icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

karmela
27. apr 2017

@luta13 na tvojom upravenom vidím na neupravenom to vidím do sivá.ten vrchný test od anonymky..držím jej palčeky.Aj môj tieň sa prv javil ako fliacik na teste keď si spomínaš 😘

karmela
27. apr 2017

@nikuskaniki
@barborapavlikova babulky áno ja už som v decembrovkach zmeňte si na chvíľu alebo na stalo v profile že čakáte babatko dajte dátum pôrodu a hneď Vám príde IP že ste automaticky v skupine Decembrovky babulky..len si to dajte v profile uložiť zmeny..😘

karmela
27. apr 2017

@barborapavlikova
@nikuskaniki ináč kocky aj návštevy u dr mame postupne tuším že 2-3-4.5. Ja som posledná 😍

karmela
27. apr 2017

@sofija18 ty moja zahadnica ja verím že to časté laskovanie ukoncis tehu konečne a úspešne 😘

karmela
27. apr 2017

@niky1141997 na teste nevidím fakt druhu čiarku na pepino teste.Myslim si že môžeš byt kludna..telo sa po pôrode musí dať do poriadku 😉

barborapavlikova
27. apr 2017

@karmela sranda ako sme sa tu stretli takto.som len zvedavá ako sa to bude meniť? Po ultrazvukoch 🙂

karmela
27. apr 2017

@barborapavlikova no tak to aj ja som zvedavko dnes končím 5+6 končím 6tt o chvíľu nabehne 7tt a už sa veľmi teším na budúci týždeň.Malu som rodila sekciou o 2t skôr v 38tt tak uvidíme aké bude toto tehu snáď lepšie bez komplikácií..aj tebe držím palusky aj @niky nech je všetko Ok proste všetkým tehulkam 😘

barborapavlikova
27. apr 2017

@karmela ja som mala malého tiež O 2t skôr(38tt) ale teda prirodzene. Pri mne sa vystriedali 3 lekári no čo budem hovoriť.1. Začal rodiť,2. Dorodil A 3.ma prišiel zošit 😀 (hodinu má sili V narkoze) normálne už teraz rozmýšľam že budem trvať na cisárskom.😀 dúfam aj ja že ako začalo tehotenstvo bez príznakov tak bude bez komplikácii naďalej. A už nech je december ❤

milasik10
27. apr 2017

Baby tehulky,netrpnu vam nohy? Myslim od kolien dole? Ja som take mavala stale pred MS a dnes som sa zobudila na to,ze mi trpnu... dufam,ze mi nedojde MS dnes :((

miska_hryzka
27. apr 2017

@milasik10 mne trpli aj kŕče do lytok som dostavala.

erickatt
27. apr 2017

@niky1141997 urob dnes. Aj teraz. A uvidíš

milasik10
27. apr 2017

@miska_hryzka ale uz aj od prvych tyzdnov tyzdnov?? (5-6tt)

biba12
27. apr 2017

@milasik10 ahoj, ja som mala celé obe tehotenstva kŕče do nôh a hlavne v noci, keď som sa nehýbala. Budila som sa nato, že mám bolesť v lýtku. A koľkokrát sa stalo, že dvakrát za sebou do toho istého miesta a potom ma to bolelo zo dva dni, keď som chodila.

milasik10
27. apr 2017

@biba12 Ahoj,krce zatial (chvalabohu) nemam, je to skor take mrncanie... take ako keby mravce citim, proste slabsie trpnutie. Aj na pravej strane v slabinach citim striedavu bolest. Dufam,ze to neznaci nic zle 😱

alilka
27. apr 2017

@matka295 nie som 4tyzdne po zákroku,ale pauzu mi neodporúčali tak ich budem poslúchať 😂😂

olylili
27. apr 2017

@milasik10 môže ísť o nedostatok magnézia v tehotenstve sa to stáva často ak by išlo o to je dobré ho cim skôr doplniť .....Môžeš si zadať príznaky nedostatku magnézia v tehotenstve

miska_hryzka
27. apr 2017

@milasik10 ano magnezium si na to dávaj to ti doktor aj odporučí.

bembaa
27. apr 2017

@zuzana256 ahoj ja som testy objednavala od sonapindjakova tu ovu tusim 22centov a tehu 30 skus jej napisat,mozem odporucit ,rychle dodanie

bluebell0412
27. apr 2017

@luta13 na spodnom je čosi vidiet

kudusko
27. apr 2017

@bembaa aj ja som mala velka spokojnost 😉

domidee
27. apr 2017

@luta13 ahoj nevydrzala som a ešte vcera som si urobila další uz som asi chora no neviem ci tam nieco uvidíš alebo len mne sibe 😅

zuzana256
27. apr 2017

@bembaa jasne napisem ďakujem pekne

matka295
27. apr 2017

@alilka áno 😎🤘 doktorov treba vždy počúvať 😂 to je jasné 😇

zuzana256
27. apr 2017

@domidee druha čistička ako duch tam je ja tam vidim aj dokonca vo farbe ružovej ale nedá sa to dobre rozoznať jedine skúsiť tak za deň dva

zuzana256
27. apr 2017

Oprava malo tam byt čiaročka mne to tam bol isto dopisuje gogle na klávesnici keď píšem a neviem ako to dať preč

matka295
27. apr 2017

@domidee ahoj ja tam niečo vidím 🤔 keby bola lepšia fotka trošku ostrejšia, nemohla by si trošku zaostriť?Každopádne držím palce nech silnie 🤗

tonjadabik2
27. apr 2017

@mokilko mam zaujem

domidee
27. apr 2017

@zuzana256
@matka295 no uz mi dievčatá pisali aby som skusila za 2-3 dni ale nevydrzala som a ten som robila vcera večer pred spanim ....a nemam lepsiu fotku a test som už vyhodila

bluebell0412
27. apr 2017

@domidee je tam dusik ružový

matka295
27. apr 2017

@domidee jaaaj nevadí, veď o dva - tri dni urob ďalší 😘 skús to vydržať a potom nám ho sem hoď 😆 držím silno palce 😇