

kotatko1232
20. apr 2017

@karmela ja si myslim ze uz bude.....tak drzim palceky a potom daj Info 😙

mokilko
20. apr 2017

@karmela ak ešte nebude srdiečko vidieť, žiadny stres hlavne 🙂 držím palce

karmela
20. apr 2017

@barborapavlikova ďakujem pekne moja vy to máte za sebou o chvíľu budem mat aj ja 😘 Drzkajte sa 😘

karmela
20. apr 2017

@mokilko nie ja nebudem stresovať do 7tt viem že už by malo byt srdiečko a ja verím že potom bude 😘 Ďakujem pekne

karmela
20. apr 2017

@kotatko1232 ďakujem napodobne 😉

candies
20. apr 2017

@karmela drzim palce a cakam na info 🙂)) presne si viem predstavit tie pocity co mas..ci uvidi co uvidi kde uvidi :D ake neboj vsetko bude v najlepšom poriadku 🙂

kotatko1232
20. apr 2017

@candies ahoj.tebe na zaciatku bolo zle?? a chutilo ti jest??

cvikla12
20. apr 2017

@karmela moja aj ja som Išla k Dr s takýmito pocitmi bola som v tedy 5tt+3 a nic nevidela síce ona ma slabé to sono a Dr čo má lieči počas tehu u neho som bola 5tt+5 a on videl pekne všetko aj srdiečko to robil sono zo spodu. Držím palčeky aby bolo všetko v úplnom poriadku 😉

mokilko
20. apr 2017

@cvikla12 veľa záleží aj od dr. mňa ten bastard v nemocke vystrašil že som mala taký strach, som rada že som nepotratila len z tých nervov. Potom mala službu mladá doktorka, ta sa pohrala a nasla, plakali sme všetky tri. Ja, mudr aj sestrička 🙂

cvikla12
20. apr 2017

@mokilko to je pravda. Mne Dr hneď pov dala že mám byť kľudná že je to skoro. No ale keď natrafíš na ignoranta bez citu to je hrozné.

karmela
20. apr 2017

@cvikla12
@candies babulky ďakujem Vám pekne už sedím v čakárni veru je to nervozita až srdce mi buší 🙈 Ale bude dobre

butterfly333
20. apr 2017

@karmela držím palčeky 🤰

bluebell0412
20. apr 2017

@karmela hlavne klud.....pis potom

gabcca
20. apr 2017

@olylili dakujem uz len nech vysledky su v poriadku hlavne hcg nech rastie

gabcca
20. apr 2017

@kudusko dakujem moja😉

gabcca
20. apr 2017

@alilka no ja som si zvykla na strasenie doktorov pri prvom som mala to iste. Moja chyba isla som k nemu skoro. Dnes mi brali krv na vsetky testy na začiatku tehu zajtra budu vysledky tak sa modlim nech su v poriadku

cvikla12
20. apr 2017

@karmela hlavne kľud aby aj malé bolo v pohode 😘 potom daj info ako ste dopadli

archanjel007
20. apr 2017

@karmela nemaj strach ja som tiez tak sedela plna obav cvikla ma ukludnila srdce busilo inak ja som kludas ale viem teraz ked pojdem na dalsiu kontrolu opat bude srdce mi bit ako zvon nemam rada lekarov s tym nic neurobim stres ked som tam ked odchadzam uz fajne🙂

adria88
20. apr 2017

@karmela tešíme sa na info a dobré správy 😉

lenka6309
20. apr 2017

Ahojte ženy moje 🙂 nezabudla som na Vás,na sono som sa dnes nedostala môj lekár tam nebol a zastupovala dáka staršia doktorka,ku nej som nechcela ísť tak počkám do pondelka na svojho lekára a spolu pozrieme bublinku 🙂 V pondelok sa podelím s Vami o fotečku😍