Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sisy222 to aj mna napadlo sa opytat len mi nesiel net 😕
@candies fuuu to ti teda nezavidim riadne skoky
@candies Tebe kedy prvýkrát bilo srdiečko? 😊 Joooj ako ti závidím, že už máš po prvom trimestri 😊
@sofija18 Ako keby som seba videla 😂

@bluebell0412 ti poviem je to na prd my sme ani nedúfala ze sa nam podarí bez nejakych hormónov otehu a zničilo nic bum blesk z jasného neba :D
@nikuskaniki srdiecko bilo 6tt+5 prvykrat ked sme videli male uz bolo aj ❤️ Nevies si predstavit aky kameň mi uz padol zo srdca 🙂
Baby mam strach trosku som mala krv ked som sa urtrela mala by som byt 6tt. Co to moze znamenat?mam sa bat?
Mam pocit ze uz hladam duchov aj ked su tam neni 😕 ale teraz mam pocit ze uz tam nieco je len uz neviem ci si to nahodou nenamyslam
@candies Ja idem na kontrolu 3.5. a to budem 5tt+6 tak dúfam, že aj ja už budem počuť ❤️ Verím, že ti spadol kameň zo srdca, ja sa už nemôžem dočkať 😍
@gabcca Radšej choď na pohotovosť. Nemusí to nič znamenať ale netreba to podceniť. Nemala si sex? Môže sa to objaviť aj po ňom.
@nikuskaniki nie nemala. A to po sexe tiez moze byt krv?to potom vadi?
@monik1985 Ani ja zatiaľ nič nevidím.. koľkých DC si?
@gabcca
Mohla sa ti pri sexe spraviť drobná ranka, ktorá krváca. Ja som mala predvčerom zopár kvapiek takého slabunko hnedého výtoku tak som tiež išla pre istotu k doktorovi, ten ma pozrel a na ultrazvuku bolo všetko v poriadku, tak sa ma hneď pýtal, či som mala sex a keď som povedala, že áno tak mi hneď povedal, že je to pravdepodobne z toho a odporúčil mi aby sme sex teraz obmedzili. Pre istotu mi predpísal aj Duphaston.
@nikuskaniki 25
@nikuskaniki aha aspon viem ze sa mu budem vyhybat. No dufam ze uz nebudem mat nic, teraz som bola dvakrat na wc a nemala som nic uz tak snad to prejde. Mam doma duphaston mozem si dat?alebo skusit zavolat na pohotovost co mi povedia?

@matka295 Neboj, isto n