icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

ajkacovi
25. júl 2014

@katkasofi tento bol robeny doobeda 🙂 mala som jeden doma tak ze vyskusam.. uz nemam ziadny a tu su drahe kde zijem tak musim pockat na menzes 🙂

katkasofi
25. júl 2014

@ajkacovi aha. No ja viem vaše ceny v Taliansku. Ja keď som zostala tehotná so Simonem tak som oplieskala 200 EUR na testoch. Farmacista na mna kukal jak puk...🙂 preto dostal synček aj talianske meno 🙂

janaochi
25. júl 2014

@ajkacovi pozri do môjho fotoblogu z 19 júna, ten test je takmer identický na pohľad, bohužiaľ, je to falošná nádej, ☹ aspoň u mňa bola.Držím palce, aby to u teba tak nebolo.

ajkacovi
26. júl 2014

Dievcata a tieto? Dnes robeny, nasla som este jeden 🙂 date do negativu? Dakujem

trgypadl
26. júl 2014

@ajkacovi su negat....ako dlho Ti meska ?

lucinka0503
26. júl 2014

@ajkacovi Tu ich máš v negatíve.Nič tam nevidím ...

ajkacovi
26. júl 2014

@trgypadl este nemeska mam dostat o tri dni.. Ale tie stavy.. No uvidime dakujem

ajkacovi
26. júl 2014

@katkasofi hihi aj ja mam Simona 🙂 v auguste bude mat tri 🙂 a tvoj?

trgypadl
26. júl 2014

@ajkacovi podla mna nema vyznam testovat pred terminom menstruacie...ale do buducna drzim palce

katkasofi
26. júl 2014

@ajkacovi a máš Simon alebo Simone? Ma 16 mesiacov 🙂

ajkacovi
26. júl 2014

@katkasofi raz tak raz tak :D ako sa mi chce zrovna.. ale krsteny je SImon lebo my sme v sudtirol a tu viac nemcina fici :D

katkasofi
26. júl 2014

@ajkacovi však vieš aké som mala problémy na sk zapísať do rodného listu meno simone?? Kkso až ministerstvo mi to muselo schvaľovať🙂 ale oplatilo sa bojovať 🙂

jaruska18
28. júl 2014

Ahojte 🙂 pred 5 dnami som si robila test a videla som tam slabunku ciarku,skor ducha...citim dost velke krce v podbrusku,ako keby zvieranie..tu su fotky toho testu. Co si myslite?

jaruska18
28. júl 2014
piacere
28. júl 2014

@jaruska18 no ťažko povedať, buď je to len kanálik a teda negatívny, alebo tam bol mini náznak hcg.... ak je to 5 dní dozadu, tak si urob ďalší, to už musí byť koľajnica aj z denného moču (nie ranného)... ak bol teda pred piatimi dňami duch z hcg 🙂 Držím palce.

melanka21
28. júl 2014

@jaruska18 ak je to dnesny je to po tych 5 testoch slabe ak na tamtom bol duch, ak je z pred tych 5 dni tak skus testnut dnes 🙂 ak hcg stuplo bude viditelnejsie 🙂

ajkacovi
28. júl 2014

Baby zas vas idem otravovat 🙂 viditr tam nieco? Ci len ja?! O tych duchoch sa mi uz aj sniva 🙂

kika8259
28. júl 2014

Ahojte baby,vidim ze tema este existuje 🙂 minuly rok som tu aj ja nahanala duchov a neskoncilo to dobre...(prikladam foto z minuleho roku na porovnanie po ket 6,7,8, den a terajsie po et 6,8,9 den)
vsetkym vam velmi drzim palce aby ste si nasli tie krasne // , viem ako si to kazda prajete 🙂

piacere
28. júl 2014

@ajkacovi to už je uschnuté, či fotené mokré? A skús ho rozobrať, aby si tam nemala plast, bude lepšie vidieť 😉 Ale ak by to malo byť "pokračovanie" toho ducha z 26.-tého, tak to už by malo byť silnejšie 😕

dovea
28. júl 2014

ahojte 🙂 som 29dc a cykly mavam tak 24-28..spinenie som mala od 22 dc do 27 dc, teraz uz cisto..vysiel mi duch...myslite ze by to uz mohlo byt?

piacere
28. júl 2014

@dovea toto už nie je duch 😝 ale jasne pozitívny test 😉 Blahoželám 🙂

dovea
28. júl 2014

@piacere myslis ze sa mozem na to spoliehat? uz tomu velmi neverim, raz uz to zle dopadlo v 6tt..dnes sa objednam na krv a budem dufat...

wenka25
28. júl 2014

baby co myslite?ten vrchny je v sobotu Rapid a spodny dnes Pepino.dakujem

melanka21
28. júl 2014

@wenka25 nic tam nieje, kolky si dc?

wenka25
28. júl 2014

@melanka21 sak to ze len 18DC ale ovu som mala tento cyklus podla priznakov dost skoro a od piatku ma neskutocne bolia kozy,ale to bude asi len PMS...dakujem

zvolsiinylogin
28. júl 2014

@kika8259 krasne ti silneju 🙂

blcha76
28. júl 2014

@kika8259 Krááásne 🙂 . Gratulujem!

kika8259
28. júl 2014

@zvolsiinylogin
@blcha76
dakujem vam kočky 🙂. je to moje druhe ivf a treti transfer tak sa modlim aby to tentokrat vyslo 🙂 blška pekne tehulkovanie prajem 🙂

lenka_1989
28. júl 2014

Ahojte. Som 30.DC..mavam posledne mesiace cca 39dni..dnes som skusila test..hm? Na foto to asi nevidno, no ja tam stale nieco vidim..

piacere
28. júl 2014

@lenka_1989 vidím slušného ducha. Skús rovnakú značku testu za dva dni, mal by byť silnejší 🙂