icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

matka295
21. apr 2017

@jjuulliisskkaa určite ti zaberá clostil 😉 šup šup robiť lásku 🤗

domx
21. apr 2017

@chuchu86 ahoj mojka.. 🙂 aale mame sa dobre.. chytila som nadchu a po 8 tyzdnoch som sa v pondelok vratila do prace tak sa citim popri tej nadche ako zbity pes.. dnes som prespala cele doobedie..az do pol 1 som spala.. :D ale inak dobre.. babo kopka.. dnes ma jeden z tych dni kedy iba buva a nechce sa mu velmi.. 🙂 zajtra bude vystrajat zas.. hrozne sa z toho tesim.. uzivam si toto vsetko plnymi duskami.. 😇 zajtra ideme kupit nabytok do izbicky a postielku.. a mne vacsie podprdy.. :D
A ty ako? Co nove u teba? 🙂

matka295
21. apr 2017

@enny123 aj ja vidím čiarku 😇

alilka
21. apr 2017

@niky1141997 ja tam nič zatiaľ nevidím 😉 nerob si stres už teraz je to zbytočné 😁 trebalo sa skôr chrániť 😂😂😁

chuchu86
21. apr 2017

@domx - ja som tento mesiac začala s clostilom, bola som aj na ultrazvuku, doki povedal, že pekne mi zaberá clostil, mala som folikuli až 15 mm, takže ovulka Bola cez víkend podľa dokiho. V utorok poobede som začala mať bolesti podbruška až sa mi oči chceli vypadnúť z miesta.
Tak kvôli tomu idem v pondelok ku dokimu,tak som zvedavá čo mi povie

ria294
21. apr 2017

@niky1141997 ja tam nič nevidím 😉

niky1141997
21. apr 2017

@alilka
@ria294 Je to smiešne ja viem😂😁😁 som si toho vedomá.Ale, len som chcela vedieť niekoho názor.😊

niky1141997
21. apr 2017

@domx Ahoj.Zajtra spravím ďalší.Potom ti napíšem do správy ak ťa tým nebudem obťažovať 😊 a ďakujem 😚

domx
21. apr 2017

@chuchu86 fuha.. napis mi potom co ti dr.povedal.. zvlastne ze az take bolesti.. bohvie preco.. a trz ti je uz lepsie ??

domx
21. apr 2017

@niky1141997 nie..vobec ma nebudes obtazovat.. 🙂 kludne napis.. 😉

kudusko
21. apr 2017

@niky1141997 kľudne píš a daj sem preto je tu tá téma duch na teste a nikoho stým neobťažujes 😃😍😘

ria294
21. apr 2017

@niky1141997 nie je to smiešne , je to v pohode 😉

sofija18
21. apr 2017

Babulky ste tu ešte?🙊

ria294
21. apr 2017

@sofija18 prečo ani ty nespíš 🙈Opička

sofija18
21. apr 2017

@ria294 ja som prišla pred chvilkou z práce ty opicka ❤😘🙊mala som akciu.... mam asi problém/neproblem 🙊😌

ria294
21. apr 2017

@sofija18 aký problém neproblem 🙄

gabcca
21. apr 2017

Baby co mozem od bolesti?neviem co ma to boli je to na lavej strane brucha trochu nad pupkom take pichanie

ria294
21. apr 2017

@gabcca nad pupkom je buď pruh a ešte vyššie tak tam je žlčník , teda myslím ...

meli8412
21. apr 2017

@gabcca Skús si dať magnezium a paralen

sofija18
21. apr 2017

@ria294 no.... dnes teda respektíve pred cca 2 hodinkami som šla v robote na wc a nohavičky cele špinavé... dnes som 15 DC, ovu testy negatívne, nic ma neboli len ma ,,dole" trošičku akoby stipe alebo co, ale nie je to vrcholne nepríjemne ako ked by som mala zápal, proste len tak jemne.... musela som si dať vložku, lebo som spinila dosť....tak neviem či je to vela, ale ja som nikdy, NIKDY v živote nesplnila.... mne aj ked sa MS spustí tak hned krv.... toto je čisto hnedé. nie to špiniť na 15 DC.... co to môže byt? Ja som z toho normalne vyvalena.... prepáč za podrobne rozpisanie ale ja som sa normalne zľakla.... 😨🙊🙈😳

ria294
21. apr 2017

@gabcca ano myslím, že panadol alebo paralen.

ria294
21. apr 2017

@sofija18 no moja a nie si náhodou ozaj tehu 😘 15DC no neviem ovu bola ? Alebo nejaká nerovnováha hormónov ..... uvidíš do zajtra. Aký ms si mala naposledy ?

sofija18
21. apr 2017

@ria294 ja neviem či bola ovu 🙈🙈podla testov nie, ale inak neviem 😂🙊som krava 😂🙊laskujeme od 9DC každý deň okrem vcerajska(muž bol mimo domu) a samozrejme aj dnes ked som došla z roboty 😂môjmu to nevadilo ze spinim, ze podla neho to je trosku.... no MS som mala namiesto 6 dňovej iba 4 dni ale 3 dni som krvacala dosť....

ria294
21. apr 2017

@sofija18 inak ja som na tom tiež velmi divne, dnes som 32dc ms nikde, dnes do rana som si dala druhu tabletku na vkladanie, lebo ma tiež trošku svrbelo a dnes v praci som mala na intimke ružovú krv..tak asi sme na tom tento mesiac rovnako len iný deň cyklu. Ka som si myslela, že sa mi ms už rozbieha, že začnem so softom a nič, lebo teraz nemám ani krv ani nič 🙄

luta13
21. apr 2017

@enny123 vidim slabu druhu /...Skus testovat zas za 2 dni...Drzim palceky 😉

sofija18
21. apr 2017

@ria294 pozri... vidíš? Moje testy... posledný dole robený pred chvíľou 😂🙊

sofija18
21. apr 2017

@ria294 Ježiš co sa to deje??? 🙈🙈a testik si neskusala?

ria294
21. apr 2017

@sofija18 prečo by si bola krava 🙈 Veď je to super, že sa stále laskujete 😉 Čo by iný za to dali 😂😂😂 a mne je to take podozrivé , neviem či naozaj nie si tak trošku tehu 🙈 No som zvedavá , zajtra uvidíš a daj mi vediet. Ešte ma napadlo , že ja asi 3 mesiace dozadu som na 22 DC špinila asi 3dni a potom mi ms prišiel až na 36den. Vtedy mi Dr brala krv a povedala, že to špinenie mohlo byť z rozhádzaných hormónov.

luta13
21. apr 2017

@niky1141997 nieco sa mi tam mari, no je to take slabulinke, ze mi to nejde ani upravit cez PC...Skus testovat este za zopar dni...Prajem Ti, aby vsetko bolo podla Tvojich predstav a Ty si tehulka nebola (ak nebudes, skus dajaku ochranu proti pocatiu, ak teda este druhe babätko neplanujete)...A ak nahodou si tehulka, prajem Ti, aby si mala zdrave tehulkovanie a zvladla to popri malom syncekovi...Dolezite je, aby ste boli zdravi cela rodinka - ostatne sa da vsetko zvladnut...Daj nam potom vediet, ked budes zas testovat 😉

ria294
21. apr 2017

@sofija18 no to ti poviem, že je to celé divne 🙊Celý bláznivý apríl 😂 Mne sa zdá ten posledný , že ti začína tmavnuť a slabú čiarku si na testoch mala od prvého dňa. Aké mávaš testy ?? Tak naozaj buď si v požehnanom stave, čo ti prajem z celého srdca, alebo sa ti blíži ovu . Alebo si mohla špiniť z milovania 😉 Neviem aj ste náhodou boli tak trošku divokejši 😜