icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

lienka449
20. apr 2017

@suesue1983 už si ju zmazala hehe

myskahryzka
20. apr 2017

@matik7 ale ona bude spamovat aj nadalej. V kazdej teme.. Akurat si vymazala par veci z profilu. Skoda ze mam fotky v pc v praci. Ale zajtra uzru svetlo sveta minimalne dve.. aby vykreslili obraz i nej dokonale. Mozno si urobi dalsi nick, lebo ak si vsimnete.. v niektorych temach pisala naraz z obidvoch nickov. A vyhovorka o tom, ze druhy nick ma kvoli tomu, aby ju rodina nenasla tu??? No moja rodina si kludne moze precitat vsetko, co pisem.. vsetko je totiz pravda.

matik7
20. apr 2017

@myskahryzka hovorim, ze psycho..a aky mala druhy nick? To som nejak nezaregistrovala😶 Ona je jedno velke klamstvo, ja som nikdy nechapala ako vzdy zas prisla a isla si svoje. Stale dokola

domci1203
20. apr 2017

@sofija18 držím silno palce😘

myskahryzka
20. apr 2017

@matik7 @lulila20 ale je zruseny. Je to cista psychopatka. Ja by som bud podala nejake vysvetlenie, alebo sa tu viac neukazala.. no ona sa tu nadalej vyciera a provokuje. A stale tajne dufam, ze to si robi niekto zarty.. napr nejaky chlap, co sa nudi v praci.. a ze taka zena neexistuje a nema zverene do opatery male dieta..

cirkularka
20. apr 2017

@myskahryzka existuje, ma dieta, bola s nami v teme pred 4 rokmi, dobre sa bavime na jej sucasnych pseudotehotenstvach vsetky z byvalej temy 🙂

bembaa
20. apr 2017

V podstate som rada,ze mi to hentak "ne...ebe"🙂

myskahryzka
20. apr 2017

@cirkularka aj ju niekto videl nazivo?? 😂 inak to musela byt riadne zaspamovana skupina.. 😁😁😁

cirkularka
20. apr 2017

@myskahryzka veruze videl 🙂

myskahryzka
20. apr 2017

@cirkularka Tak to mi je luto jej muza a dcery... niekto tu uz spominal ze ju pozna osobne a ze je to.. ehm.. vagina sa to povie spisovne 😁😁😁

kudusko
20. apr 2017

@sofija18 baby maju pravdu vssk si len 14 dc teraz to.len pride 🙂

sofija18
20. apr 2017

@butterfly333 ja žiaľ nie 😑najdlhší cyklus som mala 36 dňový... inak mávam od 28-32 ale väčšinou chodi teraz na 30 deň 😑

kudusko
20. apr 2017

@myskahryzka 😀 🙂) 😀 😅😅😅ja som sa skoro postala ze vagina no ano misi viem o com rozpravas no debiliny si vymysla dufam ze aj ked niekde tak ju odhalime 😉

sticker
mdanka
20. apr 2017

Zienky vsimla som si az teraz tieto udaje v tehotenskom preukaze...nemyslite ze je 53gramov na zacaty 12 tyzden vela??? ..doktorka mi nic nevravela, len mna to zaujima. Dakujem za vase odpovede 🙂

mokilko
20. apr 2017

@mdanka to určite vyflusol mudr compjuter 🙂 myslím že je to v norme, don't worry 🙂

sofija18
20. apr 2017

@kudusko Zlatik aj keby tak nebude stačiť lf 😌

kchan
20. apr 2017

@mokilko zena, dakujem ti, ze si si dala tolku namahu a vsetky tie jej bludy este z minuleho roka scrennshotovala!!!👏👏👏🙏 🙏 aspon je konecne vidiet, ze @kudusko, @myskahryzka, @domci1203 a ja sme nesli proti nej neopravnene!!!! Vsetky mate pravdu, je to chora zena a mala by urychlene vyhladat odbornu pomoc! Vyslovene sa tu vysmieva z tehotenstva ako keby sa dalo kupit v obchode tri krat do tyzdna. 😣😣😣

kchan
20. apr 2017

@myskahryzka ja cvrkam z tvojich odpovedi 😂😂😂 vagina 😂😂😂

kchan
20. apr 2017

Ale @kotatko1232 sa neozve ani za boha!!!!!! Zas bude hrat mrvteho chrobaka!!!!!

tonjadabik2
20. apr 2017

@myskahryzka o koho sa jedna??? Ze ma dva nicky.. Kto a co spravila? Dik zanodpoved nebola som tu ta neviem.

myskahryzka
20. apr 2017

@kchan Ale aspon, ze vymazala ten druhy nick, alebo kolky to uz vlastne bol...

kchan
20. apr 2017

@myskahryzka by som sa necudovala keby to bol uz aj 20ty...

myskahryzka
20. apr 2017

@tonjadabik2 och a co spavila? Ved precitaj dve tri strany dozadu. V podstate sa len konecne prevalili jej klamstva a snad tu z nas aspon nejaky cas nebude robit idiotov. Aj ked sa teda ona samotna k nicomu nevyjadrila, co samo o sebe o niecom svedci..

ria294
20. apr 2017

@mokilko @kudusko nechcela som sa skôr zapájať do tejto konverzácie kotatko1232 , úprimne som si nevšimla jej príspevky, to klamstvo. Ale všetko čo tu bolo od vás spomenuté som si čítala. Čakala som , ako sa to vyostrí a mate môj obdiv, že ste si dali tu námahu a našli odvahu,aby ste to tu verejne napísali. Lebo je mi ľúto, ak sa niekto citovo a klamstvom zahráva so ženami, ktoré sa každý deň budia a zaspávajú s modlitbou prosbou o ten najkrajší dar splodiť zdravé dieťatko. Tu sa zdôverujeme o našich najcitlivejších problémoch a sme veľmi vďačne, že nás niekto vypočuje a podporí, pomôžeme si navzájom aj , keď sa osobne nepoznáme, sme si niekedy tak bližšie, ako nie sme si ani so svojimi známymi. A pre toto je mi veľmi ľúto, ak niektorá z nás zneužije našu dôveru, zraní naše city, lebo sme ju podporovali prežívali s ňou jej radosti a aj trápenie a ona sa nám možno len vysmievala. Nebudem ju súdiť, na to nemám pravo, ale prajem jej veľa štastia , aby v živote dosiahla svoj vytúžený cieľ, ale bez klamstva. Baby a Vám úprimne ďakujem ❤❤❤

simkamatko
20. apr 2017

Cawte chcem sa opytat ze ci niekto z vas nevie co je alebo kto je reikista

nikusiak9
20. apr 2017

@simkamatko napis sukromnu spravu

luta13
20. apr 2017

@nela25252 vidim dusika, no je doruzova, ci? ...Lebo tu to dobre na foto nevidim...Snad bude tmavnut, skus testovat zas za 2 dni, drzim palceky 😉

luta13
20. apr 2017

@sangriasro krasne //...Gratulujem a prajem zdrave tehulkovanie 🤰😍

tonjadabik2
20. apr 2017

@myskahryzka sa minzdanze.som s.nou pisala..ale.len.par viet.. Ze so vymyslala? Ahaa moNo len chce.dalsie babo alebo.neviem no. Uvidime