Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@tonjadabik2 je mi luto, ze si dostala MS, no na druhej strane mas novu sancu tento cyklus na babätko...Velmi Ti drzim palceky, aby ste trafili ovulku a hlavne, aby sa rybky udomacnili tam, kde maju...Verim, ze coskoro to pride 😉
@tonjadabik2 tak predsa prišla ms... no nič to, prajem veľa šťastia v novom cykle 🙂
@sofija18 jooj moja bodaj by vam to uz vyslo 🙏 ❤
@radka1992 jeej krasne ti vyskocili ciarocky 😍
@trblietava a ty si ako na tom moja? 😘
@matka295 mam doma test ze po vcerajsku budem testovat az o 2 dni a nemozem vydrzat do zajtra 😂 dnes som 11dpo
@matka295 a ty si nebudes robit ovu testiky teraz po laparke? 😘
@trblietava o svrbia ťa prsty však? Aj mňa by svrbeli ja by som to isto nevydržala 😂 ale ani chcela by som testovať ovu a možno aj prvý x uvidím pozitívny test 😊 👊
@nikuskaniki veru,obavy mám aj ja ale dúfam že všetko bude V poriadku. Pri malom bolo ❤ až tuším okolo 9tt len každý mal iný ultrazvuk A inako ukazoval. Tak sa nechám prekvapiť.ked nebude zajtra tak za týždeň určite 🙂
@matka295
@trblietava Babule ďakujem 😘Napodobne aj vy nech máte ciarocky uz na testoch 😘😘😘
@luta13 diki si zlata.. Ked neviem kedy je ovu na kalendari mi pise od 1do 7 plodne dni ale to mam ms teraz a plodne dni na konci mesiaca az.. Ta neviem sa mi posunulo ma 44 dnovy.cyklus ta neviem kedy bude ovu pomooc
@adria88 diki..sa mi posunulo na 44/dnovy cyklus vraj ovunteraz od 1 do7 alebteraz mam ms.. A plodne dni na koniec mesiaca.. Nechapem..kedy vlastne ovu????
@barborapavlikova Ono je to asi u každého individuálne, že kedy sa ukáže ❤️ však? 😊
@tonjadabik2 ovu si mala pravdepodobne okolo 30DC
@bembaa ja vidim ale ak to je mamatest tak...ten to robi casto dufam to nebude tvoj pripad 🙂 hod foto pepina.a kolky dc si?
@trblietava ja som len 7 dpo,pepino som robila rano bol tam taky jemnulinky naznak ciarky ,som ho od jedu zahodila poobede mi to vsak nedalo a sla som do lekarne no a na oboch je toto,viem ze som málo po ovulke ,ani neviem preco testujem🙂Už to s tymi testami naozaj vzdám
@trblietava žiadna MS nepríde 😘😘😘úkaz mi ten poobedny testik 🙈
@trblietava hod nám fotku 😂 možno tam niečo vyvolame. 😉
@trblietava ukaz ten testik☺
@adria88 noo to vychadza na 18.4.. A od 17.4.. Dom mala vytoky taze viem ze vtedy som mohla mat
. odvtedy sme pomaly kazdy den a nic.. Vies mi vyratat kedy budem mat yeraz ovu?
@adria88 zeby dalsia ovu az 30.5??? Ale ked sa mi dal cyklus na 44 dni???

@barborapavlikova Pri prvom si kedy videla ❤️? 😊