Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@bluebell0412 ja priznávam v tomto som ja na hlavičku 🙈 😂 Kontrolujem raz za čas..no dva testy za 0,99 centov no nekúp to a neskontroluj 😝 Ty kedy ideš na ďalšiu poradňu moja?
@maciatko950 vidim tam naraz 2-3 ciarky (na strednej fotke), takze ktora je ta prava tazko povedat - jedna z nich je mozno dusik 😉 ...No ako pise @karmela, ak je to Pepino, ciarky su dalej od seba...Testuj zas o 2-3 dni a uvidis...Velmi Ti drzim palceky, nech si konecne najdes vytuzene // 🙏😘
@candies nevadí zlatko vydrž no aj mna by porazilo ja som dr vravela pre istotu do predu že ja zaklopem a idem hneď dnu mám tam byt na 7:30 ráno tak sa zomna smiala že Ok tak zaklopte a ja idem povedať sestričke že keď vezme krv nech vás hneď pošle kumne aby som nestepovala pred dverami ako diva🙈😂 dúfam že tá už vezmú dnu nech už vidíš svojho drobca 😘
@olylili u nas bolo vcera a predvcerom velmi pochmurne, dnes konecne vykuklo slniecko, tak sa tesim 🌞 , aj ked so nakapata ako pes 🙊, no co uz narobim, ved aj to prejde...Usoplena som a neviem sa dokaslat!...Posrate zmeny pocasia stale 🌧❄🌞...Predvcerom u nas hore v horach dokonca snezilo, no my byvame nastastie v doline, ale aj tak bolo pocitovo citit, ze hore je zimisko - tam bolo -1°C pri plese...🙂
@karmela ja som pri Miskovi ani nevedela, ze som tehulka, priznaky ziadne a bola som ako Ty pises - plna elanu...Pri druhom som bola plna priznakov a aj unavena ako pes a stale ma lamalo, aj posediacky pri MK, tak som to vzdy vzdala a isla pospat, ked sa dalo...Mala som stastie, ze Misko sa vie aj sam zabavit,tak som mu vzdy nachystala pitie, nieco pod zub a isla som si aj na 1-2 hodky pospat...Potom som zas fungovala az do vecera uplne v pohode 😂
@karmela 😀 take poznam no nekup to...ja som tiez bola v tomto sisi ale odkedy som videla srdiecko a dostala knizku tak som Kludnejsia...no ja si este pockam az 17.5
@karmela
@luta13 tak baby uz mam po.vsetko v poriadku. NT nezameral lebo bolo zle otocene naša láska mala krasna :D ale povedal ze keby je to zle tak to by bolo vidno čiže sa nemam bat ze to je urcite dobre. A dalej videl medzi nožičkami tri pásiky takze pravdepodobne dievčatko ale nje je to na 100% 🙂
@karmela ahoj moje bola som hneď rano a letela som do prace. Dr tam ešte nebola len sestričku som poprosila, aby mi pichla, tak uvidim, kedy ms dorazí 😉 Určite dam vedieť. No minuly mesiac som sa necítila na soft , tak som to odložila a teraz, keď chcem ist do toho, tak ms mi mešká 😜😜 tomu sa hovorí tak mi treba 😂😂
@candies jeeej krásne bábo.👶
@jurkovatynka viem, že ti tu baby písali, že tam sú dve čiarky, ale mne sa zdalo, že to sú tie ďalšie dve čiarky kanaliky, lebo sú veľmi tenké. Podľa mňa to tehotenstvo nieje, ale môžem sa mýliť. V každom prípade urob ešte test, ale podľa mňa aj iný druh. ❤
https://svetevity.sk/vztahy/950663-potrat-je-ca... pre mamičky ktoré prišli o bábätká
@sofija18 no mňa z teba porazí aká zásoba. Ja to vobec nekupujem.
👏👍
@butterfly333 sialena som co uz 😂😂😂😂😂 tak pridá sa do zásoby. Ked to nevyjde teraz tak snáď budúci cyklus 😂kým využívam lieky a mam ísť k doktorovi (jún) tak ich využijem 😉

@karmela ja z teba nemozem😉