icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

butterfly333
27. apr 2017

@alilka a neboli ste na spermio?

ikonica
27. apr 2017

@luta13 teraz rozmyslam, ze budem musiet zrusit slub co som si dala... V utorok idem na endokrinovysetrenie a asi by som mala vediet ci nahodou nie som tehu... Tak si ten test urobim asi 2.5. Rano...

luta13
27. apr 2017

@ikonica kludne, ved predsa je lepsie vediet aj kvoli moznym vysetreniam, ci nahodou nie si tehulka 😉...Drzim palceky, aby si si nasla // 😉...To by bola bomba! 🙏

zuzana256
27. apr 2017

@alilka ahoj no videla som to aj ja na nete a na fb jeden pán dával tehu testy a má aj stránku na objednavky vselico možné tam je

alilka
27. apr 2017

@butterfly333 nie neboli..nebolo nam to potrebne,kedze nam sa hned treti mesiac zadarilo..tak zbytocne by sme isli..

luta13
27. apr 2017

@mirkovci BRAVO!!!...Podarilo sa Ti zahalit ma do slz a stale mi tecu z mojich citajucich oci Tvoj pribeh, Tvoje vyliatie si srdca na papier, Tvojho smutku, Tvojej tuzby, Tvojej nadeje a vsetkeho Tvojho a to len preto, lebo TAK VELMI TUZIS PO BABÄTKU...Krasne si to vystihla, priam uplne ako autorka knihy, nie ako amaterka, ale ako profesional...Myslim, ze tento Tvoj clanok teraz cita aj "z Neba" nejaky nadejny malicky anjelik, ktory je urceny prave pre Teba a Tvoje lono a ze sa uz teraz poponahla do Tvojho brusenka ( ak v nom uz nahodou nie je)...Velmi Ti to prajem!!!...Kradnem Ti Tvoj clanok pre seba, kopirujem ho a ukladam si ho do svojej mailovej schranky, aby ked by som ho raz potrebovala v situacii, ak by som aj ja raz este bola snazilka a neslo by nam to, tak toto bude clanok, ktory si precitam na povzbudenie!...Nehnevaj sa na mna, ze Ti ho beriem, no inak sa mi neda, je tak dokonaly a pravdivy ako nic doteraz...Este raz Ti k nemu gratulujem 😘

olylili
27. apr 2017

Bože nedávno bolo 100dni do pôrodu a už sú len 85 zajtra začíname 29tt to začínam akože 8 mesiac?😱 Sa mi veriť nechce

luta13
27. apr 2017

@milasik10 len tu pekne SPAMUJ!...Taketo spamovanie sa mi velmi paci, // Ti krasne tmavnu a teda drobculiak sa pekne zabyvava u Teba v brusenku...Prajem vam krasny dnik 😘

luta13
27. apr 2017

@jurkovatynka vidim //, drzim palceky, aby silneli...Hod nam potom dalsie fotky, nech sa tesime s Tebou 😉

milasik10
27. apr 2017

@zuzana256 baby ak zhanate testy odporucam tu na MK @lauritkatesty. Ja som od nej brala aj ovu aj tehu a spokojnost 😉😉😉

ria294
27. apr 2017

@sofija18 moje ahoj 😘😘 no ako dnes, som zvedavá 🙊🙊

luta13
27. apr 2017

@jurkovatynka muzovi to tak oznam, ze mu uvar dobru veceru a k tanieru mu poloz testik zabaleny v niecom - napr.v krabicke a adresuj to jemu 😉 ...No musis vystihnut jeho dobru naladu, inak to neviem ako dopadne...Aaaach, ti muzi, hrozne s nimi a "ich casom"...Ved oni nenosia, ani nerodia, musia cusat...Neboj, ked zacne rast brusenko, bude cely bez seba aj Tvoj muzicek 😉

sofija18
27. apr 2017

@ria294 ahoooooj gorilko 😘no hádaj 😂😂😂

sofija18
27. apr 2017

@luta13 presne moje slova..... ja ked som čítala ten krásny článok, plakala som aj sa smiala.... proste vystihla každú jednu z nas snazilku.... 😍👍

alilka
27. apr 2017

@sofija18 Aj j moja. No tak ja som dnes bola na gynde a že ovu som ešte nemala. Že teraz niekedy vraj bude ..16mm folikul som mala na vajecniku kde nemam vajcovod. 😲😲 Ja len že aj tie moje testy boli dosť podobné tvojim,vyzerali "skoro" ako pozitívne..A kukaj tu..Nič sa tam nedialo..😁😁 tak môžme mi dopĺňať spermosov keď vajko sa ešte ani na cestu nedalo 😂😂

alilka
27. apr 2017

@sofija18 MY nie "mi" 😂😂😂

karmela
27. apr 2017

@olylili veru moja beží Vám to veľmi rýchlo o chvíľku drzis v náručí fesaka

karmela
27. apr 2017

@ria294 a ty čo nové?

olylili
27. apr 2017

@karmela neviem ale toto tehotenstvo straaaaaašne rýchlo beží možno preto že doma dve neposedné čertice tak ani neviem ako čas pri nich letí ...Ale vidím že začiatkom mája tu máme veľa tehuliek poradňu ja mám 2.5 som zvedavá čo nové 😊 👶 ty ideš na sono aj odberi?

sofija18
27. apr 2017

@alilka no tak ja asi nikdy neovulujem 😂lebo keby mne aj mala prísť ovu teraz až neskôr nic z toho, nakoľko dostanem MS.... čiže skoro žiadna LF...... co som mala od doktora aj ovu potvrdené folikulometriou tak testy aj tak nikdy nestmavli úplne ako by mali 😂😂😂ale hlavne ze bola. Tento mesiac plus aj hlienu dosti aj ovu spinenie... tak snáď... no a ked nic z toho, tak sme si parádne užili a nie len mechanicky plodili 😂a mienim v tom pokračovať 😂jajajaj z pravého? 🙈prečo nie z ľavého? 😌Ach.... no Vsak možno sa stane zázrak 😘😍

karmela
27. apr 2017

@olylili áno mojko určite to je aj tým že ti pri kočkach letia dni..😃 Mne raz idu rýchlejšie raz pomalšie.Ano ja idem 4.5. Na sono aj na odbery tak keď budeš mat fotecku svojho veľkého chlapceka pošli nech sa pokochame 😍

olylili
27. apr 2017

@karmela tak to už bude pekná fazuľka 😊 možno aj tehu knižku dostaneš ja som dostala až v 12tt...Neviem či usg nebude až v 32tt ale samozrejme chcem ešte posledné foto 😊

alilka
27. apr 2017

@sofija18 veď ja nevravím že si ovu nemala 😁😁 len už aj ja som bola puknuta z tých testov..Mojich ,tvojich 😂😂 no zas ten pravý sa derie hajzel jeden..Snáď budúci mesiac bude už ľavý a ak nie tak to kašlem...Už som dnes spomínala gynde že nemienim dlho čakať a keď to nepôjde tak idem na IUI..Tak má podporila v tejto myšlienke. Roky utekajú,mne šance klesly a hlavne už chceeeeem...😂😂😂 Že zázrak 😁 áno možno u niekoho by to platilo no isto nie u mňa..😱😱

sofija18
27. apr 2017

@alilka neboj nic 😂my dve budeme podla mna tehotné ani nebudeme vediet ako 😂😂😂

mirkovci
27. apr 2017

@luta13 ďakujem 😊 bolo by to aj hlbšie...ale nedokazala som sa naplno otvoriť

alilka
27. apr 2017

@sofija18 šak by dal Boh .Keby som tak ľahko otehotnela ako teraz naposledy 😁😁 jojoooj to by bolo..Ale vravím keď nie,určite nebudem necinne čakať 😁😁 na to som až príliš "akčná" 😂😂😂

karmela
27. apr 2017

@olylili no pri malej mi dala skôr ako v 12tt uvidíme ako to je teraz hlavne je že bude byt srdiečko v čo veľmi verím že bude..vychádza to koniec 7tt tak už by malo..mne už malej fotku nevedeli spraviť vo vyššom štádiu tehu lebo bola nalepená na placente a menej plodovej som mala.Ale potiahli sme to ešte pekne..keď budeš mat fotecku pošleš aj ja dám určite vedieť čo nové

olylili
27. apr 2017

@karmela ja tiež som dostala hneď knižku no teraz až v tom dvanástom ....Už koniec siedmeho? Tiež to uteká no 💗 už asi bude 😊👶 veď toto mne tiež už v takom štádiu foto nerobili že už nie je dobré vidno tak uvidím skúsim popýtať a hneď sem dám

ikonica
27. apr 2017

@luta13 snad to tak bude.. citim sa podobne ako pri prvom tehu.. prsia su vacsie zacinaju pobolievat... podbrusko i krize tiez... som taka nejaka hyper v praci a potom na vecer uz baterky vybite skor.... aj nejak tak vnutorne mam pocit, ze to mohlo vyjst.... uvidime.... dam sem vediet ci uz pozitivny alebo negativny vysledok ;)

tonjadabik2
27. apr 2017

@karmela a naco led tam nic nieje?