icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

nikuskaniki
29. apr 2017

@minanina Vyzerá to tak, že áno 😊

juju7
29. apr 2017

Mam 4DPO a pocitujem neskutocne pichanie v lavej strane podbruska.Myslite ze to moze byt uhniezdovanie alebo nieco vaznejsie? Mali ste to niektora?

trblietava
29. apr 2017

Baby tak som spravila iny test ale nie z ranneho @sofija18 aj ty mas mamatesty, mas tam kanaly? 😂

matka295
29. apr 2017

@trblietava jeeej moja držím veľmi palce nech čiarka silnie 🤗😘😍 teším sa 😇 nakoniec na tú laparku nepôjdeš 😉 silno držím päste👊

sofija18
29. apr 2017

@trblietava ja tam žiadny kanál nevidím.... sle slabú druhu ružovú čiarku 🙊🙈

matka295
29. apr 2017

@sofija18 nákupná maniačka 😂😂😂

radka1992
29. apr 2017

@trblietava aj ja vidim slabu ruzovu.

monik1985
29. apr 2017

@luta13 mrchu mam dostat 1.5 a teraz som mala slabe spinenie tak neviem. Vzdy mam hrozne bolesti a teraz nic

trblietava
29. apr 2017

@matka295
@sofija18
@radka1992 dakujem vam no zas som sa dozvedela ze mamatesty robia kanaly 😂 takze ja si to zatial nepripustam aby som nebola sklamana mam este 3 testy z tej znacky tak este spravim aj tie a kupim iny 😅

matka295
29. apr 2017

@trblietava tak, dobre rozmýšľaš 😂😉 držím palce 😘

radka1992
29. apr 2017

@trblietava ja som testovala pepino testmi a pred tyzdnom slaba ciarocka po uschnuti a dnes 1 den meskania a jasne 2 ciarky.

trblietava
29. apr 2017
trblietava
29. apr 2017

@radka1992 a nemas foto ako to vyzeralo? 🙂inak blahozelam 😍

ria294
29. apr 2017

@sofija18 zlatíčko viem, že cez net si nakúpila testov 😂😂 aby ťa nezablokovali 🙈 Ale teším sa s tebou, testujeme spolu 😘😜 inak výrobcovia testov majú z nás snažiliek , ale že akú radosť 🤣🤣 No ms ešte nedorazila, včera som dostala injekciu, tak myslím, že do stredy sa ukáže 😘

ikonica
29. apr 2017

@trblietava ved mne je jasne ze skoro 😀 no neodolala som... kupim az zajtra radsej...

bluebell0412
29. apr 2017

@trblietava aj ja tam vidím slabú // väčšina testov robí kanaliky alebo falošných duchov no ak je to tehu ciarka bude viac a viac silnejsia na hoc jakom teste ...

trblietava
29. apr 2017

@ikonica tak som zvedava na teba a drzim palce ❤

trblietava
29. apr 2017

@bluebell0412 tak to mas pravdu nic ine neostava len cakat a testovat 🙏 do ms je este tyzden tak este je cas 🙂

lucsyia
29. apr 2017

Pekny den kočky...pravdepodobne podla testov - ak neklamú- fakt bude babo❤ no pociťujem take stavy ako by mala prísť mrcha bolesti v podbrusku vajecnikoch a mam taky výtok priesvitnej farby...je to ok ? ;) dokedy to pretrváva? A kedy ísť k dr? Ja som z toho celého trošku mimo strašne sa teším ale aj mám strach či je to vážne pravda...🙏

ikonica
29. apr 2017

@trblietava diky 🙂

bembaa
29. apr 2017

Tak pridám aj ja krásny kanalikový test pepino,robený iba pre radosť🙂))))))

trblietava
29. apr 2017

@bembaa myslis ze je to kanal? 😀

bembaa
29. apr 2017

@trblietava. Kanál "Lamanč"si ma navnadila skorším testovaním som 5 dpo a v kuse sa mi sníva o dvojičkách🙂

trblietava
29. apr 2017

@bembaa haha 😂 no aj mne sa stale sniva aj o // ciarkach na teste aj o dvojickach a to bolo smiesne lebo v tom sne to bolo tak ze som spravila 2 testy a oba pozitivne a kamoska vravi tak to budu dvojicky chlapec a dievca 😀 inak ja na tvojom fakt vidim 🙏 a neviem vraj pepino neduchuju tak mozno uz sa zadarilo aj ked je skoro nemohla byt ovu skor?

bembaa
29. apr 2017

@trblietava nie som nejaká extra veriaca,ale už to naozaj nechávam v Božích rukách🙂)))) V poslednej dobe som ,ale s prepácením tak vlhká cely den,ze mam pocit že ovulujem furt🙂))

bembaa
29. apr 2017

@trblietava velmi ti to prajem 🙂Vlastne kazdej tu co túži po bábatku🙏

nikuskaniki
29. apr 2017

@lucsyia Bolesti v podbrušku sú úplne normálne 😊 Budeš ich mávať zrejme celý prvý trimester 😊 Výtok ak je priesvitný Resp biely tak je to tiež normálne 😊 Ja som bola prvýkrát u doktora keď som bola 4tt+5 a už sme videli malú bodečku na ultrazvuku 😍❤️

bluebell0412
29. apr 2017

@lucsyia pocity ako na ms su na začiatku tehu normálne tak isto ako výtok ktorý opisujes
Co sa tyka dr je to rôzne ak si nemala alebo nemáš žiadne problémy stačí aj okolo 7-8tt keď uz bude vidieť aj ❤ ale zas v tom by ti najlepsie povedal dr ci ta chce vidieť skôr alebo stačí počkať

tonjadabik2
29. apr 2017

Vidite tam nieco baby ale sa mi len zda?

candies
29. apr 2017

@tonjadabik2 Ja vidim ! 🙂