Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@nikuskaniki
@barborapavlikova babulky áno ja už som v decembrovkach zmeňte si na chvíľu alebo na stalo v profile že čakáte babatko dajte dátum pôrodu a hneď Vám príde IP že ste automaticky v skupine Decembrovky babulky..len si to dajte v profile uložiť zmeny..😘
@barborapavlikova
@nikuskaniki ináč kocky aj návštevy u dr mame postupne tuším že 2-3-4.5. Ja som posledná 😍
@niky1141997 na teste nevidím fakt druhu čiarku na pepino teste.Myslim si že môžeš byt kludna..telo sa po pôrode musí dať do poriadku 😉
@karmela sranda ako sme sa tu stretli takto.som len zvedavá ako sa to bude meniť? Po ultrazvukoch 🙂
@barborapavlikova no tak to aj ja som zvedavko dnes končím 5+6 končím 6tt o chvíľu nabehne 7tt a už sa veľmi teším na budúci týždeň.Malu som rodila sekciou o 2t skôr v 38tt tak uvidíme aké bude toto tehu snáď lepšie bez komplikácií..aj tebe držím palusky aj @niky nech je všetko Ok proste všetkým tehulkam 😘
@karmela ja som mala malého tiež O 2t skôr(38tt) ale teda prirodzene. Pri mne sa vystriedali 3 lekári no čo budem hovoriť.1. Začal rodiť,2. Dorodil A 3.ma prišiel zošit 😀 (hodinu má sili V narkoze) normálne už teraz rozmýšľam že budem trvať na cisárskom.😀 dúfam aj ja že ako začalo tehotenstvo bez príznakov tak bude bez komplikácii naďalej. A už nech je december ❤
Baby tehulky,netrpnu vam nohy? Myslim od kolien dole? Ja som take mavala stale pred MS a dnes som sa zobudila na to,ze mi trpnu... dufam,ze mi nedojde MS dnes :((
@milasik10 mne trpli aj kŕče do lytok som dostavala.
@niky1141997 urob dnes. Aj teraz. A uvidíš
@miska_hryzka ale uz aj od prvych tyzdnov tyzdnov?? (5-6tt)
@milasik10 ano magnezium si na to dávaj to ti doktor aj odporučí.
@luta13 na spodnom je čosi vidiet
Oprava malo tam byt čiaročka mne to tam bol isto dopisuje gogle na klávesnici keď píšem a neviem ako to dať preč
@mokilko mam zaujem
@domidee je tam dusik ružový

@luta13 na tvojom upravenom vidím na neupravenom to vidím do sivá.ten vrchný test od anonymky..držím jej palčeky.Aj môj tieň sa prv javil ako fliacik na teste keď si spomínaš 😘