Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@tonjadabik2 aj ja vidím🙂
Ahojte dievčatá naše bruško koncom 16tt😍
@tonjadabik2 je to tam 🙂
@tonjadabik2 tentoraz aj ja vidím
@tonjadabik2 nieje to iba kanálik?Aký je to test?😊
Women secret baby. Skusim este kupit cez tyzden a dam fotku
@gabbca Bola si u doktora?
Bola som na.pohotovosti,od vcera som uz nekrvacala ale pre istotu som isla, pozreli ma.tak zo spodu nic a ultrazvuk v pohode uz nam bije aj ❤ len mam maly henatom 5mm myslite ze to vadí, zmizne to?mam nariadeny kludovy rezim
@alilka co to vidim ? Ovulka? ❤
@tonjadabik2 skus iny testik toto je podla mna kanalik tieto testy ich maju ukazkove
Ahojte snazilky.Idem sa s vami podelit o skusenost s testami,pretoze som tiez patrila medzi maniacky v testovani. 🙂 Uz som sa tak trochu v tomto ponaucila a testom verim uz len ked vidim rovnake //.
Pred dvoma rokmi zacalo nase snazenie o babo a s tym suviselo aj pravidelne testovanie este pred meskajucou mrchou. 🙂
To ako ma testy dokazali uzasne potesit,tak v zapati ma dokazali dvojnasobne sklamat.Raz mi vysli slabulinki ruzovi duchovia na 12.dpo a uz som si myslela,ze je to tam.No,sklamanie prislo v zapati po trojdnovom meskani kedy sa pani mrcha dostavila.
Zienky,tym som len chcela povedat,ze opatrne s tymi duchmi. 😉
Prikladam foto pepino testu a mama testu
@gabcca Tak to je super, že už si videla aj ❤ Určite to zmizne keď ti nariadili len kľudový režim. Koľkáty tt si teraz?
@trblietava anooo ale na zlej strane. 😁😁 Tam kde nemám vajcovod 😁
@miriamn76 noo je zaj krásny 😁 taký silný som ešte nikdy nemala 😁😁
@nikuskaniki ja som teraz 6+0 dnes tak dufam ze zmizne, nic nerobím, len ma bolia uz krize z lezania
@kudusko noo veď prekvapena som normálne 😁 este som ho len namočila a už testovacia vybehla v rýchlosti 😁😁 teším sa jak mala 😁😁 a pritom nesprávny vajecnik..No nevadí..Boli má teraz jak sviňa ten pravý..Ale sranda že aj lavy ale menej 😁😁
@miriamn76
@adria88 joooj veď to by bolo keby k nám už príde bábo 😁😁

@tonjadabik2 Vidím 😊