Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@dovea ja teraz tiez cakam, ale este mam 10 dni do M , ale baz. teplota sa 4 den drzi na 37,0-37,1 🙂 aj prvy krat som mala hned "priznaky" :D neprekonatelnu chut na jablka a caste cikanie, to je aj teraz. Ale poznam sa a ja som majster v namyslani si priznakov, takze ostava len realne cakat a dufat ze najblizsie meranie HCG bude minimalne take vysoke ako tvoje 🙂
@dovea nevadi, aku si mala pociatocnu hodnotu, dolezite je, aby ti priblizne sa kazdy druhy den zdvojnasobovala....aby ti stupla, tak ako ma...takze o tyzden asi uz budes nad 1000, a aj sono nieco ukaze....drzim palce, potom daj vediet... 🙂
@janaochi asi nie, na teste nie je vidno skoro nic, co uz...
@buskakatuska vyčkaj ešte. 😉
Ahojte..som 27 DC, mam 35 dnovy cyklus...oplati sa uz robit test?alebo je priskoro? :-
Zaujala ma táto téma, tak som do nej nazrela, prečítala mnoho príspevkov a celkom som sa potešila. Išla som hrabať do koša môj tretí test a bola tam slabo viditeľná druhá čiarka. Ani som len netušila, že test treba študovať pod drobnohľadom. Menštruácia mi mešká 5 deň k lekárovi som objednaná na štvrtok, tak idem si urobiť ešte jeden test, ten čo mi ostal. Som zvedavá na výsledok 🙂
@buskakatuska Ja som začínala s takým testom od 6dpo a čoskoro rodime....držím palce
baby MS meska, dnes som robila mamatest a tam slaby duch...duchuju tieto testy? A je OK, ked som ciarocku najskor videla uplne volnym okom zretelne a ked uschol, tak uz len slabucko ju je vidiet?

@dovea normo hodnota je 2,39 v kazdom labaku mozu byt rozdielne hodnoty.pises,ze si 30 den cyklu...30 dc je velmi skoro na odbery a vysetrenia