Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@nela25252 daj na biele a tak odfot z vysky🙂
Pana to co je za dr , ked da.zene brat v tehu inofolic. To je na podporu otehi a ak je zena tehotna brat sa nema. Obsahujr sice kyselinu listovu,ale aj inositol a ten sa v tele tehotnej zeny tvori sam. A zene by bolo zle lebo to by mala dvojnasobnu davku inositolu v tele.
@bluebell0412 nesníva zlatko ja som dodnes tiež snívala ale už verím ☺️ Už im budú byt srdiečka krásne u teba už bola aj akcia však?
@mokilko
@archanjel007 máte krásne bruška kočky moje.
@domci1203 tak este som ho nezacala.brat.tak ho ani nemam zacat??
@mokilko ja mam mensie ako ty...
@kotatko1232 no ale šak slušne, čo chceš? 🙂
@archanjel007 neviem ci tam nieco uvidis ta ciarocka je velmi slabunka :(
@mokilko cize nemam zacat brat tie lieky?? radsej femibion 1
@kotatko1232 inofolic je hlúposť nad hlúposť. Mudr.by mal vrátiť diplom preboha
@mokilko ten je novy dr.mala som ineho ale ten bol uz stary tak namiesto toho stareho prisiel tento
@nela25252 nieco sa tam crta skus testik o2 dni
@kotatko1232 ako sa to prosím ťa volá ten doktor? Mám v Trnave kamaratiek dosť, že nech si pozor dávajú naňho....
@archanjel007 dakujeeem 🙂 budem skusat dufam ze bude stale tmavsia a tmavsia
@karmela ano áno včera sa ukázal a bublina uz aj zo ❤
@bluebell0412 😍😍😍 myslela som si že to ty si sem písala že bolo aj srdiečko ja nejako zabúdam veľmi teraz..Nebola som si istá ale už budem vedieť 😍 Teším sa s tebou 😘
@trblietava moja to je foto dnešných testov ?
@kotatko1232 zapojím sa tiež trošku do debaty no súhlasím s babami ako nechápem načo ti toto dáva pochopil niečo na udržanie ale toto???
Ja osobne som napr mala pri druhom problémy pred tehu som teraz brala aj duphaston a napriek tomu mi ho vysadil ako sa tehu potvrdilo.
@karmela ďakujem to je v poriadku neboj aj ja mám občas chaos kto co napísal ☺
@karmela to ja som jej upravila🙂
@kotatko1232 ja by som u nás v PN napr.upozornila na Dojčana a Švárovú, to sú katastrofy, Karaba je svojský ale odborník. Dalej máme Glesa a zopár nových mladých doktoriek v nemocke.A inak chodím na floreat k Trizmovi 🙂

@archanjel007 jeeej 😍❤️