icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

karmela
28. apr 2017

@bluebell0412 ahoj moja neviem sa dostať do súkromnej témy..Neviem či to len mne nejde od včera večera..Predtým nebol problém musím nato kuk ešte..😘

karmela
28. apr 2017

@candies ahoj mojko mne dr vravela že v 12tt už bude robiť cez bruško tak môžem doniesť aj malú.Jeeej takze bude fotecka 😊

karmela
28. apr 2017

@jurkovatynka ahoj no ako skúšala si testik?

candies
28. apr 2017

@karmela anooo od 4:45 som hore :D co sa uz neviem dockat ...8:45 mam termin len tam načas nikdy nevezme :-/ ja by som chcela aby bol pri tom snúbenec uvidim co a to povie dr.

karmela
28. apr 2017

@candies tak to ti verím že sa tešíš a nevieš spinkať tak ho vezmi zo sebou a opýtaš sa dr ako ti bude robiť sono že si doniesla aj polovičku..😉😊 potom nám hod fotecku 😘

candies
28. apr 2017

@karmela ved aj ho beriem 🙂 zatial bol vzdy teraz idem uz tretíkrát ..:D jasne ze hodim 🙂 uz počítam minuty ..cakam kym zazvoní aspon budik 7:20 :D

karmela
28. apr 2017

@candies moja zlata čakám kým zazvoní budík 😊 Aj ja tak budem čakať na budúci týždeň idem na sono aj odbery tak tiež sa neviem dočkať srdiečka

bluebell0412
28. apr 2017

@karmela dobre ráno pozriem to...je pravdou ze včera dost blbol MK

candies
28. apr 2017

@karmela tieto pocity nepochopí nikto kto si tym neprejde hihi... ja sa modlim aby bolo vsetko v poriadku 🙂 teraz som 12+5 mohol by aj pohlavie uz vidiet :D moj dr je sikovny na to ma aj dobre Sono tak uvidime 🙂 ja by som to chcela uz vediet čím skor

candies
28. apr 2017

A srdiecko urcite bude krasne bit to sa neboj ❤️❤️❤️❤️❤️
@karmela

luta13
28. apr 2017

@olylili velmi rychlo Ti to ubehlo, cochvilka budes drzat v naruci svojho MALEHO PRINCA :Baby:...Uzivaj este kopanceky a tehulkovanie, aj ked viem, ze si ubolena z tolkej vahy brusenka...Pohladkaj ho za mna 🤰😘

luta13
28. apr 2017

@candies a ake pohlavie by si si zelala?...modru, ci ruzovu??? 👦:Girl:...Prezrad 😉

olylili
28. apr 2017

@luta13 veru strašne rýchlo 😊 dnes v noci tak kopal do mechúra až ma vystieralo šibal jeden 👶👣👣👣

luta13
28. apr 2017

@candies nasla som krasny "Nebesky" obrazok 😉

luta13
28. apr 2017

@olylili je to zivacek maly, bude z neho sibal, baby sa z neho zblaznia, no hlavne taticek, ten sa uz velmi tesi na synatora, co?...Krasne vam to vyslo po 2 dievcatkach 😉...Chystas uz postielku, kocik atd?, ci uz mas vsetko pripravene?

olylili
28. apr 2017

@luta13 všetci sa už nemôžeme dočkať 😀 kočiar už máme veci tiež ešte niektoré poprat pozehlit aj plienky už máme ešte kozmetika mne vložky a môžeme sa pobaliť 😊👶⏳💼

candies
28. apr 2017

@luta13 viac menej mi t oje jedno :D sama neviem lebo aj to aj to je super hihi ale asi o percento viac ružovú...len hlavne uz chcem vediet :D ja som strasne zvedavý clovek

luta13
28. apr 2017

@alilka smejem sa tu hned zrana na Tvojom vcerajsom komente: "tam si to "chudak" musi urobit sam"...no bude musiet "mastit" kvoli testiku 😂...Toto by som dopriala vsetkym nasim chlapom, zeby to testovanie museli absolvovat a potom tie xichty, ze ako im testy vysli - nech vidia, ake je to "dolezite" pre zenu - robit vseobecne testiky, ci uz ovu, alebo tehu 😅 ...Ze nie je to "med lizat" a ze je to velke trapenie, kym sa to podari...Vies, oni "len napustia", ine nic nemusia riesit, my zeny to mame ovela tazsie - hlavne psychicky 😉

matka295
28. apr 2017

@luta13 že napustia 😂😂😂😂😂 jaj odpadla som 🤣🤣🤣🤣🤣

luta13
28. apr 2017

@candies ja som pri prvom tehu nechcela vediet vobec pohlavie - citila som, ze to je chlapcek a aj som brusku hovorila v muzskom rode od konca prveho trimestra, no mm na tom trval, ze on to chce vediet a tak nam to nakoniec na 3D povedali a aj bolo jednoznacne vidiet "vybavicku"...Potom pri druhom som zas ja chcela vediet, lebo som tusila dievcatko, no nevyslo mi to - tentokrat ma pocit sklamal - mozno to bola tak silna tuzba, az som si to vsugerovala a nechcela som verit moznosti, ze by to mohlo byt znova chlapcek...No keby raz tretie, nechcem vediet az do porodu - mozno to pocas tehu zmenim a budem zvedava ako nikdy predtym 😂 ...Takze prajem Ti ruzovu...Tfuj tfuj...Nech Boh dal to, po com tuzis!...Som zvedava na vysledok, ked uz si budes ista na 100%...Prajem vam krasny dnik a pohladkaj za mna babiku malicku 🤰💃😘

luta13
28. apr 2017

@matka295 ved ano, "napustia to tam" a maju pokoj...Viac sa nestaraju, aj ked urcite pri planovanom babätku su aj oni z toho nervozni, ci to vyslo, ci nie...Ale vo vseobecnosti maju oni za ulohu plodit a potom zivit, vsetko ostatne robi zena - preto sme my ZENY a nie muzi...Keby mali byt muzi zenami, tak by ludstvo coskoro vymrelo - ved vies, ze pri sopliku a kasliku uz zomieraju 😂😂😂..Prajem Ti krasny den 😘

gabcca
28. apr 2017

@jurkovatynka tak ako dnes?ms je?testik.si skusila?

luta13
28. apr 2017

@olylili tak super, ze uz mas prichystane, je to radost takto vsetko chystat...tak pekny dnik vam prajem 😘

karmela
28. apr 2017

@candies aj ja som taká nedockava veru že čo to bude no niektorý dr vedia keď pozrú a babo sa ukáže ale v 20tt už je to vraj istejšie určenie pohlavia 😉 Už si po kontrole všetko Ok však 😉

karmela
28. apr 2017

Babulky tak ja som maniak testovací teraz som si urobila 25citl. Testik nech vidím že je všetko Ok..už sa neviem dočkať budúceho týždňa nech sa potvrdí akcia srdiečka 😍Verím že sa ukáže aj ten môj druhý poklad

karmela
28. apr 2017

@ria294 no ako bola si na včielku? Čo vravela dr?

luta13
28. apr 2017

@jurkovatynka odpisujem na Tvoju vcerajsiu spravu pre mna...Ak nemas normalnu MS, mozes byt stale tehulka, ak to bolo len spinenie, ci uhniezdovanie...No boli tu uz aj take, ktore mali // a potom MS a boli tehulky, babätko bolo bojovnik a prezilo aj krvacanie 😉...Drzim palceky 🙂

luta13
28. apr 2017

@karmela maniacka uplna, priam "zavislacka" 😂...Testik uzasny, cervensi uz byt nemoze, ci?...Prajem vam krasny den 😘

olylili
28. apr 2017

@luta13 ďakujeme nápodobne aj keď s pochmurnym počasím 😊

karmela
28. apr 2017

@luta13 no presne závislácka veru poklad môj 😂Už nech idem k dr a už budem potom kludna tak nech sup sup bežia dni.. do štvrtka no a v stredu nebuďem vedieť spat od šťastia 😂 To som cela ja..pri malej som bola taká life a teraz no hrozne to je somnou 🙈