icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

luta13
25. apr 2017

@milasik10 Super, krasny dnesny testik 😉👍

tonjadabik2
25. apr 2017

@milasik10 Gratulujeeeem

ejuska2586
25. apr 2017

@alilka Asi ta sklamem, ale tipujem to skor na zvysenie teploty kvoli chorobe. Na ovulku mi to pride hrozne prutky narast a hlavne, ked bol ovu test negativny. Hlien mas nejaky?

alilka
25. apr 2017

@ejuska2586 pre mňa to nieje sklamanie 😁 ja som s tým rátala..Hlien nemám,ale ja nikdy nemávam ani počas ovulky..Jediné pri krčku..Ale nemôžem si dať rady ráno som mala pocit že krcok je otvorený..Už aby došla ms 😁😁

ejuska2586
25. apr 2017

@alilka Bodaj by. Aby sa ti už spustila. Len toto mi prišlo hrozne moc vyskočené. Ale tento mesiac si mala mať anovulák, kvôli tej operácii, nie?

alilka
25. apr 2017

@ejuska2586 hej tak mi to dr aspoň hovorila .Ale tak ja už ničomu neverím lebo ja som ozaj divná 😂😂😂😂

ejuska2586
25. apr 2017

@alilka Vydrž, určite sa objaví.

luta13
25. apr 2017

@nufinkanufka vcera testik = vidim dusika 😉...Drzim palceky, nech silnie 😉

nikuskaniki
25. apr 2017

@karmela Tak to nám obom už budú biť ❤

bluebell0412
25. apr 2017

@karmela áno začína od začiatku mám také pocity no včera uz padol.ai prvý rozhovor 😀
To aj u mňa tak kavu vypijem a jesť sa májek trošičku neskôr neviem hneď do seba niečo dať
Uvidíme verim a dúfam xe všetko bude dobre a ani bez fotky uz neodidem😉

tonjadabik2
25. apr 2017

@alilka mojko ja dnes teplota 37,1 a krcok tvrdy a uzavrety.. hlien ziadny a to je divne..

tonjadabik2
25. apr 2017

takze DPO je po ovulacii-ktoru neviem kedy som mala a DC je po ms..teda DC sa rata od prveho dna ms minuleho mesiaca??? Dakujem baby za odpovede cakam

alilka
25. apr 2017

@tonjadabik2 no krcok môže byť uzavretý ešte aj v deň ms..Otvorí sa keď sa ms spustí..U mňa to tak aj bolo..Veď skús test 😊

luta13
25. apr 2017

@ria294 hrozne zle fotky Ti robi mobil- skoda...Keby boli ostrejsie lepsie by sme aj my videli...Na tomto nevidim nic zo vcera vecera...Je to mozno aj chybou kvality fotky, mozno mas rano lepsie viditelne Hcg 😉

luta13
25. apr 2017

@alilka Drzim palceky, aby mrcha mrchava prisla aj hned dnes k Tebe na navstevu 🙂

cvikla12
25. apr 2017

@tonjadabik2 áno moja DPO sú dni po ovulacii a DC deň cyklu sa ráta od prvého dňa menštruácie. Dam príklad dnes je 25.4 tak keby som dne dostala MS tak u rátam ako 1DC, na ovulaciu by som mala 11.5 to by bol tuším 17DC a na druhý deň teda 18DC by už bol 1DPO čiže prvý deň po ovulacii a tak rátaš ak kým ms buď príde alebo nepride.

trblietava
25. apr 2017

@luta13 dakujem za mile slova cenim si to velmi 🙂😍 no dufam najdem nechame sa prekvapit 😘

domx
25. apr 2017

@milasik10 gratulujem.. 🙂 🙂
Ja som mala vecerne ciarky silnejsie ako ranne.. 🙂 a dnes ma tie ciarky kopu do bruska.. :D :D

trblietava
25. apr 2017

@alilka aj podla mna moja asi bude lepsie ked chvilocku vyckas pockas na ms a potom pojdete odznova ☹ drzim ti palceky nech sa ti to da co najskor do poriadku

trblietava
25. apr 2017

@milasik10 kraasne // ❤ aj dusik bol pekny 🙂 na ktory DPO sa ti ukazal?

tonjadabik2
25. apr 2017

@alilka ahaa ved hej..len ja uz v tieto dni by som mala mat otvoreny..ale to je jedno.. nie to je este skoro na test..

domx
25. apr 2017

@nivea777 ten moj nemal zly.. vlastne sme neboli ani testovat.. ale po polroku snazenie som sa rozhodla ze zmeny musi urobit aj on a nielen ja.. mal zakazane sediet s ntb na nohach.. nosit tesne spodne pradlo.. kupili sme prenho vitaminy na pocatie..a plus viac ovocia zeleninky.. zvysit pitny rezim.. a kupili sme taky lubrikacny gel co zvysuje zivotnost spermii.. bum hned na prvy cyklus sa nam to podarilo.. teda asi mesiac na to co sme zaviedli tieto zmeny aj unho.. ;) drzim palce

simkamatko
25. apr 2017

@domx ahoj ako sa vola ten gel na počatie a kde ho dostat kupit?

luta13
25. apr 2017

@chuchu86 ten Tvoj Dr. je asi blbec...Len tak povedat, preco mas bolesti!!!...By som ho kopla do prdele...Ja by som bez sona naodisla odtial 😠

tonjadabik2
25. apr 2017

@cvikla12 neviem kedy bola ovulka ale ratam medzi 17 az 22.. ok jasne chapem tak ja som potom 37dc.. baz.37,1 krcok zavrety..ale este pockam..kedze vytok ziadny

nikusiak9
25. apr 2017

@simkamatko conceive plus

simkamatko
25. apr 2017

@nikusiak9 dakujem za radu

domx
25. apr 2017

@niky1141997
Moja ja ta nechcem strasit ale ja vidim na oboch.. 😓 drzim palce nech to dopadne tak ako si zelas..

simkamatko
25. apr 2017

Baby mate niektora skusenost s gynexom?som po 2 IVF a negativne ze vraj mam nepriechodne vajcovody a ziadnu ovulku :( lekari mi odporucaju dalsie IVF ale ja som za ze skor za prirodnejsiu baze verim v tom

cvikla12
25. apr 2017

@tonjadabik2 aké dlhé cykli mávaš?