icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

milasik10
25. apr 2017

@simkamatko ten gel hladas?? Aj na nete som nasla http://www.preotehotnenie.sk/-intimne-gely/134-...

domx
25. apr 2017
milasik10
25. apr 2017

@alilka sice asi ano,lebo tam by hcg bolo asi dvojnasobne... uvidime v utorok ☺️

simkamatko
25. apr 2017

@domx uz som našla akurat to 🙂

ria294
25. apr 2017

@luta13 zlatíčko to nebude mobilom, ale tou belobou na teste, naozaj tam nič nie je. Aj keby aká foto bola, nič by sa tam nenašlo 😉😉

trblietava
25. apr 2017

@sofija18 ako to u teba pokracuje? 🙂

sofija18
25. apr 2017

@trblietava ja som dnes 2dpo 😘a lezkam a straaaaasne by som spala 😳😳😳uf

tonjadabik2
25. apr 2017

@sofija18 ahoj no co ako sa ti dari? uz cakas mimino ci este nie?

trblietava
25. apr 2017

@sofija18 aj na mna dopadla unava po ovulke 😕 ja neviem ci som 5DPO ci 6DPO ked pocitam ten den ked zbledol test tak som 5 🙂 sme na tom podobne 😘

trblietava
25. apr 2017

@sofija18 a ake mas teraz ovu testy?

trblietava
25. apr 2017

@milasik10 super tak si zacala testovat tak akurat 🙂 a ako sa citis? Mas nejake priznaky? 😉

milasik10
25. apr 2017

@trblietava nie,zatial nic... pobolieva ma obcas brucho ako pred MS,ale to skor ani nie je bolest ale len take napatie,resp. mensi tlak... a este ma trosku bolia prsia..ale menej ako minuly tyzden,vtedy som sa v noci budila ked som sa otocila na brucho.. priznaky nech mi este aspon do statnic daju pokoj 😂

nufinkanufka
25. apr 2017

@luta13 dakujem, zajtra spravim kontrolny☺ snad budu vidiet // poriadne

zuzana256
25. apr 2017

@vikis17 ok dik

trblietava
25. apr 2017

@milasik10 tak to mas pravdu nech si radsej daju pohov ked ta cakaju statnice 😀 drzim.palceky 😉

luta13
25. apr 2017

@alilka hahahaha, prepac, ze sa smejem, no my sme plodili 3 dni pred ovulkou a mame syna, takze to o rychlosti "dievcenskych spermii" je podla mna len "Fama" a nicim nepodlozeny dohad, ci skvela nahoda u viacerych zien...To by potom vsetky zeny, ktore chcu dievcatko mali styk pred ovulkou - ci mylim sa? 😉

alilka
25. apr 2017

@luta13 no možno to fáma je to neviem,ale v mojom okolí to tak ozaj aj fungovalo 😁 aj na nete to nájdeš,že o tom píšu..Ktovie 😁😁 myslím že u nás čo tak veľmi túžime je to v celku nepodstatné 😁

luciskooo
25. apr 2017

Ahojte dievcata..uz dlhoo vas tu citam a ste straaasne super ako sa podporujete..je velmi fajn ze mate pre kazdu otvorene srdcia aj napriek tomu ze sa nepoznate..nemozem do tejto temy prispiet testom s duchom - kedze sa tak vola ;) aj ked som prave necakajuca ms so vsetkymi tehotenskymi priznakmi skoro tak ako kazdy mesiac styri roky( no testy uz vyse roku nerobim lebo som z nich na totalku sklamana)..ale chcem vam podakovat za virtualnu podporu aj ked mozno ani o tom neviete ;) vela zdaru vsetkym nam !!!

luta13
25. apr 2017

@domx som Rada, ze pekne tehulkujes a ze drobcek kopka 😉...No mojmu starsiemu synovi sa v nedelu skoncili prazdniny a tak dnes druhy den po 2 tyzdnoch bol v skole!...A malicky je chorucky, v piatok a v sobotu mal kolisajuce teploty do 38,8°C, no v pohode sme to zvladli, od soboty vecera mu klesla a dodnes teplotku nema vobec...Ale zas od vcera je uplne zahlieneny, ledva dycha a dnes som mu uz as 8x odsavala sople, zatial ma vsak len take vodovejsie, nie huste...No aj to pride najblizsie dni...A kaslisko ma silny drazdivy - teraz spinka uz konecne...Idu nam 4 zubky naraz, takze asi ho aj to pobolieva, ale inak je v pohode-hra sa, spinka pekne ...A ja som tiez ukaslana od vcera vecera trochu...Inak nic nove...Tak pekne uzivaj nadalej - uz Ti zostava len 12tt. - utieklo Ti to ako voda...pa zatial...Ak chces, posli mi do IP fotku, aka si uz bruskata 🤰😘

alilka
25. apr 2017

No baby môj dnešný test 😲😲

luta13
25. apr 2017

@luciskooo Drzim Ti palceky, nech MS nepride uz tento rok a nech si najdes na testiku tak dlho vytuzene //...Snad ked bude meskat MS hodis fotky, lebo verim, ze budes testovat 😉...Boh Ta zehnaj! 🙏😘

gabcca
25. apr 2017

Baby mam.tu testik od jednej baby. Ms jej skoncila vcera, ale dnes mala ovu test tmave ciarky, a rano jej byva zle. Predtym to nemala. Poslala mi tehu testik, mozte ho posudit vy vasim ockom? 🙂dakujem

luta13
25. apr 2017

@zuzana256 ahoj Zuzi, Ty si tu dlho nepridavala testiky, este testujes, snazite sa cielene, ci nechavate to na nahodu?...Pouzivas aj ovutesty, ci nie?...Bola by som rada, keby sa vam zadarilo uz a mala si krasne // 😉...Prajem Ti to uz po takej dlhej dobe! 🙏

luta13
25. apr 2017

@gabcca ja tam vidim slabuckeho dusika...Vedla kontrolnej je taky akoby "rypanec" niecim do testu a hned vedla toho ho vidim...Nech testuje este zas za 2 dni...Prajem jej, nech sa jej coskoro zjavia silnejuce // 😉

gabcca
25. apr 2017

@luta13 dakujem

luta13
25. apr 2017

@alilka No vidim, ze // tmavnu, som zvedava, ci bude aj ovulka - bodaj by bola a vyslo by vam to 😉

luta13
25. apr 2017

@gabcca a vidis tam toho dusika aj Ty?

gabcca
25. apr 2017

@luta13 ano aj ja som ho videla hned ked mi ho poslala. Som rada ze niesom sama 🙂

bluebell0412
25. apr 2017

@gabcca niečo slabucke vidím aj ja ale fakt je to sláve treba skúsiť pockat a potom znova testnut

gabcca
25. apr 2017

@bluebell0412 dakujem