Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@luta13 no tak to ma mrzí.. nech sa čím skôr uzdravíte.. 🙂 lebo vieš ako to je, stačí že je chorý jeden, a dostanú to všetci..
no veru veru, uteká to rýchlo, ani neviem ako.. sama tomu ešte neverím poriadne a už má byť koniec? :D ach ale teším sa veľmi.. 🙂 akurát ma kopká, tak ťa mám asi pozdraviť od drobčeka.. 🙂 neviem či som ti hovorila, že budeme mať chlapčeka.. 🙂
a fotočku pošlem, pošlem.. len cez mobil a teraz som na pc 🙂
@domidee aj ja vidiim nieco mini 🙂
Ježiš dakujem dievčatá skusim teda o dva dni a dufam ze bude silnejšia 🙂
@luta13 ahoj, dnes som 18DC, podľa všetkých príznakov a teploty som mala mať ovu štvrtok-piatok 13-14 dc asi, v nedeľu bt až 37, včera 36,68 pokles a dnes zase 36,35+podbruško,pichanie a slabé špinenie, ten pokles mi nedá pokoja 🙄 žeby ďalšia ovu? alebo minulý týždeň nebola? neviem už no... som z toho magor, uvidím zajtra ako bude, no ovu hlien tentokrát nebadám... už som aj písala do snažiliek, že asi som prípad dvojitej ovulky, no nejako sa mi tomu nechce verieť, že také niečo môže byť, kto vie... ale ďakujem 🙂 ak sa nepodarí o tehu, tak asi v septembri skočím na HP znova
a môže sa stať, že ovu neprebehne keď sú všetky príznaky? špinenie, čo mávam, hlien a podbruško, pichanie...
@alilka no len tie príznaky a tá vyšvihnutá teplota mi nejde do hlavyyyy.. som bola v tom, že bola a že sa nejaký ten deň udrží, ale včera som kukala na teplomer a dnes už duplom, že mrte pokles, tak som nechápala a asi bude teda teraz..., ráno zmeriam, veď posnažíme aj tak, uvidíme.. testy nerobím

@luta13 ja som už salena sama zo seba 😂😂 som už 4tyzdne po operácii ..A ani ovu,ani tehu,áni ms .To to je toto možné ? 😂😂😂