icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

karmela
27. apr 2017

@jurkovatynka áno vidím dve čiarky 😊

sofija18
27. apr 2017

@mirkovci Najkrajší článok aký som kedy čítala!!!! Všetky palce hore!!! A samozrejme sa v ňom vidím aj ja...čítaš mi z duše....

nikuskaniki
27. apr 2017

@karmela Ďakujem 😊 Ale ja asi ešte počkám kým neuvidím srdiečko 😍

karmela
27. apr 2017

@nikuskaniki no veď aj ja nato čakám moja ale verím že ho budeme počuť určite 😍

jurkovatynka
27. apr 2017

@domidee
@kudusko
Ženy to naozaj? ...ja som myslela že mi naozaj šibe...cítila som sa posledný týždeň dosť čudne. Kupila som testy, že vyskúšam ak bude meškať. No ale uz som nevydržala a spravila som dnes. Je možné že by mohol aj klamať? Či to asi nie aby klamali oba však? 😀

sofija18
27. apr 2017

@milasik10 tak ten dnešný je mega krásny 🙂) gratulujem moc moc 🙂

domidee
27. apr 2017

@jurkovatynka neviem ti 100% povedať ci by sa mýlili no skús este zajtra testnut a uvidíš.🙂

jurkovatynka
27. apr 2017

@domidee no to aj skusim lebo sa mi nechce veriť tomu. Môj muž totižto druhe ešte nechce ☹ a ty mas kolkodnovy cyklus? A najdem tu niekde tvoj testik?

jurkovatynka
27. apr 2017

@karmela och. Ďakujem tak nie som este taka slepa...Stále som nejako v soku 😀 uz teraz neviem ako to povedať mužovi 🙏

matka295
27. apr 2017

@milasik10 jeeej blahoželám 😘 kiežby som už aj ja hľadala duchov s vami kočky 😍😏😋

nikuskaniki
27. apr 2017

@karmela Hneď od teba očakávam dobre správy 😊

domidee
27. apr 2017

@jurkovatynka mam pravidelný 28 dňový ....a test som tu pridavala ale musis hladat o 2 strany dozadu

bevab
27. apr 2017

@mirkovci skvele a pravdive 🙂. Drzim palce.

jurkovatynka
27. apr 2017

A je možné aby vyšiel pozitívny test a mrcha aj tak prisla?

tonjadabik2
27. apr 2017

Tak baby zase nic.. Ale ms stale nedosla..

milasik10
27. apr 2017

@jurkovatynka ahoj,mne sa to stalo... rano som mala slabe // a vecer dosli kramy

karmela
27. apr 2017

@tonjadabik2 blbá foto nevieš odfotiť ostrejšie lepšie?

jurkovatynka
27. apr 2017

@milasik10 a bola si tehotba aj napriek tomu? Lebo ja mam pocit ze mi dnes pridu...boli ma podbrusko uplne tak. A na oboch testoch mi vysli dve aj ked slabe ciarky.

karmela
27. apr 2017

@nikuskaniki ty budeš predomnou ešte vedieť moja 😊 Až tak som na rade po vás ja ale určite budeme mat dobre správy všetky tri

karmela
27. apr 2017

@jurkovatynka bolesť ako na ms je v tehu normálne ja ju mám stále od kedy mešká

alilka
27. apr 2017

Baby a pozrite čo som si dnes bola vyzdvihnúť v lekárni .To som minule vyhrala na nete..Máte niektoré s tým skúsenosť?😁 Že "dráhy test sa" 😂😂😂 noo nie len ja budem testovať 300 ovu testov 😁😁

bembaa
27. apr 2017

@alilka 🙂som nevedela,ze su aj taketo testy. Ja som toho mojho nedohnala na vysetrenie a pritom existuje aj takyto test:(

butterfly333
27. apr 2017

@alilka to je pre mm na zistenie či je plodny???

alilka
27. apr 2017

@bembaa to som nevedela ani ja,len nahodne som to minule niekde t na MK videla,tak som kukla cez net a tam sutaz..tak som skusila a vyhrala som ho..:D inak stoji myslim okolo 17e..
@butterfly333 ano ci ma dostatocne mnozstvo spermii v ejakulate..ale plodnost to neodhali..

milasik10
27. apr 2017

@jurkovatynka nie, nebola som vtedy tehu...to sa mi stalo este v januari... teraz mam pozitivne testy ale MS nemam

milasik10
27. apr 2017

@alilka my sme podobny test mali doma ... dokonca 2 ... a boli poriadne drahe a neukazali vobec jednoznacny vysledok,cize aj tak nam boli nanic

alilka
27. apr 2017

@milasik10 tak kupit by som si to nekupila..ale vyhrala som to tak preco nie..myslim,ze ked som treti mesiac po snazeni otehotnela,tak zo strany polovicky by to malo byt v poriadku,ale tak zasa nezahodim ho..:D :D :D

luta13
27. apr 2017

@domidee ahoj, predsalen ma moje oci neklamali vcera, ked som tam videla mini dusika, dnes je ovela lepsie vidiet aj bez hladania ho...Prajem Ti, nech len krasne tmavne nadalej...Boh s vami a testuj zas pozajtra (ak nevydrzis, tak aj zajtra 😉) A testy nevyhadzuj, este sa Ti zidu na porovnanie sytosti...Ked za tyzden ich das pod seba vsetky, pekne uvidis, ako tmavli 😉...takze vyber z kosa a odloz 😉

milasik10
27. apr 2017

@alilka chapem ta, my sme sa na tom dost zabavali 😂😂 doteraz sa smejem ked si na to spomeniem... inak u nas si to drahy zaobstaral sam,cize nebol to napad z mojej strany

alilka
27. apr 2017

@milasik10 no ja si viem predstavit,ako to bude ked to my budeme testovat..😂 ked vobec budeme..🙂 tam si to "chudak" musi urobit sam..😂😂 to bude kopec srandy..😉