Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@valika1210 teda česť výnimkám, ale to boli asi staršie testy... ja som si kúpila 6 minulý mesiac a všetky robili duchov ☹
@kika8259 aha. tak to potom u teba môže byť reálne. budem veľmi držať palce 🙂 a keď si ešte po KET. to by mohlo vyjsť.
@valika1210 ja som si povedala, že už ani keby ich zadarmo dávali...teda, no možno zadarmo 🙂 aspoň kartón a stane sa zo mňa profík v testovaní.
@kika8259 vidiet rozdiel medzi prvým a posledným urcite.
@valika1210 ja som nemala pepino a ukázal ducha 😀 to asi všetky testy Duchuju 😒 aj ja som sa kus sklamala,ale tak to býva niekedy. 😖
@karmela ja som tiez sklamana trosku....no este teda cakam co bude dalej....no cim viac bab pise ze z ducha nic nebolo tak tym viac zacinam verit ze z toho nic nebude...:-/uz by mi asi silnela.....neviem :-/
@lene27 po ms,by som chcela ale uvidíme no ci vijde.Lebo chcela som až po lete začať,ale vravim si co ak to zase vijde až o 8 mes. 🙂 tak a ci drahy bude ozaj chciet 😀
@valika1210 taky mam pocit,ze všetky testy Duchuju či aj ms obsahuje hcg? 😀
@karmela vsak aj ty tam mas ducha :O no jedna baba mi raz pisala ze ak si bola tehu a neudrzalo sa tak vraj este dodatocne ti moze ukazat pokial sa stela nedostane hcg.....jaaaaaaj to je nenormalne uz :- D
@karmela nooo ak mas po ruke iny testik testni vies predsa ze pocas tehu moze byt ms :-P
@valika1210 mam este jeden taky istý 😀 to bolo akciaaaa dvojbalenie.Co si moja keby som bola tehu ta carečka by za tie dni zosilnela. 😉
@karmela žeby si bola jednou z tých, čo majú aj ms a sú aj tehotné? šanca je... skús spraviť testík za 2-3 dni, som zvedavá, čo ti ukáže... či aj ten bude robiť duchov
@valika1210 hmmm...mohlo by to tak byť. Moja mama tak bola tehotná so mnou...do 3 mesiaca mala ms.
@valika1210 moja ale ved už to nieje logické,že si ho spravím pocas ms a toto vijde.Vravim vam baby to asi všetky už Duchuju.Rapid clear nekupovať.Uz tomu neverím žeby som bola jedine keby mi vyšli dve pruhy nie čiarky 😀
@karmela aj ja sa nad tym uz smejem ved to neni mozne uz.....ale na toto by nam asi nikto logicku odpoved nedal.........

@kika8259 😀 to mas pravdu ale aj ja som mala take.....kamoske napriklad vsetky ine neukazali a pepino slabeho ducha a uz zacina 4 mesiac.....