Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@tonjadabik2 kdeže 😂ešte nieee 😘😘
@sofija18 este nie? Ta coto? DrIm ti palce
@trblietava čistucke so slabou čiarkou 👍tak super😉 som zvedava co z tohto bude 😌
@tonjadabik2 ver tomu ze ked mne sa to podarí tak budú o tom všetci vediet 😂😂lebo to bude zázrak 😂😂ďakujem krasne ❤😘
@alilka hm, uvidíme 🙂 určite budem merať ďalej, fakt som sa na to tento mesiac vykašlala zo začiatku... som 18 dc a cyklus posledné mesiace 32-34 ... pravdu ti poviem, že sa mi to zdalo byť skoro tá ovu,, no v novembri mi dr potvrdila ovulku na 12dc, tak som si povedaa, 13-14 je pohoda, asi to tak ozaj bude... uvidím, nech už je ráno ale vďaka, som myslela, že tomu rozumiem, no moc nie, len čo viem, že po ovu má teplota vystúpiť aspoň o 0,2 stupňa, potom sa držať, no mne sa nedrží bohužiaľ, tak asi len predsa ešte nebola
@trblietava
@karmela
@ria294
Tak toto mi vysvetlite 😳🙄myslela som si ze som 2dpo ale tak asi nie 😂😂alebo co? 🙈🙊🐒začínam zase slabulinko špiniť, ale iba na papieri... úplný rozdiel oproti tomu piatkovému... a začína ma bolieť druha strana vaječníkov... co zase je so mnou? 😢Vcera sme nepoisťovali nakoľko je mužíček PN 😂😛ale dnes ideme opäť 😂😂😂boooze 3 dni vynechané 🙈( aj ked nie pod sebe ale predsa) tot moj testik robený teraz a všetky pokope.....
@sofija18 no tak dufam ze mi das potom vediet. To mas ovu testy? Pekne.. Ozaj nevies kedy bysom mohla dostatnmsnked posledny bol 20.3???
@sofija18 pocas ovu mas spinenie? Hmm tak to vyzera ze bude dalsia ovulka??😂 je to zaujimavee no ja s testami nemam skusenosti..uz sa ti to stalo?🙂
@sofija18 nevadi ze ste vynechali spermie si na vajko pockaju a ak ta boli druha strana vajecnikov tak co to? Ovu z druhej strany?
@sofija18 pisem ze nemam skusenosti s ovu testami lebo som teraz testovala 1.krat.teplotku nemerias? 🙂
@tonjadabik2 Ano ovu 😘jasne ze dám vediet.... Jezinkote zlatíčko.... to neviem kedy dostaneš MS 😳kolkodnove mávaš cykly?
Neviem komu ale ďakujem za srdiečka potešili má 😘
@trblietava nikdy!!! Moje piatkové spinenie bolo prvý krát v živote a teraz zas... i ked úplne slabucko.... 2x???? To sa dá??? 😂😂🙈🙈🙈Jezisi.... nikdy sa mi toto s testami nestalo.... vždy len zoslabli až zmizli druhé čiarky 🤣
@trblietava Ano boli druha strana 😉 bt nemeriam lebo by to bolo u mna nereálne, nakoľko vstávam aj o 3.00 v noci alebo nepravidelne 😉a prerušovaný spánok niekedy ked mam nočné vyjazdy

@nikuskaniki určite ich budeme počuť aj vidieť ja sa už veľmi teším určite aj ty 😍 Tak potom pošli aj fotecku
Baby dnes som bola na sone,co znamena ľavé adnexá:bpn+DF 1,8 poradíte?
@karmela Neviem sa dočkať 😍 Jasne, pošlem 😊 Dúfam, že aj ty 😊 A ako sa cítiš? Nejaké príznaky?

@alilka no len ja som verila príznakom to je ten problém a keďže bola bt v nedeľu aká bola, tak som to brala za isté, že ovu prebehla.. nuž tak čakáme na ovu ešte len 🙂