icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

trgypadl
30. júl 2014

@dovea normo hodnota je 2,39 v kazdom labaku mozu byt rozdielne hodnoty.pises,ze si 30 den cyklu...30 dc je velmi skoro na odbery a vysetrenia

dovea
30. júl 2014

@ebi52 ano v utorok mam ist...

dovea
30. júl 2014

@ebi52 dakujem!

ebi52
30. júl 2014

@dovea tak ti drzim palce 🙂 ja som mala 30 DC 28 hcg, potom to 6 dni stuplo na 85 a potom uz iba klesalo... podla mna je tvoja hodnota na taky skory cas vyborna a v utorok bude vysokaaa 🙂 daj vediet ako to dopadlo, silno drzim prsty

dovea
30. júl 2014

@ebi52 dam vediet, vdaka za podporu! 🙂

ludinka
30. júl 2014

@dovea aj ja si myslim ze ta tvoja hodnota je ok, neboj sa dolezite je aby hcg stupalo 😉

ebi52
30. júl 2014

@dovea ja teraz tiez cakam, ale este mam 10 dni do M , ale baz. teplota sa 4 den drzi na 37,0-37,1 🙂 aj prvy krat som mala hned "priznaky" :D neprekonatelnu chut na jablka a caste cikanie, to je aj teraz. Ale poznam sa a ja som majster v namyslani si priznakov, takze ostava len realne cakat a dufat ze najblizsie meranie HCG bude minimalne take vysoke ako tvoje 🙂

dovea
30. júl 2014

@ebi52 drzim velmi palce! 🙂

dovea
30. júl 2014

@ludinka dufajme, v utorok idem zas, uvidime🙂

zvolsiinylogin
30. júl 2014

@dovea nevadi, aku si mala pociatocnu hodnotu, dolezite je, aby ti priblizne sa kazdy druhy den zdvojnasobovala....aby ti stupla, tak ako ma...takze o tyzden asi uz budes nad 1000, a aj sono nieco ukaze....drzim palce, potom daj vediet... 🙂

dovea
31. júl 2014

Dole test z dnešného rana, potom este viac stmavol. Tak snad pekne stúpame 🙏😊

jaruska18
31. júl 2014

@dovea jasne tehotenstvo 🙂 gratulujem 🙂

buskakatuska
31. júl 2014

@janaochi asi nie, na teste nie je vidno skoro nic, co uz...

piacere
31. júl 2014

@dovea tak vidíš, že hcg ide pekne hore 🙂 😉

janaochi
31. júl 2014

@buskakatuska vyčkaj ešte. 😉

valeriap
31. júl 2014

Baby je robení ráno ... den pred ms čo si myslíte ? O tom ?

ajkacovi
1. aug 2014

@valeriap neni to ovulacny? 🙂

valeriap
1. aug 2014

@ajkacovi nie nie 🙂 len som vybrala lebo od toho skla sa nedalo od fotiť :D

ebi52
1. aug 2014

@valeriap ja tam vidim ciarku 🙂 tak nech silnie... a ktory DC si?

jaruska18
1. aug 2014

Ahojte..som 27 DC, mam 35 dnovy cyklus...oplati sa uz robit test?alebo je priskoro? :-

piacere
1. aug 2014

@jaruska18 skoro, to si teoreticky ešte len 5dpo. Nie je šanca ani na ducha.

piacere
1. aug 2014

@valeriap veeľmi slušný duch 😉

ivetbal
1. aug 2014

Zaujala ma táto téma, tak som do nej nazrela, prečítala mnoho príspevkov a celkom som sa potešila. Išla som hrabať do koša môj tretí test a bola tam slabo viditeľná druhá čiarka. Ani som len netušila, že test treba študovať pod drobnohľadom. Menštruácia mi mešká 5 deň k lekárovi som objednaná na štvrtok, tak idem si urobiť ešte jeden test, ten čo mi ostal. Som zvedavá na výsledok 🙂

valeriap
1. aug 2014

@ebi52 no dufam ze bude silniet 🙂 no dnes by mala prísť menštruácia :/

nufko16
1. aug 2014

Ahoj baby, poradte prosim. Vidite tam + (ducha),alebo len halucinujem? nieco sa mi zdalo a tak som test rozobrala a potom som tam videla slabunku ciarku. Co si myslite?

nufko16
1. aug 2014

@valeriap Ja tam vidim......drzim palce

ivetbal
1. aug 2014

Dievčatá ďalší test (4-tý) urobený a ten už vyzerá presvedčivo tešííííííím 🙂 🙂 🙂 Uvidíme, čo povie dr. vo štvrtok.

zuzka0405
2. aug 2014

@buskakatuska Ja som začínala s takým testom od 6dpo a čoskoro rodime....držím palce

zarzisia
2. aug 2014

baby MS meska, dnes som robila mamatest a tam slaby duch...duchuju tieto testy? A je OK, ked som ciarocku najskor videla uplne volnym okom zretelne a ked uschol, tak uz len slabucko ju je vidiet?

cuculiatko88
3. aug 2014

Baby,co myslíte? Asi.kanalik,či?