Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kotatko1232 tak sa ti plod nevyvíja asi dobre to už mal byť plod so srdcom ako zvon
@milasik10 tak ako štát sa nič nestane no jasné bude to skoro ale zas dr najlepšie bude vedieť co a ako
@karmela ja mám v utorokprvé odbery a poradňu mi dal 17.5
@archanjel007 mo tak mozno sa pomylil.to mi poradil a ked bude srdiecko pekne vidiet tak mam zacat brat femibion.
@mokilko ja som mala 27.2.
@kotatko1232 a ten letak s infolicom ?to mas brat kedy ?
@mokilko ano ovu bola neskor.
@kotatko1232 tak to sa teda mudr riadne sekol! Inofolic som brala aj ja, na otehotnenie, je tam síce aj kyselina listová ale na tehu sú iné preparaty
@archanjel007 teraz....len objednala som si ho v nasej lekarni tak dnes idem ponho a zacnem ho brat..
@bluebell0412 no tak super moja ja si počkám ale už som kľudne a teším sa..verím že budeme všetky zdravo tehulkovat 😍
@kotatko1232 to teraz ideš brat inofolic?? To sa berie pred otehotnenim.
@kotatko1232 aha rozumiem to je len na objednavku ja uzivam len kyselinu listovu
ved preto idem v stredu za nim a urobi mi zase sono...
@olylili
@archanjel007 v nasej lekarni take veci nema.v dedine...to.ked nieco chces musis si objednat 😭
@kotatko1232 tak aby si sa nehanbila, že máš veľké bruško,tu je moje 🙂 hod foto aj ty,som zvedavá 🙂
@karmela ano zase mam ist ci uz bije srdiecko.
@mokilko waaaaw
@patkaamirko jaj tak to je škoda.
@karmela tak to budeme bud si istá 😉 ja uz tiež po včerajšku lepsie len ešte občas na mňa príde ....ze fakt?nesniva sa mi? ☺

@kotatko1232 no pri tehu som pri malej brala kalibrum a teraz mi odporučila femibion 1 ale už ho beriem odkedy vyšiel prvý pozitívny test..no v stredu ideš na sono tiež ?