icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

chuchu86
21. apr 2017

@butterfly333 - lebo gynekológ je odomna cca. 40 km - ov.
A kebyže z moču výjde, že som prechladnuta,tak aj obvodná by mi dala tabletky

butterfly333
21. apr 2017

@karmela mne si chcela pisat? No ja som dnes 3dc zacala som dnes uživat fytosoju od pondelka VMK mi pride no tak uvidíme či to pomože.

butterfly333
21. apr 2017

@chuchu86 jaaaj a už ta bolest ustupila? Ja ked ma to boli si dám teply obklad .

karmela
21. apr 2017

@chuchu86 joooj ten robí kanáliky lebo som kuk ten tvoj test a videla som tam biely pásik ako má byt druha čiarka..

chuchu86
21. apr 2017

@butterfly333 - lekárka povedala, že si mám kúpiť novalgin proti bolestiam.
Áno každý večer si dám teplý kúpeľ.
Vtedy to pichanie až tak necítim.

karmela
21. apr 2017

@butterfly333 áno teba som chcela označiť ešte doobedu či poobede keď som písala trblietavej a sofiji..Tak držím paluchy nech pomôže aby sisa dočkala konečne úspešného tehulkovania až do pôrodu

karmela
21. apr 2017

@chuchu86 a kde tá konkrétne pobolieva? Dole vaječníky?

chuchu86
21. apr 2017

@karmela - to je ešte veľmi skoro a test aj tak by neukazal nič.

Test som chcela robiť keď by meškala ms.
Preto som sa pýtala či doki niečo bude vidieť na sone.

butterfly333
21. apr 2017

@karmela dakujem moja snad uz po 3r sa zadarí. A ty moja ako sa citiš?

chuchu86
21. apr 2017

@karmela - áno vaječníky, podbrusko, potom to prejde celkom dole ako mám susku 😀
Kríze takisto má bolia.

butterfly333
21. apr 2017

@chuchu86 no tak držím palce aby to bolo tehu uspešne až do konca.

karmela
21. apr 2017

@milasik10 tak vidíš že testiky silnejú takze fakt si podľa mna 😃 No ja tiež čo ja som testovací maniak som nestetla ani raz.Az keď sa mi nezdalo že som mala pocit že ms príde skôr s podbrusko bolelo cez noc..Tak vtedy som začala šantiť testami a ti poviem mám lekárensku zbierku tehu testov..🙈

chuchu86
21. apr 2017

@butterfly333 - obávam sa toho, že to nebude tehu.
Ale niečo zlé

karmela
21. apr 2017

@butterfly333 zadarí sa verím tomu už musí o chvíľku tu od vás babul čakáme pozitívne tehu testiky..Ja sa cítim fajn ďakujem len som ochorela tak Sa liečim s malou a ležím pri telke..

karmela
21. apr 2017

@chuchu86 nebude to nič zle..Môže to byt buď ovu alebo sa zarába na babatko..vyčkaj ešte paru a skús testnut potom neskôr ešte moja..Tak cca za 5 -6 dni hoci viem že Sa to ľahko píše a ťažko koná vydržať

luta13
21. apr 2017

@blueivy24 mas nadherne brusenko...Tesim sa s Tebou, uzivaj vsetko 😉

missellis
21. apr 2017

Baby, toto je kanalik? Test je pepino. Mala som zvláštnu menstruaciu, 22 den cyklu som spinila, 25 den mi prisla menstruacia ktora bola dva dni silna a 3 dni som len spinila potom. Den pauza a potom zas 2 dni spinenie, den pauza a vcera zas spinenie, tak som dnes sla na gyndu. Zle sme sa pochopili, myslela ze menzes som mala cudny pred mesiacom, nie pred tyzdnom. Tak hovori tehotna nie ste nic na sone nie je. Potom vravim ze ale ta menstruacia bola teraz v aprily a bola by som len 4t+5 dni. Ta ciarka je vsak šéda nie je ruzova. Povedala mi ze ak nedostanem menzes mam dojst utorok na krv. Je to normalne mat taku sliznicu maternice ako tesne pred ms hned po nej? Problemy nemam ine. A v 4 tyzdni je mozne ze by nebol vidiet ani váčok? Prikladám neupravené foto.test robený dnes, ak by mi nedosiel menzes bola by som 31 dc

milasik10
21. apr 2017

@karmela ja ich zatial nemam vela... ale kedze mam 10 dni cakat,tak budem asi kazdy den testovat 🙄

butterfly333
21. apr 2017

@karmela ja tiež verím že tento rok sa to podarí. Prajem skore uzdravenie. Aj ja som doma pn už od marca a nudim sa jak pes.🐶

karmela
21. apr 2017

@butterfly333 tak aj tebe želám skóre uzdravenie moja ty máš asi s tou boľavou nohou problém čo?No my s malou tiež už rohy nám rastu doma..Aj Sa hráme učíme ale deň Sa vlečie.A ja verím že to bude už čoskoro že budete tehulky pekne

ikonica
21. apr 2017

@missellis v 4tt nemusi byt nic vidiet.... ja som tak bola na prve sono a povedal mi, ze keby to tam nehladal, ani by nic nevidel, ale ze nieco sa tam deje... takze nemusi byt nic vidiet.. a ten test skus opakovat o dva dni... ine je to s tou sliznicou... toto neviem ako vysvetlit... moze byt aj to, ze si bola tehu ale doslo k miktopotratu... kto vie... neostava nic ine, len chvilu pockat...

karmela
21. apr 2017

@milasik10 no ja som aj 4 krát denne testovala a kontrolovala či ciarocka nezmizne či silnie 🙈

karmela
21. apr 2017

@missellis nevieš lepšie odfotiť?

milasik10
21. apr 2017

@karmela a ake mas testy?? Vsetky rovnake znacky? Ja som dnes robila women secret(ten ktory som ssem davala) a poobede pepino pasikovy... na pasikovom ale bola slabsia ciarka ako n woman s... ale zase silnejsia ako na pepine pred dvoma dnami 😂

missellis
21. apr 2017

@karmela
@karmela uz je v kosi :/

butterfly333
21. apr 2017

@karmela ano aj nohu tu mám zošrobovanu ale aj kolenu čaka na MRI

karmela
21. apr 2017

@milasik10 áno rôzne značky mamatesty baby top test,pepino,me baby,women secret a rapid clear..no zo začiatku mi naj ukazovali mamatesty a neskôr to už bolo jedno..hlavná vec že tmavli a tebe tiež 😉

karmela
21. apr 2017

@butterfly333 juuuuj moja to ti verím že je to bolesť zo sestrou mojou zlatou nebohou som to prežila tiež mala sruby a klince od predkolenia až po členok..Tak už nech ti robí radosť v živote malé babatko

milasik10
21. apr 2017

@karmela mne sa najviac pozdava woman secret... tam je ta ciarka najkrajsia... este vecer asi jeden spravim 😂

karmela
21. apr 2017

@missellis tak mi to príde akoby bol premočený test alebo neviem skús potom testnut znova 😉