icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

bluebell0412
2. máj 2017

@milasik10 nebudes viac tehu? My sme napr v7tt mali 4.21mm

luta13
2. máj 2017

@milasik10 neboj, bez sexu vydrzis, prvy trimester Ti utecie ako voda, manzel bude musiet abstinovat - no myslim, ze aj on to zvladne, ak nie, pomoc nech hlada u seba - prepac, ze som drza 😂

milasik10
2. máj 2017

@luta13 juuj,idem hned pozriet... zlataaaa si,dakujem... a kedy ti bolo vidno brusko?? Lebo my nechceme este nikomu nic hovorit do toho Juna... snad ma nikto neprekukne 😂

luta13
2. máj 2017

@trblietava no daj, aj ja som zvedava 😉

trblietava
2. máj 2017

No tu je ten vcerajsi nestastnik 👎

milasik10
2. máj 2017

@luta13 v pohodeee, on to zobral uplne s kludom... teraz je mimi priorita. Do konca zivota je casu az az... je to len o psych. Nastaveni sa 🙂

luta13
2. máj 2017

@milasik10 pri prvom mi tak "okatejsie" bolo vidiet brusko myslim az v 2 trimestri, dovtedy to este islo zahalit do volnejsieho tricka, ci pulovru, no tehu gate som musela kupovat uz koncom prveho trimestra, lebo moje som nezapla uz vobec a to som teda bola stihla (mala som 54kg)...Pri druhom mi brusko bolo vidiet hned v 1.trimestri, nohavice som nezapla uz 14DPO - vazne!...To som hned presedlala z rifiel na leginy - nech ma brusko priestor na zväcsovanie sa 😉...No toto vsetko je individualne, uvidis na sebe, ako bude brusenko rast...Juj, tesim sa s Tebou velmi 😘

nikuskaniki
2. máj 2017

@milasik10 No aj mne minule povedal, že "teraz" ho máme obmedziť ale čo to konkrétne znamená, to som sa nedozvedela 🙄 Nevadí no zajtra sa spýtam 😊 Ale tak pred drobčekov to predsa vydržíme, nie? 😉

miriamn76
2. máj 2017

@trblietava no tusim ozaj nic ale luta13 by ho mohla upravit ja mam novy fon uz mi to nejde. Kedy mas mat ms?

milasik10
2. máj 2017

@luta13 no, je cas na tyzdenne fotenie .... som velmi zvedava, ako sa to moje mini brucho zvacsi 😃🤰 ostali ti inak strie? Ja som si hned v lekarni s liekami kupila Bi-Oil.. budem poctivo natierat 🙂

nikuskaniki
2. máj 2017

@bluebell0412 A videla si už v 7tt ❤️?

milasik10
2. máj 2017

@nikuskaniki samozrejmeeeee ,mne to vobec problem nerobi 🙂 natieras inak uz brusko?

bluebell0412
2. máj 2017

@nikuskaniki áno mali sme aj ❤

nikuskaniki
2. máj 2017

@milasik10 Ešte nie ale asi už dnes zbehnem do lekárne a začnem poctivo už teraz 😊 Ten bi-oil je najlepší?

nikuskaniki
2. máj 2017

@bluebell0412 Dúfam, že aj ja ho už zajtra uvidím 😍 Ale ono je to asi u každého individuálne, že?

karmela
2. máj 2017

@luta13
@kudusko ďakujeme pekne ste zlaticka 😍

luta13
2. máj 2017

@nikuskaniki nesexuj a hotovo!!!...Vobec!...A mas to vyriesene 😉 ...Az po ukonceni 1.trimestra, ked bude najtazsi trimester za vami 😉...O nic neprides a babätko bude krasne udomacnene u Teba v brusenku...Ja som pri prvom tehu s mm sexovala asi 10x za cele tehu - proste boli sme mladi a neskuseni a nevedeli sme, ze mozeme a bali sme sa, ze ublizime nejak drobcekovi 😲 ...Pri druhom sme taktiez prvy trimester vobec nic spolu nemali a od druheho zas on nechcel, lebo mi "okato" rastlo brusko a jemu to bolo neprijemne, no ja som bola ako vlkolak - mala som chut milovat sa kazdy den...Obvinovala som ho, ze ci je normalny chlap, ze ma nechce aj ked tehulku atd...Potom sme sa sem-tam spolu pomilovali, no nic dlhe, len take rychlovecky 😂

luta13
2. máj 2017

@miriamn76 idem to skusit upravit pre trblietavu 😉

milasik10
2. máj 2017

@nikuskaniki tak neviem, ja som pytala nieco na strie a dala mi toto... mozno je aj nieco lacnejsie s podobnym ucinkom, potom ked sa mi toto minie,tak pohladam... toto stalo 11 eur a je to len 60 ml.. malo aj vacsie za 22... ale na zaciatok staci a potom,ked budem mat prehlad kupim nieco ine

bluebell0412
2. máj 2017

@nikuskaniki áno je to rôzne u niekoho sa ukáže skôr u niekoho neskôr nedá sa riadiť tým ze napr niekto v takom a v takom týždni ma ze to tak bude aj u mňa ...ale šanca tam je a držím palce ☺
My sme v 4tt na usg nevideli vôbec nič a (6tt+1) uz bol drobec aj ❤

nikuskaniki
2. máj 2017

@luta13 Nebudem 😄😂 Nie sme predsa zvieratá, že by sme nevydržali 😊 Už tých pár týždňov hore dole je jedno 😊 No ja som zvedavá, či budem mať od 2. trimestra väčšiu chuť lebo ja ju mám stále takže neviem či to ide ešte viac 😂😂😂

luta13
2. máj 2017

@trblietava
@miriamn76 babulky, nieco sa mi tam mari (maly dusicek), no moja, skus testovat uz az za 2 dni zas, skor zbytocne..Ak si tehulka, za 2 dni bude vidiet lepsie rozdiel...Myslim na Teba stale, nech je anjelik uz v Tvojom brusku 🙏😇

luta13
2. máj 2017

@nikuskaniki no keby si mala väcsiu chut ako mas teraz, neviem, ci uz sa nebudes povazovat za "vlkolaka", ako aj ja som bola 😅...To som mm stale otravovala, ze chcem sex, "utekal" predo mnou uz 😂😂😂

olylili
2. máj 2017

Tak kocky sme v poriadku aj výter je ok pribrala som 2 kg dokopy 9kg lekár vraví že len malý rastie na mňa sa nič nelepí 😊 popocuval nám srdiečko a o dva týždne na ultrazvuk pomerat drobca a skontrolovať placentu teším sa 😊👶👣

luta13
2. máj 2017

@milasik10 na brusku nemam ziadne strie a ani som nemala, no na vonkajsich stehnach mam, ale len biele zilky akoby...Vobec som nemala viditelne cervene strie, ako mavaju niektore tehulky...No skor celulitidu mam na stehnach a zadku, aj bruchu a teraz teda som pribrala od minuleho roka este 8kg, takze som ako "gula gulata"...Ja som si kupila pocas tehulkovania masazny olej pre tehotne a tym som si potierala brusko asi do polky druheho trimestra po kazdej sprche - cize kazdy den a neskor uz len obcas...Ku koncu hlavne, ked ma velmi svrbela pokozka na brusku, kedze nakonci som bola uz ako balon velka 😀

nikuskaniki
2. máj 2017

@bluebell0412 Ja budem zajtra 6tt+6 tak uvidíme 😊

luta13
2. máj 2017

@olylili Ukazkove tehulkovanie!!!...Tesim sa s Tebou 😉...No Ty mas krasnu genetiku, ked nepriberas skoro vobec, potichucky Ti zavidim, po porode chcem vidiet Tvoju postavu, verim, ze budes stihlucka akoby si ani tehu nebola byvala 😉...Uzivaj vsetko, uz sa Ti to ozaj krati a ubieha to neskutocne rychlo 😲😘👶

luta13
2. máj 2017

@nikuskaniki Ja verim a tipujem, ze zajtra uvidis uz aj ❤😉

nikuskaniki
2. máj 2017

@luta13 My sa taký vlkolaci obaja 😂

nikuskaniki
2. máj 2017

@luta13 Ďakujem 😘