Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@simkamatko https://m.otehotnenie.sk/c/lubrikacne-gely-pre-...
Concieve plus sa vola.. 🙂
@domx uz som našla akurat to 🙂
@sofija18 ako to u teba pokracuje? 🙂
@trblietava ja som dnes 2dpo 😘a lezkam a straaaaasne by som spala 😳😳😳uf
@sofija18 ahoj no co ako sa ti dari? uz cakas mimino ci este nie?
@sofija18 aj na mna dopadla unava po ovulke 😕 ja neviem ci som 5DPO ci 6DPO ked pocitam ten den ked zbledol test tak som 5 🙂 sme na tom podobne 😘
@sofija18 a ake mas teraz ovu testy?
@milasik10 super tak si zacala testovat tak akurat 🙂 a ako sa citis? Mas nejake priznaky? 😉
@trblietava nie,zatial nic... pobolieva ma obcas brucho ako pred MS,ale to skor ani nie je bolest ale len take napatie,resp. mensi tlak... a este ma trosku bolia prsia..ale menej ako minuly tyzden,vtedy som sa v noci budila ked som sa otocila na brucho.. priznaky nech mi este aspon do statnic daju pokoj 😂
@luta13 dakujem, zajtra spravim kontrolny☺ snad budu vidiet // poriadne
@milasik10 tak to mas pravdu nech si radsej daju pohov ked ta cakaju statnice 😀 drzim.palceky 😉
@alilka hahahaha, prepac, ze sa smejem, no my sme plodili 3 dni pred ovulkou a mame syna, takze to o rychlosti "dievcenskych spermii" je podla mna len "Fama" a nicim nepodlozeny dohad, ci skvela nahoda u viacerych zien...To by potom vsetky zeny, ktore chcu dievcatko mali styk pred ovulkou - ci mylim sa? 😉
Ahojte dievcata..uz dlhoo vas tu citam a ste straaasne super ako sa podporujete..je velmi fajn ze mate pre kazdu otvorene srdcia aj napriek tomu ze sa nepoznate..nemozem do tejto temy prispiet testom s duchom - kedze sa tak vola ;) aj ked som prave necakajuca ms so vsetkymi tehotenskymi priznakmi skoro tak ako kazdy mesiac styri roky( no testy uz vyse roku nerobim lebo som z nich na totalku sklamana)..ale chcem vam podakovat za virtualnu podporu aj ked mozno ani o tom neviete ;) vela zdaru vsetkym nam !!!
@domx som Rada, ze pekne tehulkujes a ze drobcek kopka 😉...No mojmu starsiemu synovi sa v nedelu skoncili prazdniny a tak dnes druhy den po 2 tyzdnoch bol v skole!...A malicky je chorucky, v piatok a v sobotu mal kolisajuce teploty do 38,8°C, no v pohode sme to zvladli, od soboty vecera mu klesla a dodnes teplotku nema vobec...Ale zas od vcera je uplne zahlieneny, ledva dycha a dnes som mu uz as 8x odsavala sople, zatial ma vsak len take vodovejsie, nie huste...No aj to pride najblizsie dni...A kaslisko ma silny drazdivy - teraz spinka uz konecne...Idu nam 4 zubky naraz, takze asi ho aj to pobolieva, ale inak je v pohode-hra sa, spinka pekne ...A ja som tiez ukaslana od vcera vecera trochu...Inak nic nove...Tak pekne uzivaj nadalej - uz Ti zostava len 12tt. - utieklo Ti to ako voda...pa zatial...Ak chces, posli mi do IP fotku, aka si uz bruskata 🤰😘
@gabcca niečo slabucke vidím aj ja ale fakt je to sláve treba skúsiť pockat a potom znova testnut
@bluebell0412 dakujem

@simkamatko ten gel hladas?? Aj na nete som nasla http://www.preotehotnenie.sk/-intimne-gely/134-...