Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@karmela Ďakujem 😊 Ale ja asi ešte počkám kým neuvidím srdiečko 😍
@nikuskaniki no veď aj ja nato čakám moja ale verím že ho budeme počuť určite 😍
@jurkovatynka neviem ti 100% povedať ci by sa mýlili no skús este zajtra testnut a uvidíš.🙂
@domidee no to aj skusim lebo sa mi nechce veriť tomu. Môj muž totižto druhe ešte nechce ☹ a ty mas kolkodnovy cyklus? A najdem tu niekde tvoj testik?
@karmela och. Ďakujem tak nie som este taka slepa...Stále som nejako v soku 😀 uz teraz neviem ako to povedať mužovi 🙏
@karmela Hneď od teba očakávam dobre správy 😊
@jurkovatynka mam pravidelný 28 dňový ....a test som tu pridavala ale musis hladat o 2 strany dozadu
A je možné aby vyšiel pozitívny test a mrcha aj tak prisla?
@jurkovatynka ahoj,mne sa to stalo... rano som mala slabe // a vecer dosli kramy
@tonjadabik2 blbá foto nevieš odfotiť ostrejšie lepšie?
@milasik10 a bola si tehotba aj napriek tomu? Lebo ja mam pocit ze mi dnes pridu...boli ma podbrusko uplne tak. A na oboch testoch mi vysli dve aj ked slabe ciarky.
@nikuskaniki ty budeš predomnou ešte vedieť moja 😊 Až tak som na rade po vás ja ale určite budeme mat dobre správy všetky tri
@jurkovatynka bolesť ako na ms je v tehu normálne ja ju mám stále od kedy mešká
@alilka to je pre mm na zistenie či je plodny???
@bembaa to som nevedela ani ja,len nahodne som to minule niekde t na MK videla,tak som kukla cez net a tam sutaz..tak som skusila a vyhrala som ho..:D inak stoji myslim okolo 17e..
@butterfly333 ano ci ma dostatocne mnozstvo spermii v ejakulate..ale plodnost to neodhali..
@jurkovatynka nie, nebola som vtedy tehu...to sa mi stalo este v januari... teraz mam pozitivne testy ale MS nemam
@domidee ahoj, predsalen ma moje oci neklamali vcera, ked som tam videla mini dusika, dnes je ovela lepsie vidiet aj bez hladania ho...Prajem Ti, nech len krasne tmavne nadalej...Boh s vami a testuj zas pozajtra (ak nevydrzis, tak aj zajtra 😉) A testy nevyhadzuj, este sa Ti zidu na porovnanie sytosti...Ked za tyzden ich das pod seba vsetky, pekne uvidis, ako tmavli 😉...takze vyber z kosa a odloz 😉

@jurkovatynka áno vidím dve čiarky 😊