icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

biba12
25. apr 2017

@chuchu86 tiež Ti to mohol povedať, že je možné, že budeš mať bolesti. Netráp sa, hlavne, že vieš, že si ok. Dufám, že test bude pozitívny 🙂

luta13
25. apr 2017

@bea3x foto z 22.4. vidim //...Potichucky gratulujem a prajem zdrave tehulkovanie 😉

luta13
25. apr 2017

@karmela
@candies Potvrdzujem, ze ja som tiez v tehu pouzivala STODAL sirup a veru pomohlo mi ako tak...Zienky, skore uzdravenie obom prajem a pohladkajte za mna svoje brusenka 🤰❤

luta13
25. apr 2017

@domx ahoj moja, boli ste aj na 3D sone?...Nejak som to tu nezachytila, ak si to sem nahodou davala, aj ked citam vsetko doradu...Ked tu budes, daj mi prosim vediet a pohladkaj za mna brusenko...Prajem vam pekny dnik 😘

luta13
25. apr 2017

@patka33 foto z 23.4. vidim na spodnom testiku ducha druhej /...Drzim palceky, aby tmavol - skus dnes rano, ak si uz nahodou netestovala - este citam len prispevky z 23.4., takze kym pridem k dnesku, to potrva 😉

karmela
25. apr 2017

@luta13 ďakujem poklad dnes budem ležať už aj z nosa mi tečie 😪🤕ale dáme to a skoro sa uzdravime..

bluebell0412
25. apr 2017

@karmela Tak odbery mam za sebou a tehu knižka je už doma ☺ co sa tyka foto mam si pýtať dr dáva ☺

luta13
25. apr 2017

@niky1141997 spodna foto z 23.4. pod fotkou negativu - vidim dusika...No testuj zas neskor, uvidis, ci bude tmavnut, alebo to bol len plany poplach 🙂

karmela
25. apr 2017

@bluebell0412 jeeeej moja vidíš už máš tehu knižku ja už si nepamätám kedy dala mne dr pri malej..viem že skôr asi keď bola potvrdená akcia srdiečka..No a už vieš že fotecky si budeš môcť pýtať..Aj ja budem stále pýtať hoci budem platiť..Tak verím že výsledky budú ukážkové a budete spokojne tehulkovat 😍😘išla si na lačno na odbery..ja som sa zabudla opýtať.Viem že pri malej som jedla 😻

karmela
25. apr 2017

@ria294 ahojky ako? Test si ráno neskusala už mojko?

bluebell0412
25. apr 2017

@karmela vieš co ja som.bola na lacno kavu som.akurát mala v sebe ale viem ze niečo kľudne môžeš (rožok s malom a šunkou napr)
No teraz rozmýšľam ze pri prvom som dostala v 12tt pri druhom v 10tt a toto uz 7tt ☺
Budem si pýtať určite keby ze som vedela pýtam.si aj minulý týždeň
Uvidíme určite výsledky budú uz zajtra ale nemusím.volať ak by niečo nebolo ok zavola mi dr inak na poradni zápisu do knižky.
Tak verím ze budú dobre,len od včera uz začínam mať rozhovory s wc tak sa cítim otrasne 😕

luta13
25. apr 2017

@ria294 foto z 23.4. vidim dusika, no fotka je dost rozmazana, keby bola ostrejsia bolo by lepsie vidiet a myslim, ze aj Ty by si videla...😉...Verim, ze bude tmavnut 😉

luta13
25. apr 2017

@mirkovci moja pozri albumik Druhe dietatko Sebastian - v mojom blogu...Prvy testik 26.1. bol robeny den po meskani MS a testovacia / je slabulinka 😉...Sanca je stale, kym nepride MS...Tfuj, tfuj, myslim na Teba 😘...A prosim Ta, neporovnavaj!...Je to najhorsie, co moze byt...Kazda sme ina a kazdej ukaze inak testik...Jednej na 10DPO, inej moze ukazat az tyzden po vynechani MS 😉

luta13
25. apr 2017

@klementinka2 foto z 23.4. na oboch testikoch vidim ruzovkaste //...Drzim palceky, aby tmavli 😉

luta13
25. apr 2017

@labonita Testik krasne pozitivny si mala toho 23.4...Drzim palceky, nech sa zadarilo 😉...Hod nam sem potom testik, ked budes testovat...Boh Ta zehnaj! 🙏😉

karmela
25. apr 2017

@bluebell0412 moja zlata už ti to začína telefonovanie s wc..a ja sa vytesujem že mi nič nieje..takze to môže prísť neskôr..No tak verím že dr ti v máji na poradni povie že výsledky dopadli super..no ja asi tiež budem v sebe len kávu ráno na 7:30 tam mám byt..a umna musí trosku času prejsť kým sa najem.Tesim sa potom na fotecku tvojho drobceka 😍

luta13
25. apr 2017

@radka1992 foto z 23.4. vidim duchov na oboch testoch, drzim palceky, aby // tmavli 😉

ria294
25. apr 2017

@karmela ahoj moje zlate, no neskúšala možno ešte trestnem zajtra pred tym , keď pôjdem k Dr 😉 Aj mam take pocity na ms aj kríže ma teda dosť bolia , ale pocit ako by sa nemohli spustiť 🙄 Ale veď všetko sa nejako objasni, príde ms buď sama, alebo jej pomôžem a pôjdem do toho softu, čo tak odkladám. Veď mi aj lieky expiruju 🙊 Prajem ti krásny slnečný deň a ešte raz veľmi pekne ďakujem za záujem ❤️❤️❤️

karmela
25. apr 2017

@ria294 no mojko aj tebe pekný dnik ja stále dúfam že sa ti objavia tie // na tehu teste..lebo ten prvý test mi nedá pokoj..A to som nevidela len ja.Tak zajtra ráno správ ešte testik a potom daj vedieť..Držíme všetky palčeky 😘

luta13
25. apr 2017

@lucsyia foto zo vcera - na vrchnom vidim //...Drzim palceky, aby silneli 😉...Hod potom foto zas 😉

karmela
25. apr 2017

Ďakujem za srdiečko 😘 Potešilo ❤️

luta13
25. apr 2017

@trblietava no ovu-foto zo vcera vazne keby bol tehutest, tak by som sa tesila s Tebou...Drzim palceky, nech si o tyzden najdes na tehutestiku vytuzeneho silnejuceho ducha 🙏😘

luta13
25. apr 2017

Dakujem niektorej z vas za srdiecko, potesilo ma 😍

luta13
25. apr 2017

@karmela bolo od Teba??? Ci?

milasik10
25. apr 2017

Dnesny testik... meskam 2 dni 🙂

karmela
25. apr 2017

@luta13 😘😍

karmela
25. apr 2017

@milasik10 jeeeej už je pekná viditeľná druha čiarka 😍

milasik10
25. apr 2017

@karmela ved uz je nacase... zajtra bude tyzden co testujem. Na porovnanie moj uplne prvy test s duchom z minulej stredy ☺️

luta13
25. apr 2017

@nela25252 vcera foto testiku - ak testovacia ma byt dalej nalavo od kontrolnej, tak vidim tam druhu /...No drzim palceky, nech silnie, ak to je to, co vidim a je na spravnom mieste ta druha / 🙂

luta13
25. apr 2017

@niky1141997 vcera testy - na vrchnom vidim dusika, neviem si pomoct, prepac, pisem, co vidim...Mozno sa mylim...Teraz poviem KIEZBY som sa mylila! 🙂