icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

alilka
25. apr 2017

@luta13 ja som už salena sama zo seba 😂😂 som už 4tyzdne po operácii ..A ani ovu,ani tehu,áni ms .To to je toto možné ? 😂😂😂

domx
25. apr 2017

@gabcca ja vacsinou zvyknem vidiet, ale teraz nech kukam ako kukam, nevidim nic.. :/

luta13
25. apr 2017

@alilka si zahada zahadna - som zvedava, co prve pride, ci tehutesty s //, alebo MS! 😂🙏😘

domidee
25. apr 2017

No baby vidite tam niečo ??mam 3 dni do mrchy.

luta13
25. apr 2017

@domx nevidis ani na tom testiku, co som ja trosku upravila? 😲

gabcca
25. apr 2017

@domx to nevadi, mozno o dva dni uz budes vidiet aj ty 🙂

luta13
25. apr 2017

@domidee Ty nazivo vidis?

domx
25. apr 2017

@luta13 no tak to ma mrzí.. nech sa čím skôr uzdravíte.. 🙂 lebo vieš ako to je, stačí že je chorý jeden, a dostanú to všetci..
no veru veru, uteká to rýchlo, ani neviem ako.. sama tomu ešte neverím poriadne a už má byť koniec? :D ach ale teším sa veľmi.. 🙂 akurát ma kopká, tak ťa mám asi pozdraviť od drobčeka.. 🙂 neviem či som ti hovorila, že budeme mať chlapčeka.. 🙂
a fotočku pošlem, pošlem.. len cez mobil a teraz som na pc 🙂

gabcca
25. apr 2017

@domidee vidim.slabucke

domx
25. apr 2017

@luta13 nie vôbec nevidiím.. nechápem.. 😒

milasik10
25. apr 2017

@domidee zda sa mi tam trochu nieco...odfot viac z dialky a pri svetle

domx
25. apr 2017

@domidee ale tu vidím dúšika.. 🙂

trblietava
25. apr 2017

@domidee aj ja vidiim nieco mini 🙂

adria88
25. apr 2017

@gabcca slabulilinká čiarka tam je, prajem nech silnie 🙂

luta13
25. apr 2017

@domidee vidim aj volnym okom a aj po mojej uprave...Drzim palceky, aby // krasne silneli...Testuj zas o 2 dni 🙏😘

adria88
25. apr 2017

@domidee vidím črtá sa tam dušík malý

luta13
25. apr 2017

@domx tusim si mi spominala do IP, ze cakate chlapceka - "tatko" bude hrdy o to viac 😉...No dakujem za pozdrav od drobceka, ja ho tiez pozdravujem a pohladkaj brusenko za mna...Pekny den este prajem ❤

domidee
25. apr 2017

Ježiš dakujem dievčatá skusim teda o dva dni a dufam ze bude silnejšia 🙂

adria88
25. apr 2017

@domidee držím palce

sticker
domx
25. apr 2017

@domidee držíme palčeky..

sticker
luta13
25. apr 2017

@adria88 Ty ako, zatial nic moja?...Kolky DC si?...Uz by si mala byt narade pomaly aj, ci?... No kiezby Ti to uz vyslo tento cyklus 🙏😘

luta13
25. apr 2017

@domidee Myslime na Teba tu vsetky a tesime sa na pozajtrajsi testik 😉...Verim, ze bude silnejsi a jasnejsi 😉

sticker
adria88
25. apr 2017

@luta13 ahoj, dnes som 18DC, podľa všetkých príznakov a teploty som mala mať ovu štvrtok-piatok 13-14 dc asi, v nedeľu bt až 37, včera 36,68 pokles a dnes zase 36,35+podbruško,pichanie a slabé špinenie, ten pokles mi nedá pokoja 🙄 žeby ďalšia ovu? alebo minulý týždeň nebola? neviem už no... som z toho magor, uvidím zajtra ako bude, no ovu hlien tentokrát nebadám... už som aj písala do snažiliek, že asi som prípad dvojitej ovulky, no nejako sa mi tomu nechce verieť, že také niečo môže byť, kto vie... ale ďakujem 🙂 ak sa nepodarí o tehu, tak asi v septembri skočím na HP znova

alilka
25. apr 2017

@adria88 a nemáš graf bt?

adria88
25. apr 2017

@alilka mám ale taký o ničom, moc som tomu meraniu nedala tento mesiac, pozri

adria88
25. apr 2017

a môže sa stať, že ovu neprebehne keď sú všetky príznaky? špinenie, čo mávam, hlien a podbruško, pichanie...

domidee
25. apr 2017

@adria88
@domx dakujem 🙂

alilka
25. apr 2017

@adria88 tak ale podľa grafu si ovu nemala..😊 a test bol pozitívny?

adria88
25. apr 2017

@alilka no len tie príznaky a tá vyšvihnutá teplota mi nejde do hlavyyyy.. som bola v tom, že bola a že sa nejaký ten deň udrží, ale včera som kukala na teplomer a dnes už duplom, že mrte pokles, tak som nechápala a asi bude teda teraz..., ráno zmeriam, veď posnažíme aj tak, uvidíme.. testy nerobím

alilka
25. apr 2017

@adria88 ahaa že testy nerobíš..No príznaky môžeš mať ale teplota po ovu musí byť hore,to robí progesterón..A ten keď tam nieje znamená že ani ovu byt nemohla. 😁😁