Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@karmela ja si uvedomujem stale ze som tehu ale neviem preco mam stale este trosku taky odstup neviem ako by som to opisala...proste nemam este taky materinsky cit v sebe, brusko hladkam casto aj daedy malemu nieco poviem ale este to tak neberiem asi preto ze vela zien v mojom okolo potratilo a aj ked som uz v 13tt cize rizikve obdobie mam za sebou stale to je vo mne
urcite bude vsetko v poriadku 🙂 :-* ... no u nas svagrina 3x svokra tiez 2x, a moje dve kamosky tiez .... :( je to hrozne tato dnesna doba...
@nikuskaniki ja som prípad sama O sebe.ja som mala zakázané všetko čo sa týkalo pohybu.iba na WC,sprcha A strava.a podložena posteľ aj doma.som Bola ako netopier celé tehotenstvo. Teraz sme to nechceli riskovať -no žiadalo sa 🙂 no ani mi nehovor O kontrole, ja idem 2.5. A už teraz nemozem dospať 😀 teším sa bojím sa A sama neviem čo ešte 🙂 stále na teba aj @karmela myslím. Sme tu spolubojovnicky 😘
@barborapavlikova moja verím tomu že to dotiahneme do úspešného a šťastného konca a budeme mat krásne Vianoce toho roku s prírastkami malými voňavými 😍 Ja idem dva dni po tebe tak sa teším na dobre správy od každej a peknú fotecku miminiek 😍
@sofija18 drzim ti palce velmi 😘 nech sa to tento zahadny cyklus podari 🙂
@meli8412 Ahoj.Tak asi takto.Davala som fotky aj na moju nastenku ale každá babulka mi tam pisala ze tam nic nevidí😊 za čo som šťastná.Lebo naozaj by som ďalšie bábätko nezvládla(ale to si hovorim asi len teraz) kebyze je skutočnosť iná tak by som to brala asi inač.Posúď sama😊
@niky1141997 ved ked nechceš byt tehu tak si davajte pozor.
@karmela no musíme,nič iné neberiem 😀 no dúfam že nebude na mňa pozerať ako puk že chcem foto 😀 ale teším sa ako malá..... inak mimo tému.U nás V dedine sme momentálne 4 tehotné A Z toho 3 máme( už som sa zaratala aj ja)termín V decembri 😀 ako sa toto podarilo neviem.
@niky1141997 to je ten istý test?? Po kolkych dňoch si testovala??
@butterfly333 moja keď tá poprosím,ty si objednavas ovu testy od korytnačky že?Nemôžeš mi poslať aký bol tvoj test keď bol pozitívny ..😉
@alilka mysliš tehu test??
@alilka jaaj asi ovu test máš na mysli že.
@butterfly333 hej hej ovu som myslela 😁😁
@candies presne si vystihla aj moje pocity aj keď som len 6tt. Akosi si to nepripúšťam.mozno je to tým že nemám žiadne príznaky iba sem tam zabolia prsia- keď si na ne ľahnem.inak nič.alebo je to strachom po všetkých stratách.sama neviem.s bruškom sa rozprávam,hladkam, verím že je všetko V poriadku. A O chvíľu zase myšlienky chodia V minulosti. Ale musíme si povedať že dosť bolo obáv (strát), teraz je čas kedy sa budeme tešiť,až dokonca.a na konci najviac 🙂
@barborapavlikova ja sa praveze ani tak nebojim len si drzim taky odstup ale sama neviem preco....proste to neviem ovplyvnit.mam respekt este predtym, ale verim ze po piatkovom sone ked bude vsetko OK sa to zmeni 🙂 a budem si t uz vychtnavat do konca...ved my uz aj rdiecko poccuvame a tak krasne to je vsetko 🙂 len ... proste to je tak no . ckala som predtym ako som bola tehu ze to budem inac prezivat
@alilka no našla som foto.
@niky1141997 Nič tam nevidím. Asi máš pravdu, že by bolo skoro, ale určite budeš chcieť ďalšie, je super mať viac detí, niekedy mám čas na seba, zahrajú sa pekne medzi sebou 😀 Mám 3, takže z vlastnej skusenosti 🙂
@karmela On je skvelý takže bude jemný 🙂
@barborapavlikova Prečo si mala všetko zakázané? Ja idem 3.5. takže ty to budeš mať skôr za sebou a ja budem tíško závidieť 🙂
@alilka
@trblietava
@butterfly333
@ria294 tak dievčatá testy takto 🙈🙈🙈posledný robený teraz večer....

@lucsyia ano su 🙂 prve dva mesiace som mala stale