Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@jurkovatynka ahoj no ako skúšala si testik?
@karmela dobre ráno pozriem to...je pravdou ze včera dost blbol MK
@alilka smejem sa tu hned zrana na Tvojom vcerajsom komente: "tam si to "chudak" musi urobit sam"...no bude musiet "mastit" kvoli testiku 😂...Toto by som dopriala vsetkym nasim chlapom, zeby to testovanie museli absolvovat a potom tie xichty, ze ako im testy vysli - nech vidia, ake je to "dolezite" pre zenu - robit vseobecne testiky, ci uz ovu, alebo tehu 😅 ...Ze nie je to "med lizat" a ze je to velke trapenie, kym sa to podari...Vies, oni "len napustia", ine nic nemusia riesit, my zeny to mame ovela tazsie - hlavne psychicky 😉
@candies ja som pri prvom tehu nechcela vediet vobec pohlavie - citila som, ze to je chlapcek a aj som brusku hovorila v muzskom rode od konca prveho trimestra, no mm na tom trval, ze on to chce vediet a tak nam to nakoniec na 3D povedali a aj bolo jednoznacne vidiet "vybavicku"...Potom pri druhom som zas ja chcela vediet, lebo som tusila dievcatko, no nevyslo mi to - tentokrat ma pocit sklamal - mozno to bola tak silna tuzba, az som si to vsugerovala a nechcela som verit moznosti, ze by to mohlo byt znova chlapcek...No keby raz tretie, nechcem vediet az do porodu - mozno to pocas tehu zmenim a budem zvedava ako nikdy predtym 😂 ...Takze prajem Ti ruzovu...Tfuj tfuj...Nech Boh dal to, po com tuzis!...Som zvedava na vysledok, ked uz si budes ista na 100%...Prajem vam krasny dnik a pohladkaj za mna babiku malicku 🤰💃😘
@matka295 ved ano, "napustia to tam" a maju pokoj...Viac sa nestaraju, aj ked urcite pri planovanom babätku su aj oni z toho nervozni, ci to vyslo, ci nie...Ale vo vseobecnosti maju oni za ulohu plodit a potom zivit, vsetko ostatne robi zena - preto sme my ZENY a nie muzi...Keby mali byt muzi zenami, tak by ludstvo coskoro vymrelo - ved vies, ze pri sopliku a kasliku uz zomieraju 😂😂😂..Prajem Ti krasny den 😘
@jurkovatynka tak ako dnes?ms je?testik.si skusila?
@jurkovatynka odpisujem na Tvoju vcerajsiu spravu pre mna...Ak nemas normalnu MS, mozes byt stale tehulka, ak to bolo len spinenie, ci uhniezdovanie...No boli tu uz aj take, ktore mali // a potom MS a boli tehulky, babätko bolo bojovnik a prezilo aj krvacanie 😉...Drzim palceky 🙂

@bluebell0412 ahoj moja neviem sa dostať do súkromnej témy..Neviem či to len mne nejde od včera večera..Predtým nebol problém musím nato kuk ešte..😘