icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

sofija18
28. apr 2017

@matka295 Neboj, isto n

sofija18
28. apr 2017

@matka295 Prepac som to omylom poslala 😂😂😂neboj nie si v tom sama 😂😂😂 jasne ze treba 😘Vsak co keby? Ja uz to mam pomaly jak koníčka 😂😂Vsak Pockaj, veď som na koniku nie? 🙈🙊tak potom Ok 😂🙊🐒

matka295
28. apr 2017

@sofija18 jaj presne 😂😂😂 vieš najlepšie na tom všetkom je že ja si len myslím že kupujem na tajnaša😆 môj starký má vždy prichytí aj pri testovaní 😂😂😂 nedá sa pred ním ukryť. 😎😋 Normálne detektív 😋

bluebell0412
28. apr 2017

@sisy222 to aj mna napadlo sa opytat len mi nesiel net 😕

candies
28. apr 2017

@sisy222 podla ms som 18 lenže mam nepravidelnú raz za tri mesiace čiže mi to počíta podla velkosti plodu 🙂

bluebell0412
28. apr 2017

@candies fuuu to ti teda nezavidim riadne skoky

nikuskaniki
28. apr 2017

@candies Tebe kedy prvýkrát bilo srdiečko? 😊 Joooj ako ti závidím, že už máš po prvom trimestri 😊

sofija18
28. apr 2017

@matka295 aj moj je rodený Colombo 😂😂😂oči ma jak kamery 😂

nikuskaniki
28. apr 2017

@sofija18 Ako keby som seba videla 😂

sofija18
28. apr 2017
sticker
domidee
28. apr 2017

@luta13 no tak test uz robit nemusím ....prave som zacala špinit 😔

candies
28. apr 2017

@bluebell0412 ti poviem je to na prd my sme ani nedúfala ze sa nam podarí bez nejakych hormónov otehu a zničilo nic bum blesk z jasného neba :D
@nikuskaniki srdiecko bilo 6tt+5 prvykrat ked sme videli male uz bolo aj ❤️ Nevies si predstavit aky kameň mi uz padol zo srdca 🙂

gabcca
28. apr 2017

Baby mam strach trosku som mala krv ked som sa urtrela mala by som byt 6tt. Co to moze znamenat?mam sa bat?

domidee
28. apr 2017

@gabcca ja by som skocila radšej na pohotovosť len pre istotu aby to nebol potrat .....

monik1985
28. apr 2017

Dievcata je tam podla vas nieco ?

monik1985
28. apr 2017

Mam pocit ze uz hladam duchov aj ked su tam neni 😕 ale teraz mam pocit ze uz tam nieco je len uz neviem ci si to nahodou nenamyslam

olylili
28. apr 2017

@gabcca ak sa to bude opakovať na pohotovosť

olylili
28. apr 2017

@monik1985 zial nevidím nič...Aj ja som mala ten test

nikuskaniki
28. apr 2017

@candies Ja idem na kontrolu 3.5. a to budem 5tt+6 tak dúfam, že aj ja už budem počuť ❤️ Verím, že ti spadol kameň zo srdca, ja sa už nemôžem dočkať 😍

monik1985
28. apr 2017

@olylili uz som asi z toho chora 😊ja tam stale nieco vidim ale to uz je adi v mojej hlave lebo chcem vidiet ale aj tak dakujem za odpoved 🙂

nikuskaniki
28. apr 2017

@gabcca Radšej choď na pohotovosť. Nemusí to nič znamenať ale netreba to podceniť. Nemala si sex? Môže sa to objaviť aj po ňom.

gabcca
28. apr 2017

@nikuskaniki nie nemala. A to po sexe tiez moze byt krv?to potom vadi?

nikuskaniki
28. apr 2017

@monik1985 Ani ja zatiaľ nič nevidím.. koľkých DC si?

nikuskaniki
28. apr 2017

@gabcca
Mohla sa ti pri sexe spraviť drobná ranka, ktorá krváca. Ja som mala predvčerom zopár kvapiek takého slabunko hnedého výtoku tak som tiež išla pre istotu k doktorovi, ten ma pozrel a na ultrazvuku bolo všetko v poriadku, tak sa ma hneď pýtal, či som mala sex a keď som povedala, že áno tak mi hneď povedal, že je to pravdepodobne z toho a odporúčil mi aby sme sex teraz obmedzili. Pre istotu mi predpísal aj Duphaston.

monik1985
28. apr 2017
gabcca
28. apr 2017

@nikuskaniki aha aspon viem ze sa mu budem vyhybat. No dufam ze uz nebudem mat nic, teraz som bola dvakrat na wc a nemala som nic uz tak snad to prejde. Mam doma duphaston mozem si dat?alebo skusit zavolat na pohotovost co mi povedia?

candies
28. apr 2017

@gabcca neboj ak to je po sexe ... mna dr hned na to upozornil ze ak by som mala slabé špinenie nemam sa bat 🙂

gabcca
28. apr 2017

@candies spinenie viem ze moze byt ale aj slaba krv?mala som iba raz pri utreti

candies
28. apr 2017

@gabcca myslim ze ano sliznica je citlivejšia stačí mala ranka.. keby to je potrat je to urcite ine ja by som sa nebála na tvojom mieste ale ak si chces byt istá na sto percent chod k dr 🙂

gabcca
28. apr 2017

@candies to iste som mala aj pri prvwj tiez len pri utreti. A vtedy ma nechali lezat kludovy režim a brala som askorutin a duphaston