icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

candies
26. apr 2017

@lucsyia ano su 🙂 prve dva mesiace som mala stale

candies
26. apr 2017

@karmela ja si uvedomujem stale ze som tehu ale neviem preco mam stale este trosku taky odstup neviem ako by som to opisala...proste nemam este taky materinsky cit v sebe, brusko hladkam casto aj daedy malemu nieco poviem ale este to tak neberiem asi preto ze vela zien v mojom okolo potratilo a aj ked som uz v 13tt cize rizikve obdobie mam za sebou stale to je vo mne

milasik10
26. apr 2017

@lucsyia teda 2.5.

karmela
26. apr 2017

@candies chápem tá v tom pocite pri malej som to brala ináč nepoznala som pojem potrat fakt..a teraz sa bojím aj ja poviem pravdu ale zároveň verím že všetko dobre dopadne pre nás všetky tehulky či budúce tehulky

karmela
26. apr 2017

@lucsyia áno je to v pohode neboj 😉

candies
26. apr 2017

urcite bude vsetko v poriadku 🙂 :-* ... no u nas svagrina 3x svokra tiez 2x, a moje dve kamosky tiez .... :( je to hrozne tato dnesna doba...

barborapavlikova
26. apr 2017

@nikuskaniki ja som prípad sama O sebe.ja som mala zakázané všetko čo sa týkalo pohybu.iba na WC,sprcha A strava.a podložena posteľ aj doma.som Bola ako netopier celé tehotenstvo. Teraz sme to nechceli riskovať -no žiadalo sa 🙂 no ani mi nehovor O kontrole, ja idem 2.5. A už teraz nemozem dospať 😀 teším sa bojím sa A sama neviem čo ešte 🙂 stále na teba aj @karmela myslím. Sme tu spolubojovnicky 😘

lucsyia
26. apr 2017

@milasik10 ja som chcela ist teraz v piatok lebo som nedockava ale asi radsej este pockat ze ? 🙂

karmela
26. apr 2017

@barborapavlikova moja verím tomu že to dotiahneme do úspešného a šťastného konca a budeme mat krásne Vianoce toho roku s prírastkami malými voňavými 😍 Ja idem dva dni po tebe tak sa teším na dobre správy od každej a peknú fotecku miminiek 😍

candies
26. apr 2017

@karmela mojaa a kedy mas termin? 🙂 .... ja idem v piatok na kontrolu tu co ma byt v 12tt len sa mi nedalo minuly tyzden..uz sa neviem dockat 🙂 uz by sm hadam mohla aj knizku dostat

trblietava
26. apr 2017

@sofija18 drzim ti palce velmi 😘 nech sa to tento zahadny cyklus podari 🙂

milasik10
26. apr 2017

@lucsyia keby bolo na mne,tak ja by som tam uz davno bola... ale lekar mi kazal 10 dni cakat lebo ze je skoro a aj tak nic neuvidi... kolky dpo si?

lucsyia
26. apr 2017

@milasik10 tak to fakt netusim lebo moje cykly boli nepravidelne niekedy 32 dni minuly mesiac napr. 24...ja ani neviem kedy nam ten pokus vysiel :D Ale som 31DC ...a mam strach aby to dobre dopadlo. 🙏

niky1141997
26. apr 2017

@meli8412 Ahoj.Tak asi takto.Davala som fotky aj na moju nastenku ale každá babulka mi tam pisala ze tam nic nevidí😊 za čo som šťastná.Lebo naozaj by som ďalšie bábätko nezvládla(ale to si hovorim asi len teraz) kebyze je skutočnosť iná tak by som to brala asi inač.Posúď sama😊

karmela
26. apr 2017

@candies určite už dostaneš tehu knižku zvyčajne dávajú v 12tt..ja som ešte len úplne na začiatku končím pomaly 6tt a termín mám zatiaľ 22.12. Tak uvidíme či sa zmení niečo na najbližšom sone či to sedí..

candies
26. apr 2017

@karmela jeeej to budete mat nadhern darcek 🙂 mozno rovno na vianoce bude aj ked tam je nevyhoda ze by ste neboli domka cize skor by bolo lepsie 🙂

butterfly333
26. apr 2017

@niky1141997 ved ked nechceš byt tehu tak si davajte pozor.

barborapavlikova
26. apr 2017

@karmela no musíme,nič iné neberiem 😀 no dúfam že nebude na mňa pozerať ako puk že chcem foto 😀 ale teším sa ako malá..... inak mimo tému.U nás V dedine sme momentálne 4 tehotné A Z toho 3 máme( už som sa zaratala aj ja)termín V decembri 😀 ako sa toto podarilo neviem.

erickatt
26. apr 2017

@niky1141997 to je ten istý test?? Po kolkych dňoch si testovala??

alilka
26. apr 2017

@butterfly333 moja keď tá poprosím,ty si objednavas ovu testy od korytnačky že?Nemôžeš mi poslať aký bol tvoj test keď bol pozitívny ..😉

butterfly333
26. apr 2017

@alilka mysliš tehu test??

butterfly333
26. apr 2017

@alilka jaaj asi ovu test máš na mysli že.

alilka
26. apr 2017

@butterfly333 hej hej ovu som myslela 😁😁

barborapavlikova
26. apr 2017

@candies presne si vystihla aj moje pocity aj keď som len 6tt. Akosi si to nepripúšťam.mozno je to tým že nemám žiadne príznaky iba sem tam zabolia prsia- keď si na ne ľahnem.inak nič.alebo je to strachom po všetkých stratách.sama neviem.s bruškom sa rozprávam,hladkam, verím že je všetko V poriadku. A O chvíľu zase myšlienky chodia V minulosti. Ale musíme si povedať že dosť bolo obáv (strát), teraz je čas kedy sa budeme tešiť,až dokonca.a na konci najviac 🙂

candies
26. apr 2017

@barborapavlikova ja sa praveze ani tak nebojim len si drzim taky odstup ale sama neviem preco....proste to neviem ovplyvnit.mam respekt este predtym, ale verim ze po piatkovom sone ked bude vsetko OK sa to zmeni 🙂 a budem si t uz vychtnavat do konca...ved my uz aj rdiecko poccuvame a tak krasne to je vsetko 🙂 len ... proste to je tak no . ckala som predtym ako som bola tehu ze to budem inac prezivat

butterfly333
26. apr 2017

@alilka no našla som foto.

meli8412
26. apr 2017

@niky1141997 Nič tam nevidím. Asi máš pravdu, že by bolo skoro, ale určite budeš chcieť ďalšie, je super mať viac detí, niekedy mám čas na seba, zahrajú sa pekne medzi sebou 😀 Mám 3, takže z vlastnej skusenosti 🙂

nikuskaniki
26. apr 2017

@karmela On je skvelý takže bude jemný 🙂

nikuskaniki
26. apr 2017

@barborapavlikova Prečo si mala všetko zakázané? Ja idem 3.5. takže ty to budeš mať skôr za sebou a ja budem tíško závidieť 🙂

sofija18
26. apr 2017

@alilka
@trblietava
@butterfly333
@ria294 tak dievčatá testy takto 🙈🙈🙈posledný robený teraz večer....