icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

tonjadabik2
30. apr 2017

@maminka12345 hej? Neviem mojko kedy som mala ovu.. Netusim.. Mas fotku testa?a co myslis?

maminka12345
30. apr 2017

@tonjadabik2 pridala som sem tak pozri a uz ti meska ms?

sofija18
30. apr 2017

@luta13 Ano čítala som potom 😘😘aj tebe krásnu nedeľu ❤😘

bembaa
30. apr 2017

@miriamn76 som nevedela,aj ja som sa velakrat tesila a nic;)

luta13
30. apr 2017

@bembaa snad ten Tvoj dusik bude silniet a nebude to len plany poplach...Vydrz zopar dni a potom zas testni, pripadne skus iny testik 😉

maciatko950
30. apr 2017

@maminka12345 krásny dusik držím palce nech silnie

karmela
30. apr 2017

@trblietava áno @kudusko píše dobre ja som mala poobede silnejšie zo začiatku ako ráno 😉
@sofija18 zlatik ja som mala ale nepoviem koľko ks testov 😂😘

karmela
30. apr 2017

@maciatko950 tá čiarka má byt ďalej na pepino

karmela
30. apr 2017

@nikuskaniki moja ani ja hneď ráno nejem až keď po káve hodku dve samo to namna príde že hlad a teraz som nejaká polievkova moc 😉Neboj babo je v pohode niekedy jem až k večeru no a už to vidím aj na váhe plus 2-3kg a to je len začiatok bože..môj mi vraví že namne to nevidiet len že mi to ide asi do pŕs a do brucha..🙈

karmela
30. apr 2017

@cvikla12 moja prijala by som tvoj metabolizmus 2,5kg a si v 17tt ach jo.. ja budem ako guľa zas už to vidím

nikuskaniki
30. apr 2017

@karmela Ja práveže zatiaľ chudnem 😃

karmela
30. apr 2017

@nikuskaniki no ja som prv schudla pól kilá čo som sa tešila a potom bum Báč za dva týždne to ide hore 🙈

nikuskaniki
30. apr 2017

@karmela Koľko si pribrala pri prvom?

karmela
30. apr 2017

@nikuskaniki fuuuuu zlato pri malej 36kg ako tank som bola tak neviem dúfam že teraz by mi stačilo aj max 13 pribrať len neviem či sa podarí..Ja som pri malej mala rizikové tehu preklapsia s gestozou od konca druhého mesiaca tak sa Modlim aby má to teraz obišlo a bolo to Ok..No čo už keď priberiem zas poriadne nič stym nespravím len nech je babo zdravé a ja tiež

nikuskaniki
30. apr 2017

@karmela Fuuuha tak to ti nezávidím... Snáď sa tomu teraz vyhneš a budeš mať bezproblémové tehu 😊😘

karmela
30. apr 2017

@nikuskaniki tak verím aj ja..aj dr má obavy ale nepripúšťam si aby to bolo..ono sa to môže zopakovat a nemusí vôbec..aj ja ti drzkam palčeky no už sme 7tt nadavno sme boli 4tt 😍 A zajtra už je 1.5. Tak už len paru dni a idem k dr nech vidíme drobcekov 😍 A ich ❤️

milasik10
30. apr 2017

Baby, ak mi lekarka nasla mini gestacny vacik v maternici,tak nemoze to byt mimomat.? Ci moze byt,ze je aj v maternici aj niekde inde?? 🤔

luta13
30. apr 2017

@milasik10 nevyznam sa v tom odborne, no z mojho laickeho pohladu, ak mas vak v maternici, tak myslim, ze inde by nemal byt a teda babätko sa bude vyvijat v tomto vaku, ktory je na spravnom mieste - mas fotku, ci?...Moj nazor....Uvidis, co Ti povedia baby, ktore daco podobne mali na zaciatku tehulkovania...Neboj, vsetko bude v poriadku 😉...Prajem peknu nedelu 😘

luta13
30. apr 2017

@milasik10 https://www.modrykonik.sk/forum/1-trimester/gestacny-vak-v-5-tyzdni/ tema na MK o gestacnom vaku - precitaj si - mozno sa nieco dozvies blizsie...

milasik10
30. apr 2017

@luta13 dik,pozriem... aj ked mam ist k mojmu dokimu prvykrat az v utorok,mam dnes bolesti v lavom vajecniku,tak som skocila pre istotu na pohotovost ... robila mi ultrazvuk a nasla len taky mini gest.vacik ale srdiecko nevidela este.. som 5tt ,ze to je velmi skoro

luta13
30. apr 2017

@milasik10 neboj, za 2tt uvidis uz aj srdiecko, mozno aj skor a ak nie, tak neskor...Je to individualne, nie vsetkym zenam sa v rovnakom case ukaze...Ja som toto nikdy neriesila, vedela som, ze tehotna som a ze vsetko ma svoj cas...Nikdy som "netlacila na pilu" a vzdy som cakala, co mi povie Dr...Ak nebol problem pocas kontroly, bola som kludna a na zle som ani len nepomyslela 😉 ...Ver svojmu babätku a uvidis, ze cochvila budes stastim bez seba, ked uvidis drobceka vo vaku a potom aj bit malicke jeho ❤...Prajem usmiatu nedelu a natrap sa uz...Pekne oddychuj a snivaj si, ako drobca uvidis v brusenku 🤰😘

renimac
30. apr 2017

@milasik10 nestáva sa to extra často, ale áno, môže byť aj v maternici aj mimo. Ale skôr by som si v tvojom prípade myslela, že je všetko ok 😉.

milasik10
30. apr 2017

@renimac dakujem 😉 vies ,ked tu na MK sa clovek stretne s hocicim... je tu vela dievcat,ktore boi tehu,potratili potom... alebo mali mimomat... preto sa bojim 🙁 moze sa to stat hocikomu.. ale neovplyvnim to asi,len cakat

renimac
30. apr 2017

@milasik10 ja som mala tiež mimomaternicove. Lenže ja som vo vnútri vedela, že niečo nie je ok, aj keď mi všetci hovorili, že je. Bolesti, spinenie, vysoké hcg a v maternici nič.

archanjel007
30. apr 2017

@karmela co to znamena to co si mala od konca druheho mesiaca hm?

nikuskaniki
30. apr 2017

@karmela Treba myslieť pozitívne 😊 Uteká to rýchlo 😍 Ešte tri dni do kontroly ❤️

cvikla12
30. apr 2017

@karmela ja si myslím že to čoskoro dobehnem. Len aby bolo maličké v poriadku

matka295
30. apr 2017

@milasik10 ja si myslím že bábätko máš v gestačnom vaku len ho ešte nie je vidieť 😇 neboj sa všetko bude dobré a možno o také dva týždne už uvidíš aj bábo ❤️ Držím palce 🙏

mirkovci
30. apr 2017

@rebeka211 máš uuuplnu pravdu. To sa mi stalo teraz. Už netestujem....ale teraz naozaj....až kým nemeska. Lebo k opkodneniu môže kľudne prísť ale neudrží sa a ms príde normálne. To je prirodzené.

tonjadabik2
30. apr 2017

@maminka12345 jeej ved ty si tehotnaa Gratulujeeem. Tyzden mi meska teda 8 dni.. Ta som zvedava ale mbe ani nebolo vidno ale tebe hej..