Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@milasik10 nie je to asi priamo urcene na strie, no je to fajn olej, ma jemnu vonu a pekne namaze brusenko- ked poriadne rozmasirujes po brusku, tak zostane hebke a nie mastne az tolko, ako ine oleje 😉...Ja som bola spokojna, treba vyskusat, nie je ani drahe...Ak by Ti nesedelo, vyhod do kosa, co s nim 😂...Alebo nechaj na lestenie topanok 😂😂😂
Bola som.dnes rano u svojho doktora tak vsetko je v poriadku,hematom zmizol len treba sledovat aby sa inde neobjavil. Kludovy rezim nadalej. TP mam na 11.12 ale ja viem ze to bude neskor 🙂 prva poradňa 30.5 snad bude aj foto,lebo zatial mam iba tehotensku knizku
@gabcca Tak super, že sa ti ten hematóm tak rýchlo vstrebal 😊 11.12.? :O To nejaký moc skorý termín ti vypočítal 😊 Ako vyzeralo bábo na ultrazvuku? 😊
baby tak 18.5 sme objednani do centra na konzultaciu..🙂 tesim sa..🙂 nechcem zbytocne cakat,tak asi to poriesime cez IUI ak sa bude dat,predsa ten vajcovod mi chyba..🙂
@nikuskaniki jej krasny pohlad ked ukazal mimco ako tam si lezka a srdiecko bije 🙂 no vypocital podla ms a inak som dnes 6+3
@gabcca super sprava, ze hematom je fuc, no verim, ze uz dalsi sa nezjavi - tfuj, tfuj!...No skoda, ze Ti nedal fotku, ja som blbec, no ja by som bez fotky neodisla odtial...No nabuduce uz dostanes urcite a ta bude riadna s celym telickom malickym krasnym 😉...Tak uzivaj a hlavne oddychuj 😉
@miriamn76 ms ma prist 4,5 alebo najneskor 6.5 ale mam pocit ze pride, dam vam vediet 🙂
@luta13 dakujem si poklad ❤ ale tak tentokrat to asi nevyslo uvidime ci pride mrcha 🙈
@trblietava velmi napinave to je s Tebou...Prajem Ti krasny den a dnes sa testu nechytaj!...Chod si kupit kopec cokolady na pohodicku 😉
@luta13 Dakujem krasne si to napisala.. ja by som aj chcela muzicek neako straca nadej.. straaasne by som chcela dievcatko..mate neake polohy na dievcatko???
@luta13 haha no nie uz si test nekupim 😂 aj ked mysel uz myslienkami odbehla k teme tehu testu 😀 uz pekne pockam a mas pravdu asi aj s tou cokoladou 😉
@tonjadabik2 polohy som nikdy neriesila podla pohlavia...a ani tomu nejak neverim 😉
@luta13 ved ani ja len sa tak pytam heh
@gabcca zavolaj si este k Dr. a povedz, ci Ti nemoze spravit fotecku aj skor ako mas termin dalsej kontroly...Ja by som nevydrzala bez fotky - cas uz nevratis potom spät 😉...Za pokus to stoji, ak mas dobreho Dr., urcite Ti ju da, keby si isla na sono este raz len kvoli fotecke 😉...Asi som blazon, co?...Take napady 🙂
Ahojte 🙂 Je podľa Vás normálne ak som mala na kontrole dnes zvýšený tlak, merali mi ho 3 krát a stále bol zvýšený..Lenže,cestou tam som sa ponáhľala, celá upachcena, a rano som nejedla...Teraz má posielajú do nemocnice na vyšetrenie a krvné odbery.Podľa mňa je to zbytočné,bola som nachodena, hladná,v strese, lenže oni to tu veru inak.Zákony sú prísne čo sa týka mamičiek twhuliek a už keď som sa posťažovala tak už vraj aj musím ísť lebo to budú brať ako že som to zanedbala... 😒 Mám sa čoho báť ? Je to vážne ?

@luta13 diki,ked miniem bi-oil ,tak si to kupim... 😘