Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@bluebell0412 tak asi tam zajtra hned na pol 8 skocim a sa popytam co ako ... dnes este vecer testnem a uvidime
@archanjel007 testiky videl tak povedal ze uveri az ked budem mat foto 😉
@olylili ved toto..Aj môj by mal ísť do škôlky od septembra...ale asi si dám zašit krcok a hotovo..lebo teraz sa mi dá síce oddychovat, malý je úžasný,hra sa sám, aj sa sám napapá všetko ale ak pôjde do škôlky to bude strašne...cestovať tam a potom pre neho...Ale čo ma byt bude.Fuha tak to potom Pán Boh s tebou 😃 by dom sa zbláznila keby mam porodiť takeho macika 😆 malý mal 50cm a 3100g a mala som.čo robiť...
@archanjel007 no mam ho trosku vecsie ale tak vzdy som mala brusko malinke.len prsia mam o dost vecsie 😉😉😉
@mokilko ved ano.srdiecko este nebolo. pocitam ze v stredu uz bude pekne bit...
@karmela ja papam ich aj 7 aj 8 kusov denne, ale ten klasický..Je to poľský ami neviem aký je silný,ale mi nepomáha..tak som si kúpila magne forte..Je to 400 len teraz neviem či práve to forte môžem...
@archanjel007 nie moja srdiečko sme nevideli váčok s v ňom mini bodecku ale o dva týždne verím že už bude..to budem na začiatku 8tt
@kotatko1232 No každopádne sa budeme tešiť na fotku.
@patkaamirko ja som brala forte len biela krabička moja a dr si sa nepýtala ? Želám Vám nech ste čím skôr zdravucky mojko aby bolesti pominuly
@mokilko 😘😘
ty ides zase kedy??
@patkaamirko ja mám cisarak lebo pri prvej mi zlomili panvu kvôli tomu som mala kliestovy a teraz sa len modlím aby ešte panva vydržala lebo už má neskutočne boli
@kotatko1232 tiež v stredu 26.4
@mokilko a inak beries nejake vitaminky ??
@mokilko waaw.tak super...
@kotatko1232 a v kolkom tt si ? Lebo mne dnes meškajú 11 deň ms a srdiečko až o dva týždne bude..alebo o týždeň držím ti palce
@kotatko1232 vitamíny tiež, ale aj duphaston, ascorutin a fraxiparin 0,3 denne do brucha.
@karmela mne doktor vcera povedal ze v 6tt ale podla ms by som mala byt v 7tt.cize uvidi sa az buduci tyzden v stredu...
@kotatko1232 a brusko uz mas lebo som teraz citala ze zena ktora je 2 krat tehotnucka ma vacsie brusko jak prvorodicma
@kotatko1232 podľa ms v 7tt? Veď ms nemáš od februára
@mokilko iiiha ja mam brat Inf....neviem ako sa to presne vola.dr mi dal letacik a odporucil mi zatial brat to .
@bluebell0412 mojeno kedy ďalšia kontrola ?
@olylili ano .na nete co som si zadala v ktorom tt by som mala byt vyslo 7tt+3 ale podla doktora som 6tt
@kotatko1232 tak ale 7+3tt je už 8tt. Ja som mala poslednú ms 25.2
@kotatko1232 kyselima listova sa ma brat infolic to je na otehotnenie mozes brat aj v tehotenstve ale tsk lekar sa nepomylil lebo mna hned upozrnil ze kyselinu listovu treba zacat brat som mu povedala ze berem tak som ho prebehla a asi by mi bol predpisal 🙂

@patkaamirko áno môžeš brat magne ja som ho brala celé tehu kvôli rizikám čo namna striehli a myslím že pomohol 3x denne 1 tab a nech ste zdravucke dievčatá