Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@karmela
@valika1210
niekde som si čítala, že v podstate sú všetky od jedného výrobcu, porozvážajú ich do jednotlivých firiem a tie si ich zabalia do svojich obalov... to by vysvetľovalo všetkých tých duchov....
Kocky ja som vam týmto nechcela vziat nádej. 😒 ja sa budem tešiť ked každej z vas potvrdí tehu na gynde.
@valika1210 ale zase to tak nemusí bit,ze kazdy test ukáže ducha.Moja nebud smutná mrchu este nemáš.To je prvy príznak
@lene27
@valika1210 kocky a mozno sme tehu všetky co mame duchov. 🙂 a moja ms mozno obsahuje hcg 😒
Nie vážne neviem,čo sa deje.Asi na budúci tyzden pojdem k mojej zlatej doktorke mozno mi to nejako vysvetli fotky mam tak uvidíme.Aj ked mi je blbe povedat jej.Mala som priznaky este pred ms vyšiel mi duch a potom ms dorazila o try dni skor a další duch mi vyšiel pocas ms.Tak neviem či si omne nepomysli,že som trosku na praskoch 😎 No
@karmela no vidíš a popritom jej porozprávaj o testoch. Ja som tomu svojmu pred týždňom povedala, že sa nám ešte stále nedarí, ani po roku a 8 mesiacoch, tak mi povedal, že by bolo fajn ísť na testy. Ale ja si myslím, že to bolo kvôli stresu v práci, strašne som chcela po 3 rokoch zmeniť miesto a už dva roky som nad tým uvažovala a trápila sa a v septembri mi to konečne vyšlo. Tak som mu povedala, že za ním prídeme v marci, ak by sa nedarilo aj naďalej.
@karmela dakujem, ale prave oddychujem mam bolesti....taaak neviem ci je to az take nadejne.....:-/
@valika1210 noo videla som tam dusikov ale asi to nesilnie..no co dufam ze mrcha neprisla...
@karmela ako vazne taky duch vysiel? 😀 normalne nechaapem..ze mrcha a duch 😀
este mas ms? dnes ste baby netestovali?
@majka_3 videla si vážne taky vyšiel.Ms mi dnes konci,ale tehu niesom na stopro.
@valika1210 no nech ani nedôjde a pozajtra nech ti vijdu čiarky ako sa patrí
@majka_3 🙂 🙂 ha si zvedava ako ja 😀 no dnes urcite testnem 🙂 len to oddialujem lebo sa bojim ze bude uz len jedna ☹...........
@majka_3 lebo uz nemam žiadny príznak ani náznak.A mrcha bola ako vždy 😉 A za ten cas by ta ciarka bola uz fest viditeľná.Nie,nie tehu to nieje.Ale blbe testy,mozno ten prvy ma tak navnadil.Ale uz nenaháňam duchov 😉
@valika1210 držím palce nie na jednu / ale dve.
@valika1210 cim dlhsie odialovat tym bude menej vidiet 😉 nooo som veru zvedavaaa 🙂 no utekaj 😉
@karmela uz si teda skoncila z vyvolavanim duchov ? 😀 veru ved si videla tie moje testy a to je ta ista znacka a tiez som dostala mrchu... 😖 😖 😖 ja by som zazalovala vsetkych vyrobcov co toto robia...pepino a rapi clir 😠 😠 😠
@karmela teraz som testla tak je iba jedna kocky......taaak tehu to asi nebude........:-/

@lene27 no po ms spravím a poslem vam to je posledný a další nekúpim až ked mi bude meškať tyzden ms 😲 kocky nelanarte ma ja sa budem pozerat na vaše čiarky. Budem posudzovať a držať silno palce 😉