Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ešte som zabudla na @trblietavu 🙈 Ach ale pekne mi vypadáva s tej hlavy a to je len začiatok..
@karmela taka normálna by som povedala ☹ test uz nemam. Zajtra zbehnem do lekárne rano a testnem. Mrcha mala prísť zajtra. Cize prisla o deň skôr. Ale mam pocit ze je uplne normálna ako aj mavam.
@jurkovatynka niektore zeny maju normálne ms aj v tehu ale je kratsia a slabsia. Ty si mala pekne ciarky, tak urcite si tehu moze ist o dpinenie ktore je v case ked ma prist ms
@jurkovatynka skús ešte zajtra test správ a uvidis keď bude silnejší o trosku nemusí to byt stratené držím prsty
@karmela budeme mozno aj naraz ❤😍 dakujem 😇
@jurkovatynka radšej take necitaj hoci ti verím že už všetko možné študuješ..Ráno pekne // a večer ms môžeš mat ms aj byt tehu skús zajtra test ešte to nemusí byt stratené..nemáš doma dhupaston tabletky? Ak áno daj si
@jurkovatynka áno nemôže hneď zmiznúť tak ako stúpa hcg nemôže hneď zmiznúť musí byt buď silnejšia o trolinku či taká istá či slabnúť
@jurkovatynka podla mna by ti ukazalo aj teraz ale ta hladina hcg je najlepsie z ranneho mocu. Tam je jej najviac a kazde dva dni stupa tak by mala tmavnut. Skus si dat duphaston alebo askorutin ak mas doma. Ak nie urcite si sleduj ms ci je ako vzdy alebo je to slabe spinenie
@jurkovatynka ano daju sa kupit no uvidime ci test ukaze.nieco drzim palce, hod foto hned
@jurkovatynka skús ešte ráno testnut
Sleduj si hlavne ms môže byť ina ako ostatné...pri prvom som tak mala ms bola slabšia aj kratšia...u niekoho je naozaj v začiatku aj ms normálna a tehu je
@jurkovatynka ascorutin sa tuším dá bez predpisu 😉duphaston je iba na predpis 😒
@jurkovatynka bez predpisu tuším nie skús sa opýtať v lekárni.Drzim palce daj potom vedieť
@jurkovatynka pozitívne
@jurkovatynka prepac az teraz som našla ,ze krvacas.

@jurkovatynka Ahoj.Nechcem ti marit nadeje,ale ja som bola podobny pripad minuly mesiac.Dokonca mi dva dni meskala ked som urobila prvy test a hned dve krasne ciarky. Na druhy den tiez aj dalsi a nakoniec som presne na piaty den meskania zacala krvacat. Spravila som si dalsi test a ciarka uz bola slabsia. Takze asi nejake biochemicke tehotenstvo.
Aj ked ty mozno budes iny pripad...Dufam a drzim palce 🙂
Babully v 12tt na kontrole sa robi vaginálne Sono ci cez brusko?...ci záleží od doktora?neviem ci si dat saty ci gate lebo ma byt zimaaa a dast :(
@luta13 ty tak stale na kazdu myslis 😇 si velmi zlata❤ dakujem
@maciatko950 dobre ráno na pepino teste je druha čiarka ďalej od kontrolnej..držím palčeky nech sa objavia // asi je ešte skoro 😉

😘😘😘🙏