Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahojte zienky. Chcem sa vas opytat. Pri minulom tehotenstve sa mi stalo ze som si urobila test, vysiel negativny a odlozila som ho do policky lebo som utekala do prace...ked som neskor si potvrdila toto tehu v 6tt tak som si sppmenula na ten test a nasla som ho pozitivny. (Ruzovy woman test)
A teraz som si robila novy test ,lebo som potratila a citim rovnake priznaky...a zase to iste...najskor negat a potom stmavne ako pri prvom tehu...som zufala tak som.ci nie som. (Fialovy test robeny dnes).
@enny123 neviem kedy si ho robila ale treba ho urobit zase rano. Ja tam vidim velmi jemnulinku ciarocku.
Ahojte.Som dnes 8 týždňov po pôrode.S priateľom sme po sebe skočili😂😂 po 5týždňoch. MS som ešte nemala.Bola som u dr minulý týždeň a povedal mi že sa mi v maternici už čosi deje a že dostanem MS.Pre istotu som si urobila test(som strašný stresák) domka mám dvojmesačného čertíka a na ďalšie bábo by som sa vážne necítila.Chcela som len vedieť či na tom mojom teste je tá druhá čiarka alebo len stresujem a zbytočne.Ďakujem Vám 😊😚
@nikusiak9 Ahoj.Myslíš že by to bolo možné?😏 dávali sme si pozor síce ale, človek naozaj nikdy nevie.Doktor mi hovoril ze v maternici sa mi uz čosi deje a že to už zachvíľu dostanem MS.Tak potom tomu nerozumiem 😣😣
@niky1141997 ja tiez nieco vidim.. sice je to slabe velmi.. ale zas moze to byt aj kanalik.. teraz ti ostava uz len cakat a testovat.. skus zajtra rano alebo pozajtra rano a hod sem testiky.. 🙂

@milasik10 aspoň budeš mat peknú zbierku silnejucich testov 😉