icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

milasik10
2. máj 2017

@luta13 diki,ked miniem bi-oil ,tak si to kupim... 😘

olylili
2. máj 2017

@luta13 ďakujem ano z pôrodnice odchádzam ako by som nerodila za genetiku vďačím mame to mám po nej 😊 veru aj lekár vravel že sa pomaly blížime do finále už sa všetci tešíme na fešačika malého 😊👶

luta13
2. máj 2017

@milasik10 nie je to asi priamo urcene na strie, no je to fajn olej, ma jemnu vonu a pekne namaze brusenko- ked poriadne rozmasirujes po brusku, tak zostane hebke a nie mastne az tolko, ako ine oleje 😉...Ja som bola spokojna, treba vyskusat, nie je ani drahe...Ak by Ti nesedelo, vyhod do kosa, co s nim 😂...Alebo nechaj na lestenie topanok 😂😂😂

gabcca
2. máj 2017

Bola som.dnes rano u svojho doktora tak vsetko je v poriadku,hematom zmizol len treba sledovat aby sa inde neobjavil. Kludovy rezim nadalej. TP mam na 11.12 ale ja viem ze to bude neskor 🙂 prva poradňa 30.5 snad bude aj foto,lebo zatial mam iba tehotensku knizku

miriamn76
2. máj 2017

@luta13 tak predsa sa mi to len nezdalo ☺

nikuskaniki
2. máj 2017

@gabcca Tak super, že sa ti ten hematóm tak rýchlo vstrebal 😊 11.12.? :O To nejaký moc skorý termín ti vypočítal 😊 Ako vyzeralo bábo na ultrazvuku? 😊

alilka
2. máj 2017

baby tak 18.5 sme objednani do centra na konzultaciu..🙂 tesim sa..🙂 nechcem zbytocne cakat,tak asi to poriesime cez IUI ak sa bude dat,predsa ten vajcovod mi chyba..🙂

gabcca
2. máj 2017

@nikuskaniki jej krasny pohlad ked ukazal mimco ako tam si lezka a srdiecko bije 🙂 no vypocital podla ms a inak som dnes 6+3

tonjadabik2
2. máj 2017

@luta13 ok budem si pisat..uz som si zalozila na mobile zapisnik zapisala si kazdu ms aj vytok a aj teraz si zapisem.ale viem ze v marci som mala od 17 asi do 22.3 uvidime teraz.. Dakujem
@adria88 ok pojdem podla ms Dakujem

luta13
2. máj 2017

@gabcca super sprava, ze hematom je fuc, no verim, ze uz dalsi sa nezjavi - tfuj, tfuj!...No skoda, ze Ti nedal fotku, ja som blbec, no ja by som bez fotky neodisla odtial...No nabuduce uz dostanes urcite a ta bude riadna s celym telickom malickym krasnym 😉...Tak uzivaj a hlavne oddychuj 😉

luta13
2. máj 2017

@alilka myslim, ze si sa rozhodla perfektne a najlepsie ako si citila...No verim, ze coskoro tu budes aj Ty mavat tehutesikmi s // 😉...Boh s vami!...Bude to silne zasluzene tehotenstvo, po tom, co si si doteraz prezila 😘🙏

trblietava
2. máj 2017

@miriamn76 ms ma prist 4,5 alebo najneskor 6.5 ale mam pocit ze pride, dam vam vediet 🙂

trblietava
2. máj 2017

@luta13 dakujem si poklad ❤ ale tak tentokrat to asi nevyslo uvidime ci pride mrcha 🙈

luta13
2. máj 2017

@trblietava velmi napinave to je s Tebou...Prajem Ti krasny den a dnes sa testu nechytaj!...Chod si kupit kopec cokolady na pohodicku 😉

tonjadabik2
2. máj 2017

@luta13 Dakujem krasne si to napisala.. ja by som aj chcela muzicek neako straca nadej.. straaasne by som chcela dievcatko..mate neake polohy na dievcatko???

gabcca
2. máj 2017

@luta13 ano.ja som.chcela pytat len.akosi sa zabudlo lebo sme vela.veci rozpravali

trblietava
2. máj 2017

@luta13 haha no nie uz si test nekupim 😂 aj ked mysel uz myslienkami odbehla k teme tehu testu 😀 uz pekne pockam a mas pravdu asi aj s tou cokoladou 😉

luta13
2. máj 2017

@tonjadabik2 polohy som nikdy neriesila podla pohlavia...a ani tomu nejak neverim 😉

tonjadabik2
2. máj 2017

@luta13 ved ani ja len sa tak pytam heh

luta13
2. máj 2017

@gabcca zavolaj si este k Dr. a povedz, ci Ti nemoze spravit fotecku aj skor ako mas termin dalsej kontroly...Ja by som nevydrzala bez fotky - cas uz nevratis potom spät 😉...Za pokus to stoji, ak mas dobreho Dr., urcite Ti ju da, keby si isla na sono este raz len kvoli fotecke 😉...Asi som blazon, co?...Take napady 🙂

gabcca
2. máj 2017

@luta13 asi ano,kvoli tomu by ma len neobjednala ale na poradni budem pýtať aj tie prve foto su v karte zalozene. Tak urcite si ich poprosim 🙂

miriamn76
2. máj 2017

Dievcata tak mam vysledky z triple testov riziko 1:4 😐. Idem v piatok na genetiku. Dnes som rano nasla krv tak som bola u dr. babenko je v poriadku nevidel nic zcoho by ta krv mohla byt. @luta13 @happymia @karmela

olylili
2. máj 2017

@miriamn76 nemohla byť z krčka?

miriamn76
2. máj 2017

@olylili neviem nic tam nevidel vratil mi duphaston 4 krat denne magnerot 3 krat denne a mam lezat ak by sa to zhorsilo mam ist na prijem

olylili
2. máj 2017

@miriamn76 ja som tak celý prvý trimester a vôbec sa nezistilo z čoho drobec bol stále v poriadku....A na genetiku idete na konzultáciu?

miriamn76
2. máj 2017

@olylili aj ja som prvy trimester a teraz v sobotu som dobrala posledny duphaston ze uz neni treba. A vidis rano jasna krv teraz unho uz len hnede spinenie. Na genetiku ma poslal na konzultaciu a mam ist na amnio. Ja som mala tu hodnotu NT zvysenu

olylili
2. máj 2017

@miriamn76 tak to si myslím že nie z maternici ale z krčka sestra tak spinila až do 25tt a tie vyššie hodnoty to si myslím že tam ide len o vek nie o drobca držím prsty 🙏 tam ti hneď aj pohlavie zistia 😊👶

miriamn76
2. máj 2017

@olylili dakujem pekne je to vytuzene dietatko dufame ze bude v poriadku

olylili
2. máj 2017

@miriamn76 samozrejme že bude 😉

patkaamirko
2. máj 2017

Ahojte 🙂 Je podľa Vás normálne ak som mala na kontrole dnes zvýšený tlak, merali mi ho 3 krát a stále bol zvýšený..Lenže,cestou tam som sa ponáhľala, celá upachcena, a rano som nejedla...Teraz má posielajú do nemocnice na vyšetrenie a krvné odbery.Podľa mňa je to zbytočné,bola som nachodena, hladná,v strese, lenže oni to tu veru inak.Zákony sú prísne čo sa týka mamičiek twhuliek a už keď som sa posťažovala tak už vraj aj musím ísť lebo to budú brať ako že som to zanedbala... 😒 Mám sa čoho báť ? Je to vážne ?