Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@tonjadabik2 to ti asi nevyrátam, ms sa dá podľa ovu vyrátať, rátaj tak okolo 20 dc hore dole... no uvidíš, možno tento cyklus nebude 44 dňový...
@tonjadabik2 možno áno, no uvidíš...
Pekny majovy vecer prajeem 🙂
Som 9dpo a dnes ma zacalo boliet podbrusko tak tupo ako keby, nie krce, ale podobne ako pri ms. Mohlo by to byt hadam uz aj tehu? 😳
@adria88 akoze 20.5? Akoze po 20 dnoch moze byt ovu???
@tonjadabik2 môžeš, ono je to individuálne.. ja som mala už aj na 12dc ovu, bežne mávam okolo 18 dc
@adria88 ako si vwdela.ze.mas ovu? Je to 1 dnova zalezitost ci viac?
@barborapavlikova
@nikuskaniki babulky tak ja odratavam tiež..dnes som behala od 11:00 s malou po ZOO potom v robote ale už idem vyložiť nôžky a life..tak ja idem z vás najneskôr a čakám od vás krásne fotecky a výborne správy 😘
@tonjadabik2 ten 12 dc mi potvrdila Dr. a inak podľa hlienu, pichania podbruška, špinenia... to ja tak bežne mávam, pár dní vždy hlien, snažím sa aj merať bt
@jjuulliisskkaa akoby ,,,svalovica??
@erickatt anooo, taka tahava neustala bolest (nie silna) ale neprijemna trosku 🙈
@karmela Aj my od teba čakáme dobré správy 😍😊 Dúfam, že to budú 3 dni po sebe bijúce ❤️
Baby všetkým vám veľmi silno držím palce a prajem nech ste v poriadku s drobcami a nech bijú srdiečka o sto šesť ❤️
@matka295 Ďakujeme 😘
@trblietava dakujeeem, teraz cakat 2 tyzdne na kontrolu, aby bolo vsetko v poriadku 🙂 aj tebe drzim palce, aj ostatnym dievcatam co tu o nich citam,aby si skoro nasli dve krasne ciarky ;)🙏
@nikuskaniki verím tomu,že to tak bude..😘
@barborapavlikova ahojky držím palčeky nech počuješ krásne bijúce stdiecko 😘

@luta13 Dakujem no dúfam že mi to vinde.