Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@milasik10 neboj niečo videt uz bude 😉
Praveze to som sklamaná lebo nedal ja som.menila dr a nevyznám sa ešte veľmi u neho no musím sa zajtra popytat ako to je lebo foto chcem aj keby som si zaplatiť mala
@karmela áno zajtra idem ale to bude raz dva skôr potom do 17-teho ufff čakanie
@ria294 nooo teraz akože fakt ani ja nič nevidím nechápem 😕
@butterfly333
@karmela druhej čiarke sa vypísala tuha 😂😂 ale veď ono to ešte príde , verim tomu 😉 Cely cyklus mam nejaký čudný, ms nikde a dnes mam hlienik, ako pri ovu , test ovu tiež negatívny , som 35DC a mokro v nohavičkach 🤡🤡
@butterfly333 Silvi môže to byt , určite poznam to na sebe, vaječníky vtedy pracujú ako divé, ale možno tebe bude stačiť menšia dávky tej fytosoji. Každopádne uvidíš tento cyklus a potom podumame spolu , čo ďalej , aké dávky 😘😘
Zlatička veľmi Vám ďakujem, že ste mi verili a držali ✊🏻✊🏻
@bluebell0412 ja tiez jednoznacne chcem... keby sa nijako nedalo,aspon do mobilu odfotit 🤔🙄 drzim zajtra palce,daj vediet ako si dopadla 😉
Mokilko ako bola si na sono ked si dobre pamatam mala si ist 23.4:)
@karmela Máme sa dobre a vy? 🙂 3.5. idem tak dúfam, že už bude aj srdiečko ❤ A ty sa kedy chystáš? 🙂 Pridávala si aj nejakú foto tvojej bodečky?
@milasik10 ďakujem jasné dám no zajtra max zo sestrickou budem
Verím pri druhom tak mám kopu fotiek od úplného začiatku az po posledné usg a je to pekná spomienka 😊
@ria294 no uvidím snad z toho niečo bude ak nie tak další cyklus určite. Bolo by to super lebo presne takto pred rokom v maji sa zadarilo aj teraz mi ovu vychadza na maj tak ako minule tak som zvedavá. Ja verim že sa nám zadarí moja.
@milasik10 Ja som bola na prvom ultrazvuku 4tt+5 a už bolo vidno bodečku 🙂
@nikuskaniki áno mini pici váčok som dostala fotecku prvú 😍 A 4.5. Idem na odbery a sono tak verím že bude aj srdiečko to už budem na konci 7tt takze u teba bude určite tiež..
@bluebell0412 myslíš že zajtra nespraví sono? Určite si pýtaj fotecku aj ja budem pýtať stále nech mám do albumu 😍
@karmela nie zajtra určite nie dr ordinuje v nemocnici a na ambulancii bude len sestrička 😕 preto sa opytam jej na foto aby som uz najbližšie vedela co a ako
@karmela pošli fotečku 😍 Ja budem 3.5. 6tt+6 😊
Ahojte babi,
Takže bola som u dokiho, povedala som, že mám tie bolesti.
On kukol do papierov, a bez vyšetrenia bez sona povedal že tie bolesti sú poovulacne bolesti, keďže som brala ten clostibelgit.
Mám počkať 2 týždne a potom urobiť test.
Hanbila som dá jak neviem čo.
Že som hlúpa punci 😊😥
@nikuskaniki no ty si o deň viac ako ja moja 😉
Ahoj poradte mi ms mi meskala 3 tyzdne doktor mi dal vyvolavacku ze do 14 dni mam dostat a neska je uz 16 den a nic

@ria294 moja ty si tiež brala fyto soju že? Ja dnes len 6dc soju beriem od 3dc no dnes ma bolia aj kríže podbruško trocha može to tak skoro učinkovat??