icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

domx
25. apr 2017

@simkamatko fuha tak to neviem ci ti poradim.. ja zijem v anglicku a tu som ho normalne kupila v drogerke resp.lekarni.. ale ked pogooglis isto ich najdes kopu aj na slovenskom trhu.. 🙂

nivea777
25. apr 2017

@domx o môjho chlapa nejde, môj ma pravdepodobne veľmi dobrých bojovníkov :D Pred necelým mesiacom sa nám narodil synček,ale chcem pomôcť kamoške nejakými radami..U nich je ten spermiogram vraj dosť zlý tak či nie sú nejaké vitamíny, ktoré dopomohli k zlepšeniu tunak ženám..Ako sa máte? Rastiete?

tonjadabik2
25. apr 2017

@cvikla12 ratam asi 33. nepisala som si ms..v januari som mala vo februari som nemala v marci som mala a teraz cakam..

luta13
25. apr 2017

@vikis17 testik vcera vecer = vidim //...Drzim palceky, aby silneli 😉

milasik10
25. apr 2017

@trblietava dakujem🙂 ked neviem kedy som mala presne tento mesiac ovu,lebo som to nesledovala. Ale ak bola vtedy,ako obvykle (t.j.14 DC) ,tak som minulu stredu mohla byt tak 11-12 DPO ak dobre ratam...

alilka
25. apr 2017

@milasik10 tak dnes si už potom koľko po ovulke?18,19 dní?

milasik10
25. apr 2017

@simkamatko co sa tyka gelu,tak v DM som nejaky podobny zahliadla ked som si kupovala testy... skus pohladat 🙂

simkamatko
25. apr 2017

@milasik10 nevies ako sa vola? V DM

milasik10
25. apr 2017

@alilka no ak bola ovu 14. ,tak dnes som 17 dni po ovu... ale aj tak nerozumiem ako sa to mohlo stat lebo my sme cez ovu nemali nic ak si dobre pamatam... (bola ticha domacnost...) cize som zvedava co povie doki podla sona

milasik10
25. apr 2017

@simkamatko vobec netusim,ale pri testoch bol ulozeny

domx
25. apr 2017

@nivea777 jaj ahaa.. 🙂 no v niektorych pripadoch pomoze aj to ze chlap zacne so sebou daco robit.. neviem aky je.. ale ten moj z roboty domov a sadnut na gauc.. ked treba porobi doma vsetko.. je sikovny.. 🙂 ale zeby siel cvicit a daco pre seba urobit tak to nieee.. :D sediet a nerobit nic.. 🙂
Tak drzim palce kamoske.. ;)
Aa my sa mame dobre.. rastieme.. kopkame.. a tesime sa.. dakujem za opytanie.. 🙂 mne obcas stale nedochadza ze sa to vsetko deje a to som uz v 3.trimestri.. :D

alilka
25. apr 2017

@milasik10 tak ale pred ovu ste určite sex mali..Nemusí byť presne počas 😁 z toho by ti vychádzalo dievčatko. 😊 A dr ani na krv tá nevolal?

domx
25. apr 2017

@luta13 ahoj mojaa.. 🙂 nie na 3d sme neboli.. mala som len 3 sona vseho vsudy a viac ich uz nebude.. 🙂 tu sa robia len 2.. to jedno som si uchmatla na sk ked sme boli doma na dovolenke.. 🙂
A ty? Ako sa mate s tvojimi chlapmi? 🙂

milasik10
25. apr 2017

@alilka nie,minuly tyzdenv piatok som mu volala ale to mi este ani ms nemeskala,tak mi povedal,ze zbytocne pridem skor,ze aj tak nic neuvidi... pytal sa ma,kedy som mala poslednu MS no a podla toho vypocital,ze najskor tak za 10 dni mam prist ak sa nedostavi MS. Dievcatko?? To si ako vypocitala? 😂 nepamatam sa vobec kedy sme mali... inokedy som znacila vsetko ale teraz fakt nic

bluebell0412
25. apr 2017

@milasik10 pekný test jednoznai tehu 😉

milasik10
25. apr 2017

@bluebell0412 dakujem,uvidime buduci utorok... snad je tam kde ma byt🙂

domidee
25. apr 2017

Ahojte ukáže mi test prípadne tehotenstvo 3 dni pred ms ??

bluebell0412
25. apr 2017

@milasik10 neboj určite bude 😉

milasik10
25. apr 2017

@domidee ano,mne uz ukazalo //. Sice slabe ale boli...

milasik10
25. apr 2017

@domidee ale aj nemusi. Kazdemu stupa HCG inak...

domidee
25. apr 2017

@milasik10 dakujem tak si spravím a snad budu

alilka
25. apr 2017

@milasik10 to som nevypočitala ale je všeobecne známe že dievčenské spermie vydržia v tele ženy dlhšie ako chlapčenské .Tie chlapčenské su rýchlejšie ale nedokážu čakať..A vravíš že počas ovu nič nebolo..Tak preto že dievča..😁

milasik10
25. apr 2017

@alilka ja len dufam,ze tam v utorok neuvidim 2 ,nebodaj 3 vaky lebo mame v rodine dvojcata a je dost velka sanca... 🤔😂😂 na zaciatok mi staci bohate 1 kus 😂

cvikla12
25. apr 2017

@tonjadabik2 držím palčeky aby nedošla

domx
25. apr 2017

@milasik10 mna vsetci strasili.. lebo z manzelovej strany sa vyskytli dvojicky dokonca 2x.. manzelova babka ma 7 deti a z toho 2x mala proste dvojicky.. no a teraz vsetky jej vnucata trpnu ze ktore z nich bude mat dvojicky..lebo sa to prenasa nie o generaciu ale obgeneraciu.. svagrina mala chlapca druha svagrina tiez..tak ma strasili ze je rad na mne.. a ze isto budu dvojicky.. ano viem je to pozehnanie ale asi by ma trafil slak.. 😂

milasik10
25. apr 2017

@domx napodobne, mat zdrave dieta,ci jedno,dve,hoc aj tri je v dnesnej dobe pozehnanie... ale neviem si to osobne predstavit... ale ak to tak bude,zvladli iní,zvladneme aj my 😉

domx
25. apr 2017

@milasik10 tak nech to dopadne tak ako si prajes.. 🙂 drzim palceky

sticker
mirkovci
25. apr 2017

@luta13 máš pravdu,le dajak strácam trpezlivosť

simkamatko
25. apr 2017

@domx hladam hladam ale nic podobne nieje

alilka
25. apr 2017

@milasik10 myslím že ak by si čakala dvojky asi by si mala testy nie také ako máš 😊 už by boli koľajnice si myslím 😁😁