Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@luta13 ani počuť o tom že by mal meno po ňom nepáči sa mu 😀 ja mám najstaršiu Lianku teraz keby bola baba bola by Amélia 😊 normálne mám dilemu z tých mien chcela som Matiás no môjmu sa nepáči a zase keď on vyberie nepáči sa mne asi to necháme na dievčatá nech si oni výberu meno pre brata 😀👶
@alilka aj ja cem vidieeeeeet
@tonjadabik2 dobre dobreee..:D jak spravim hodim ho sem..:D
Baby držím Vám všetkým palčeky. Ja sa zotavujem po laparke a dúfam že čoskoro sa nám zadarí a vám všetkým tiež 😘 Myslím na Vás všetké a čítam a sledujem vás 😉 blahoželám k dušikom a dúfam že sa čoskoro pridám 😇
Mala som 4 pozitivne testy a tehotna nie som ;( bolesti v podbrusku neskutocne a dr nevie z coho ;( uz tym testom prestavam verit
Stala som sa majstrom v upravovaní fotiek.za posledný mesiac. Nájdem ducha aj kde nieje. Tomu sa hovorí zufalstvo

@ikonica snazime sa,snazime..🙂 uvidim este dnes aky bude test,ci si telo zo mna prdel nerobi..:D ja ked som otehotnela som hned bola chora,este som ani nevedela,ze sa zadarilo..🙂 velmi by som chcela,ale nechce sa mi verit zeby sa tak rychlo zadarilo..🙂