icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

nikuskaniki
1. máj 2017

@barborapavlikova Pri prvom si kedy videla ❤️? 😊

luta13
1. máj 2017

@tonjadabik2 je mi luto, ze si dostala MS, no na druhej strane mas novu sancu tento cyklus na babätko...Velmi Ti drzim palceky, aby ste trafili ovulku a hlavne, aby sa rybky udomacnili tam, kde maju...Verim, ze coskoro to pride 😉

sofija18
1. máj 2017

Uz ostáva len čakať... sama som zvedava či nieco z toho bude 😉halo Pane? Nezdá sa ti ze uz čakám trosku dlho? 😉Tak sup sem aspoň s jedným 👶prosím 🙏

adria88
1. máj 2017

@tonjadabik2 tak predsa prišla ms... no nič to, prajem veľa šťastia v novom cykle 🙂

luta13
1. máj 2017

@sofija18 zatial nic nevidim, co by mi islo upravit, skusala som, no nevidim nic, aj ked........No nic, pockam si na Tvoj 10-11DPO, potom snad daco uvidim 😉...Drzim palceky, nech sa nam tu vsetkym zjavia // na Tvojom testiku 🙏🙏🙏...Tie modre testy su Lady max, ci mylim sa?

alilka
1. máj 2017

@sofija18 Zlatko vidím že ty máš zábavku aj s tehu testami,nielen s ovu 😂😂😂

trblietava
1. máj 2017

@sofija18 jooj moja bodaj by vam to uz vyslo 🙏 ❤

matka295
1. máj 2017

@sofija18 veľmi silno držím palce ❤️

trblietava
1. máj 2017

@radka1992 jeej krasne ti vyskocili ciarocky 😍

matka295
1. máj 2017

@trblietava a ty si ako na tom moja? 😘

trblietava
1. máj 2017

@matka295 mam doma test ze po vcerajsku budem testovat az o 2 dni a nemozem vydrzat do zajtra 😂 dnes som 11dpo

trblietava
1. máj 2017

@matka295 a ty si nebudes robit ovu testiky teraz po laparke? 😘

matka295
1. máj 2017

@trblietava o svrbia ťa prsty však? Aj mňa by svrbeli ja by som to isto nevydržala 😂 ale ani chcela by som testovať ovu a možno aj prvý x uvidím pozitívny test 😊 👊

barborapavlikova
1. máj 2017

@nikuskaniki veru,obavy mám aj ja ale dúfam že všetko bude V poriadku. Pri malom bolo ❤ až tuším okolo 9tt len každý mal iný ultrazvuk A inako ukazoval. Tak sa nechám prekvapiť.ked nebude zajtra tak za týždeň určite 🙂

sofija18
1. máj 2017

@luta13 Ano mojkacik, sú to lady max 😘ja viem ze je skoro, ale uz ma to chytilo 😂🙈bodaj by si mala pravdu... Ach....ďakujem krasne ❤😘

sofija18
1. máj 2017

@alilka Ano 😉prvý krát takto ,,nahusto" inak som skoro nikdy netestovala, vždy až po meškaní MS... ale u mna platí zákon hnusoby: vždy ked spravím tehu test, tak do pár hodín prišla MS 🙄🙄🙄🙄

sofija18
1. máj 2017

@matka295
@trblietava Babule ďakujem 😘Napodobne aj vy nech máte ciarocky uz na testoch 😘😘😘

tonjadabik2
1. máj 2017

@luta13 diki si zlata.. Ked neviem kedy je ovu na kalendari mi pise od 1do 7 plodne dni ale to mam ms teraz a plodne dni na konci mesiaca az.. Ta neviem sa mi posunulo ma 44 dnovy.cyklus ta neviem kedy bude ovu pomooc

tonjadabik2
1. máj 2017

@adria88 diki..sa mi posunulo na 44/dnovy cyklus vraj ovunteraz od 1 do7 alebteraz mam ms.. A plodne dni na koniec mesiaca.. Nechapem..kedy vlastne ovu????

laauraa
1. máj 2017

@alilka fotka grafu 😊 dakujeeeem

nikuskaniki
1. máj 2017

@barborapavlikova Ono je to asi u každého individuálne, že kedy sa ukáže ❤️ však? 😊

bembaa
1. máj 2017

Ahoj baby,ja si pripadám ako testovací maniak:(Pridám foto na zhodnotenie ,lebo mám vážne pocit,ze mi z toho hrabne dva testy som odfotila dnes bol aj ranný pepino s takýmto tienikom

trblietava
1. máj 2017

@sofija18 @karmela
@luta13 baby tak ja to vzdavam s testami uz netestujem dnes som testovala poobede a nic tak pockam ci pride ms 🙈

adria88
1. máj 2017

@tonjadabik2 ovu si mala pravdepodobne okolo 30DC

trblietava
1. máj 2017

@bembaa ja vidim ale ak to je mamatest tak...ten to robi casto dufam to nebude tvoj pripad 🙂 hod foto pepina.a kolky dc si?

bembaa
1. máj 2017

@trblietava ja som len 7 dpo,pepino som robila rano bol tam taky jemnulinky naznak ciarky ,som ho od jedu zahodila poobede mi to vsak nedalo a sla som do lekarne no a na oboch je toto,viem ze som málo po ovulke ,ani neviem preco testujem🙂Už to s tymi testami naozaj vzdám

sofija18
1. máj 2017

@trblietava žiadna MS nepríde 😘😘😘úkaz mi ten poobedny testik 🙈

matka295
1. máj 2017

@trblietava hod nám fotku 😂 možno tam niečo vyvolame. 😉

miriamn76
1. máj 2017

@trblietava ukaz ten testik☺

tonjadabik2
1. máj 2017

@adria88 noo to vychadza na 18.4.. A od 17.4.. Dom mala vytoky taze viem ze vtedy som mohla mat
. odvtedy sme pomaly kazdy den a nic.. Vies mi vyratat kedy budem mat yeraz ovu?

tonjadabik2
1. máj 2017

@adria88 zeby dalsia ovu az 30.5??? Ale ked sa mi dal cyklus na 44 dni???