Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@luta13 nespinim,chvalabohu 😊 ano,zajtra idem prvykrat, mal by mi zobrat krv. Pojdem hned z rana na pol 8. Inak, nevies,ci musim byt rano na lacno ked mi bude brat krv len kvoli Hcg?? Asi nie..,ci? Dnes mam na plane len upiect babovku,lebo baby tu pridavaju fotky a ja som dostala chut na kolacik 🙂 aj tebe kraaasny,oddychovy pondelok 😘
@lilianna1xs Prednedavnom si sem testiky davala a uz si v 30tt...Ale Ti to utieklo vsetko...Uzivaj este tych zopar tyzdnov, zachvilku budes mat princeznicku v naruci 😉...Dufam, ze nam sem potom hodis fotecku malickej 😘💃
@milasik10 no tak babovecku pekne upec, ja uz nemozem upiect, mm robil rano prazenicu pre seba a syna z poslednych 6 vajec 🙉, tak vajcia uz nemam doma (mam sice este 6, ale tie su nepouzitelne na babovku 😂 😂 😂 )...No zajtra nam daj sem potom vediet, ako dopadla prva kontrola...Na krv nemusis ist nalacno, Hcg je v krvi aj keby si sa poriadne "napraskala" rano 😉...Takze kludne sa napapaj 😅😘
@luta13 Dakujem no jasne že sa pochválim,už len čakám kedy bude to za mnou.Navdsii strach mám z pôrodu bože môj dúfam že v bazéne to bude menej bolieť.)))))Mala si dvíha nôžky ku tvaricke.
@luta13 no ja to mam trocha kompikovane :( .. ja som mala poslednu ms 15.2 ..a mam pcos beriem dufik od 15-25 dc a posledne som brala od 1.3-10.3 a potom som cakala na ms ale ta neprisla do dnes ,, medzi tym som bola u dr a ten mi povedal ze vidi zlte teliesko a zvysenu sliznicu ze je to take 50 na 50 bud tehu alebo ms pride , ale u neho som bola v utorok a dnes este stale ms nie je tak som dnes skusila test a neviem ci vies aj podla BT mi povedat kedy asi bola ovu lebo si meriam a mam teplotu stale hore .. ach keby aspon bol viditelnejsi ten dusik :( a neviem teraz ci mam zacat brat ten dufik alebo este pockat :/
@lilianna1xs nadherna fotecka, mala je krasnucka babika 😍...No porod do vody Ti velmi zavidim - uzi si to, myslim, ze to stoji za to a menej by malo byt citit bolest a hlavne telo budes mat trosku rozmacane, uvolnenejsiu aj kozu atd, takze moj nazor je, zeby to malo ist lahsie - a najkrajsie bude, ked Ti babätko vyplava priamo z Teba do Tvojho narucia...Ja som chcela pri druhom ist strasne velmi rodit do vody (videla som desiatky videi na YouTube z domacich porodov do vody), no mala som predcasny odtok plodovej vody, vtedy to uz nejde, kvoli moznej infekcii babätka a aj mna...tak som rodila nakoniec nasucho, nakoniec isiel maly von SC ☹...No co uz...Tebe prajem krasny a bezproblemovy porod 😉😘🙏❤
@milasik10 Ahoj, ja som mala pred pár dňami podobný problém. Som v 6tt+4 a objavil sa u mňa slabunko hnedý výtok, len zopár kvapiek a potom už nič ale keďže je to moje prvé tehotenstvo tak som radšej zbehla k môjmu doktorovi, ktorý ma vyšetril a povedal, že na ultrazvuku vidí, že bábo je v poriadku 😊 Pre istotu mi predpísal Duphaston aj keď mi povedal, že sa mi výtok objavil pravdepodobne ako dôsledok pohlavného styku, ktorý som mala deň predtým 😊 Určite aj u teba bude všetko v poriadku 😊
@nikuskaniki tak ja som to mala na viac ako len par kvapiek ale snad je vsetko ok. Zajtra idem k mojmu dr, poviem mu o tom... my zatial od sexu davame pauzu, pokial nebudem vediet,ze je vsetko v poriadku. Ked sme uz tolko na drobca cakali, tak toto ani pre jedneho z nas problem nie je☺️☺️ drzim Ti palce. Inak, videla si uz aj ❤️?
@maminka12345 ta nedostanes..vzala som to za teba.. Dostala som ja dnes.. Ale daj mi vediet co je s tebou nove.
@milasik10 No nám sa podarilo na prvý šup 😊 Tak pevne verím, že bude všetko v poriadku 😊 Srdiečko ešte nebolo vidieť minulý týždeň ale v stredu idem na ďalšiu kontrolu, tak dúfam, že už ho uvidíme 😍❤️ Koľký tt si teraz podľa poslednej ms?
@nikuskaniki podla poslednej MS som 5+2 tt. Bola som vcera na pohotovosti,robila mi ultrazvuk ale videla iba maly gest. vacik,cize neverim,ze do zajtra sa nieco zmeni... ale nevadi,nech mi aspon zoberie krv 😉
@milasik10 Ja som na prvej kontrole bola 4tt+5 a tiež sme videli len malú bodečku ale aspoň som už vedela, že tam niečo je 😊 Ani sa nenazdáš a budeš aj ty už vidieť ❤️
@nikuskaniki 😘😘drz sa ,aj tebe nech kontrola dopadne dobre 🤗😉
@milasik10 Ďakujem 😘 Aj ty sa drž a daj vedieť keď bude niečo nové 😊
@karmela
@barborapavlikova
Tak ako dámy? 😊 Pripravené na kontrolu a na ❤️? 😍
@nikuskaniki no veru,ani neviem.kolo malého stále behám,stále je chorý.ani mi to dnes nedošlo že zajtra idem.no ale tak dúfam že tam už bude❤ A bude prvá foto 🙂 A vy ako dievčatá @karmela
@barborapavlikova Mne to práveže ubieha strašne pomaly 😩😃 Dúfam aj ja, že už bude vidieť ❤️😍 Ale trošku sa zároveň aj obávam :/

Ďakujem krasne za srdiečko i ked tuším od koho je ❤😍