Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Mam 4DPO a pocitujem neskutocne pichanie v lavej strane podbruska.Myslite ze to moze byt uhniezdovanie alebo nieco vaznejsie? Mali ste to niektora?
Baby tak som spravila iny test ale nie z ranneho @sofija18 aj ty mas mamatesty, mas tam kanaly? 😂
@trblietava jeeej moja držím veľmi palce nech čiarka silnie 🤗😘😍 teším sa 😇 nakoniec na tú laparku nepôjdeš 😉 silno držím päste👊
@trblietava ja tam žiadny kanál nevidím.... sle slabú druhu ružovú čiarku 🙊🙈
@trblietava aj ja vidim slabu ruzovu.
@trblietava tak, dobre rozmýšľaš 😂😉 držím palce 😘
@trblietava ja som testovala pepino testmi a pred tyzdnom slaba ciarocka po uschnuti a dnes 1 den meskania a jasne 2 ciarky.
@radka1992 a n
@radka1992 a nemas foto ako to vyzeralo? 🙂inak blahozelam 😍
@trblietava ved mne je jasne ze skoro 😀 no neodolala som... kupim az zajtra radsej...
@trblietava aj ja tam vidím slabú // väčšina testov robí kanaliky alebo falošných duchov no ak je to tehu ciarka bude viac a viac silnejsia na hoc jakom teste ...
@ikonica tak som zvedava na teba a drzim palce ❤
@bluebell0412 tak to mas pravdu nic ine neostava len cakat a testovat 🙏 do ms je este tyzden tak este je cas 🙂
Pekny den kočky...pravdepodobne podla testov - ak neklamú- fakt bude babo❤ no pociťujem take stavy ako by mala prísť mrcha bolesti v podbrusku vajecnikoch a mam taky výtok priesvitnej farby...je to ok ? ;) dokedy to pretrváva? A kedy ísť k dr? Ja som z toho celého trošku mimo strašne sa teším ale aj mám strach či je to vážne pravda...🙏
@trblietava diky 🙂
@bembaa myslis ze je to kanal? 😀
@trblietava. Kanál "Lamanč"si ma navnadila skorším testovaním som 5 dpo a v kuse sa mi sníva o dvojičkách🙂
@bembaa haha 😂 no aj mne sa stale sniva aj o // ciarkach na teste aj o dvojickach a to bolo smiesne lebo v tom sne to bolo tak ze som spravila 2 testy a oba pozitivne a kamoska vravi tak to budu dvojicky chlapec a dievca 😀 inak ja na tvojom fakt vidim 🙏 a neviem vraj pepino neduchuju tak mozno uz sa zadarilo aj ked je skoro nemohla byt ovu skor?
@trblietava nie som nejaká extra veriaca,ale už to naozaj nechávam v Božích rukách🙂)))) V poslednej dobe som ,ale s prepácením tak vlhká cely den,ze mam pocit že ovulujem furt🙂))
@trblietava velmi ti to prajem 🙂Vlastne kazdej tu co túži po bábatku🙏
@lucsyia Bolesti v podbrušku sú úplne normálne 😊 Budeš ich mávať zrejme celý prvý trimester 😊 Výtok ak je priesvitný Resp biely tak je to tiež normálne 😊 Ja som bola prvýkrát u doktora keď som bola 4tt+5 a už sme videli malú bodečku na ultrazvuku 😍❤️
@lucsyia pocity ako na ms su na začiatku tehu normálne tak isto ako výtok ktorý opisujes
Co sa tyka dr je to rôzne ak si nemala alebo nemáš žiadne problémy stačí aj okolo 7-8tt keď uz bude vidieť aj ❤ ale zas v tom by ti najlepsie povedal dr ci ta chce vidieť skôr alebo stačí počkať
@tonjadabik2 Ja vidim ! 🙂

@minanina Vyzerá to tak, že áno 😊