icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

karmela
28. nov 2013

@lene27 no po ms spravím a poslem vam to je posledný a další nekúpim až ked mi bude meškať tyzden ms 😲 kocky nelanarte ma ja sa budem pozerat na vaše čiarky. Budem posudzovať a držať silno palce 😉

lene27
28. nov 2013

@karmela
@valika1210
niekde som si čítala, že v podstate sú všetky od jedného výrobcu, porozvážajú ich do jednotlivých firiem a tie si ich zabalia do svojich obalov... to by vysvetľovalo všetkých tých duchov....

karmela
28. nov 2013

Kocky ja som vam týmto nechcela vziat nádej. 😒 ja sa budem tešiť ked každej z vas potvrdí tehu na gynde.

valika1210
28. nov 2013

@karmela asi mame riadnu smolu v nevydarenych testoch......

karmela
28. nov 2013

@valika1210 ale zase to tak nemusí bit,ze kazdy test ukáže ducha.Moja nebud smutná mrchu este nemáš.To je prvy príznak

karmela
28. nov 2013

@lene27
@valika1210 kocky a mozno sme tehu všetky co mame duchov. 🙂 a moja ms mozno obsahuje hcg 😒
Nie vážne neviem,čo sa deje.Asi na budúci tyzden pojdem k mojej zlatej doktorke mozno mi to nejako vysvetli fotky mam tak uvidíme.Aj ked mi je blbe povedat jej.Mala som priznaky este pred ms vyšiel mi duch a potom ms dorazila o try dni skor a další duch mi vyšiel pocas ms.Tak neviem či si omne nepomysli,že som trosku na praskoch 😎 No

lene27
28. nov 2013

@karmela ja určite nie som, čo je síce škoda, graf bazálnej teploty by mi ukázal vyššie teploty, ak by som bola, ale bolo by super, keby ste vy dve boli. Možno by sa to prilepilo aj na mňa 🙂

karmela
28. nov 2013

@lene27 nemeriam si bazalnu teplotu,ale podla mna tehu niesom na 99%uz ma ani prsia nebolia co mam ms ani brucho.Ale este raz urcite chcem bit 🙂

karmela
28. nov 2013

@lene27 aj na teba sa prilepi neboj sa nic 😉 zima je dlha tak sa posnazime a mozno z toho nieco aj bude 😉 🙂

karmela
28. nov 2013

@lene27 ty máš este dva týždne do ms?

lene27
28. nov 2013

@karmela Máš pravdu, a k tej doktorke pôjdeš?

lene27
28. nov 2013

@karmela ak sa mi cyklus unormálni a bude taký, ako predtým tak o 12 dní. Predtým som ho mala presný ako hodinky. Ale lekár mi pred týždňom povedal, že je úplne v poriadku, keď sa každý mesiac posunie o 3-7 dní... To sa mi stávalo len keď som mala stres v práci.

karmela
28. nov 2013

@lene27 vies co Váham ci ísť ci nie,lebo fakt si pripadam ako blbá.Ja mam strašne zlatuckudoktorku,ked jej vyrozprávam svoj príbeh s testami asi padne na zadok.Pojdem aspon ma pozrie aj sa jej opytam ci je všetko v pohode,žeby som chcela druhe babo 🙂

lene27
28. nov 2013

@karmela no vidíš a popritom jej porozprávaj o testoch. Ja som tomu svojmu pred týždňom povedala, že sa nám ešte stále nedarí, ani po roku a 8 mesiacoch, tak mi povedal, že by bolo fajn ísť na testy. Ale ja si myslím, že to bolo kvôli stresu v práci, strašne som chcela po 3 rokoch zmeniť miesto a už dva roky som nad tým uvažovala a trápila sa a v septembri mi to konečne vyšlo. Tak som mu povedala, že za ním prídeme v marci, ak by sa nedarilo aj naďalej.

karmela
28. nov 2013

@lene27 tak ti držím palce aby ti to uz čím skor vyšlo a bola si tehulka 😉 a prirodzene nech vam to vijde

lene27
28. nov 2013

@karmela ďakujem, aj ja ti budem držať palce, nech je bábo za chvíľu na ceste. 🙂

karmela
28. nov 2013

@lene27 dakujem 🙂

valika1210
29. nov 2013

@karmela ahooj....tak zatial bez mrchy...caka ma dost napinavy den 😀

karmela
29. nov 2013

@valika1210 no tak nech nechodí ani držím palceky 😉

valika1210
29. nov 2013

@karmela dakujem, ale prave oddychujem mam bolesti....taaak neviem ci je to az take nadejne.....:-/

karmela
29. nov 2013

@valika1210 no ako prešlo,či ?

majka_3
29. nov 2013

@valika1210 noo videla som tam dusikov ale asi to nesilnie..no co dufam ze mrcha neprisla...
@karmela ako vazne taky duch vysiel? 😀 normalne nechaapem..ze mrcha a duch 😀
este mas ms? dnes ste baby netestovali?

valika1210
29. nov 2013

@karmela bolesti presli....zatial je to pohode.....
@majka_3 ms veru este nedosla.....necitim sa momentalne nijak....uz som rozmyslala aj nad testom no neviem.....🙂

karmela
29. nov 2013

@majka_3 videla si vážne taky vyšiel.Ms mi dnes konci,ale tehu niesom na stopro.
@valika1210 no nech ani nedôjde a pozajtra nech ti vijdu čiarky ako sa patrí

majka_3
29. nov 2013

@valika1210 nerozmyslaj cikaj 😉
ako vies ze si neni tehu? @karmela

valika1210
29. nov 2013

@majka_3 🙂 🙂 ha si zvedava ako ja 😀 no dnes urcite testnem 🙂 len to oddialujem lebo sa bojim ze bude uz len jedna ☹...........

karmela
29. nov 2013

@majka_3 lebo uz nemam žiadny príznak ani náznak.A mrcha bola ako vždy 😉 A za ten cas by ta ciarka bola uz fest viditeľná.Nie,nie tehu to nieje.Ale blbe testy,mozno ten prvy ma tak navnadil.Ale uz nenaháňam duchov 😉
@valika1210 držím palce nie na jednu / ale dve.

majka_3
29. nov 2013

@valika1210 cim dlhsie odialovat tym bude menej vidiet 😉 nooo som veru zvedavaaa 🙂 no utekaj 😉
@karmela uz si teda skoncila z vyvolavanim duchov ? 😀 veru ved si videla tie moje testy a to je ta ista znacka a tiez som dostala mrchu... 😖 😖 😖 ja by som zazalovala vsetkych vyrobcov co toto robia...pepino a rapi clir 😠 😠 😠

valika1210
29. nov 2013

@karmela teraz som testla tak je iba jedna kocky......taaak tehu to asi nebude........:-/

valika1210
29. nov 2013

@majka_3 ved ani nevidno.....mrcha jedna ked ma prist nech uz pride........