Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Pana to co je za dr , ked da.zene brat v tehu inofolic. To je na podporu otehi a ak je zena tehotna brat sa nema. Obsahujr sice kyselinu listovu,ale aj inositol a ten sa v tele tehotnej zeny tvori sam. A zene by bolo zle lebo to by mala dvojnasobnu davku inositolu v tele.
@bluebell0412 nesníva zlatko ja som dodnes tiež snívala ale už verím ☺️ Už im budú byt srdiečka krásne u teba už bola aj akcia však?
@mokilko ten je novy dr.mala som ineho ale ten bol uz stary tak namiesto toho stareho prisiel tento
@kotatko1232 ako sa to prosím ťa volá ten doktor? Mám v Trnave kamaratiek dosť, že nech si pozor dávajú naňho....
@bluebell0412 😍😍😍 myslela som si že to ty si sem písala že bolo aj srdiečko ja nejako zabúdam veľmi teraz..Nebola som si istá ale už budem vedieť 😍 Teším sa s tebou 😘
@kotatko1232 zapojím sa tiež trošku do debaty no súhlasím s babami ako nechápem načo ti toto dáva pochopil niečo na udržanie ale toto???
Ja osobne som napr mala pri druhom problémy pred tehu som teraz brala aj duphaston a napriek tomu mi ho vysadil ako sa tehu potvrdilo.
@karmela ďakujem to je v poriadku neboj aj ja mám občas chaos kto co napísal ☺
@kotatko1232 ja by som u nás v PN napr.upozornila na Dojčana a Švárovú, to sú katastrofy, Karaba je svojský ale odborník. Dalej máme Glesa a zopár nových mladých doktoriek v nemocke.A inak chodím na floreat k Trizmovi 🙂

@archanjel007 jeeej 😍❤️