icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

alilka
26. apr 2017

@ikonica snazime sa,snazime..🙂 uvidim este dnes aky bude test,ci si telo zo mna prdel nerobi..:D ja ked som otehotnela som hned bola chora,este som ani nevedela,ze sa zadarilo..🙂 velmi by som chcela,ale nechce sa mi verit zeby sa tak rychlo zadarilo..🙂

alilka
26. apr 2017

@sofija18 ako dnes vyzeraju tvíje testy..:D normalne ma zvedavost premaha..😂

olylili
26. apr 2017

@luta13 ani počuť o tom že by mal meno po ňom nepáči sa mu 😀 ja mám najstaršiu Lianku teraz keby bola baba bola by Amélia 😊 normálne mám dilemu z tých mien chcela som Matiás no môjmu sa nepáči a zase keď on vyberie nepáči sa mne asi to necháme na dievčatá nech si oni výberu meno pre brata 😀👶

elenita
26. apr 2017

@olylili Ešte môže byť Liam 🙂 By to ladilo k menám dievčat vcelku.
Inak mne sa tiež žiadne chlapčenské meno nepáči, dievčat by som aj 5 vedela pomenovať 😂

sofija18
26. apr 2017

@alilka no takto 😂😂😂raňajší úplne naspodu... robený o 5.00 ale bola som v noci na wc 😂😂😂lieta si to hore dole 😂🙈

olylili
26. apr 2017

@elenita no veď toto dievčenské skoro každé penke znie nemala som problém vybrať 😊

alilka
26. apr 2017

@sofija18 no toto..🙂 tak ale to vyzera ze ovu uz potom bola..:D

sofija18
26. apr 2017

@alilka určite Ano 😂😂ale Testujem uz len zo zvedavosti 😉a užívame si jeden druhého 🙈

alilka
26. apr 2017

@sofija18 ved toto..mne ta zvedavost tiez nedovoli,netestovat..😂😂😂 zavislacky co ti poviem..:D ja idem o chvilu spravit test som zvedava aky bude..ti potom poslem..🙂

tonjadabik2
26. apr 2017

@alilka aj ja cem vidieeeeeet

alilka
26. apr 2017

@tonjadabik2 dobre dobreee..:D jak spravim hodim ho sem..:D

mirkovci
26. apr 2017

@luta13 žena ty si neskutočná. Každú povzbudis,nikoho neodsudzujes,si bohyňa 😂. Pride ms a ideme od znova. Najviac ma.štve že keby som vedela ako to bude trvať,tak začneme sa snažiť už skôr....Ďakujem za pozitívne slova a dúfam že už to konečne príde 🙏

sofija18
26. apr 2017

@alilka budem čakať ✊️😊

matka295
26. apr 2017

Baby držím Vám všetkým palčeky. Ja sa zotavujem po laparke a dúfam že čoskoro sa nám zadarí a vám všetkým tiež 😘 Myslím na Vás všetké a čítam a sledujem vás 😉 blahoželám k dušikom a dúfam že sa čoskoro pridám 😇

alilka
26. apr 2017

@sofija18 no tak sleduj to..Ja už ozaj neviem čo si o tom myslieť..😕😕 ten posledný je z teraz,..

sunny8
26. apr 2017

Mala som 4 pozitivne testy a tehotna nie som ;( bolesti v podbrusku neskutocne a dr nevie z coho ;( uz tym testom prestavam verit

sofija18
26. apr 2017

@alilka 🤔🤔🤔tak toto uz ozaj..../ co my dve sme nejaké divne nie? 😫😂a co hlienik? 😉

alilka
26. apr 2017

@sofija18 ten nemám ale ja ani predtým som mala..Mám iba pri krčku a ten sa naťahuje..Tak ja neviem už..😱😱

luta13
26. apr 2017

@mirkovci ze BOHYNA, ja z Teba nemozem 😂😂😂...No neboj, pride, co prist ma 😉...Ako pises, ak nie tento cyklus, tak najblizsi uz hadam na 100% 😉...Pekny den Ti prajem a kopec usmevu na tvari 😘

luta13
26. apr 2017

@matka295 skore zotavenie Ti prajem a nech co najskor s Tebou znova hladam dusikov na testikoch...Prajem krasny den 😘

luta13
26. apr 2017

@sunny8 Je mi to velmi luto, ze nie si tehulka 😉...Prajem Ti, aby si co najskor bola tehulka a nemusela sa trapit testami 😉

mirkovci
26. apr 2017

@luta13 ďakujem ti,podobne pekný deň😀

gabcca
26. apr 2017

@sunny8 a ms ti meškala? Ako dlho?kedy si bolo u lekara?

mirkovci
26. apr 2017

Stala som sa majstrom v upravovaní fotiek.za posledný mesiac. Nájdem ducha aj kde nieje. Tomu sa hovorí zufalstvo

sofija18
26. apr 2017

@mirkovci ach.... ☹ uplne ta chapem.... ale nebojky, aj my sa dočkame 🙂 určite to proste raz musí vyjst 🙂

tifinka
26. apr 2017

@alilka a nemozes mat ovu aj ked si este nemala ms po zakroku? 😊..a aj robite tutu mutu?

mirkovci
26. apr 2017

@sofija18 veď to si vravím už takmer rok...čakám mrchu a momentálne moja psychika je na bode mrazu. A po pár dňoch sa znovu otrasiem a ideme od znova.

sofija18
26. apr 2017

@mirkovci Zlatičko ja už sedem..... presne vzdy po MS mam stavy chvilku ale uz som imunna aj voci tomu, inak by som sa zblaznila....ale tu dievcata ma vzdy podporia ako aj ostatne kočky 🙂 ako som pisala...raz sa nam to podari....

alilka
26. apr 2017

@tifinka ja si myslím že môžem ale neviem,na nete som nič nenašla..Jooj tak to robíme,veď jasné,šak by mi tuklo na hlavu keby že nie 😂😂😂 o testoch si ty čo myslíš?

tifinka
26. apr 2017

@alilka podla mna vcerajsi je pozitivny 😊..ale v podstate teba oni vycistili = podla mna ako ked mas ms, tam sa v podstate tiez "vycistis" lebo sa to odplavi...ci? 😁