Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@karmela mne si chcela pisat? No ja som dnes 3dc zacala som dnes uživat fytosoju od pondelka VMK mi pride no tak uvidíme či to pomože.
@chuchu86 jaaaj a už ta bolest ustupila? Ja ked ma to boli si dám teply obklad .
@butterfly333 - lekárka povedala, že si mám kúpiť novalgin proti bolestiam.
Áno každý večer si dám teplý kúpeľ.
Vtedy to pichanie až tak necítim.
@butterfly333 áno teba som chcela označiť ešte doobedu či poobede keď som písala trblietavej a sofiji..Tak držím paluchy nech pomôže aby sisa dočkala konečne úspešného tehulkovania až do pôrodu
@karmela dakujem moja snad uz po 3r sa zadarí. A ty moja ako sa citiš?
@chuchu86 no tak držím palce aby to bolo tehu uspešne až do konca.
@milasik10 tak vidíš že testiky silnejú takze fakt si podľa mna 😃 No ja tiež čo ja som testovací maniak som nestetla ani raz.Az keď sa mi nezdalo že som mala pocit že ms príde skôr s podbrusko bolelo cez noc..Tak vtedy som začala šantiť testami a ti poviem mám lekárensku zbierku tehu testov..🙈
@butterfly333 - obávam sa toho, že to nebude tehu.
Ale niečo zlé
@butterfly333 zadarí sa verím tomu už musí o chvíľku tu od vás babul čakáme pozitívne tehu testiky..Ja sa cítim fajn ďakujem len som ochorela tak Sa liečim s malou a ležím pri telke..
Baby, toto je kanalik? Test je pepino. Mala som zvláštnu menstruaciu, 22 den cyklu som spinila, 25 den mi prisla menstruacia ktora bola dva dni silna a 3 dni som len spinila potom. Den pauza a potom zas 2 dni spinenie, den pauza a vcera zas spinenie, tak som dnes sla na gyndu. Zle sme sa pochopili, myslela ze menzes som mala cudny pred mesiacom, nie pred tyzdnom. Tak hovori tehotna nie ste nic na sone nie je. Potom vravim ze ale ta menstruacia bola teraz v aprily a bola by som len 4t+5 dni. Ta ciarka je vsak šéda nie je ruzova. Povedala mi ze ak nedostanem menzes mam dojst utorok na krv. Je to normalne mat taku sliznicu maternice ako tesne pred ms hned po nej? Problemy nemam ine. A v 4 tyzdni je mozne ze by nebol vidiet ani váčok? Prikladám neupravené foto.test robený dnes, ak by mi nedosiel menzes bola by som 31 dc
@karmela ja tiež verím že tento rok sa to podarí. Prajem skore uzdravenie. Aj ja som doma pn už od marca a nudim sa jak pes.🐶
@butterfly333 tak aj tebe želám skóre uzdravenie moja ty máš asi s tou boľavou nohou problém čo?No my s malou tiež už rohy nám rastu doma..Aj Sa hráme učíme ale deň Sa vlečie.A ja verím že to bude už čoskoro že budete tehulky pekne
@missellis v 4tt nemusi byt nic vidiet.... ja som tak bola na prve sono a povedal mi, ze keby to tam nehladal, ani by nic nevidel, ale ze nieco sa tam deje... takze nemusi byt nic vidiet.. a ten test skus opakovat o dva dni... ine je to s tou sliznicou... toto neviem ako vysvetlit... moze byt aj to, ze si bola tehu ale doslo k miktopotratu... kto vie... neostava nic ine, len chvilu pockat...
@karmela ano aj nohu tu mám zošrobovanu ale aj kolenu čaka na MRI
@butterfly333 juuuuj moja to ti verím že je to bolesť zo sestrou mojou zlatou nebohou som to prežila tiež mala sruby a klince od predkolenia až po členok..Tak už nech ti robí radosť v živote malé babatko

@butterfly333 - lebo gynekológ je odomna cca. 40 km - ov.
A kebyže z moču výjde, že som prechladnuta,tak aj obvodná by mi dala tabletky