Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@patkaamirko tlak sa až tak nezvýši len z rýchlej chôdze a stresu ...Možno ťa chcú odsledovať aby tam nenastala preeklepsia čo je nebezpečné a časté v tehu tak treba radšej ísť
Ahojte dievčence potrebujem sa poradiť 🙂 MS mám dostať zajtra, ale posledné dva dni mám vždy ráno na toaletáku trochu krvi , stalo sa to včera a dnes ráno sa to opakovalo .... do večera už nebola žiadna krv. Včera večer som si robila test a mám pocit , že tam je mini dušík ... ale nechcem si nahovárať , ale boli by sme radi 🙂 prikladám aj dve fotky zo včera . Dnes ráno som tiež testla , ale už som tam nič nevidela ... Myslíte , že by to mohlo byť dobré znamenie ,... testnúť chcem o dva dni .. Včera som bola 27DC
Inak, baby,ktore ste este tu a ste tehu, nemate niektora piercing v brusku? Co s nim? Vyberali ste ho?
@patkaamirko a koľko si mala tlak nevieš, keď ti odmerali?
@modroocko4201 ja tam neako nič nevidím 😒☹
@lela123 To nič, asi sa snažím nájsť ducha tam kde nie je :/ uvidím po pár dňoch či príde mrcha
@trblietava bože ja už vidím duchov všade 🙈 asi ma zabi ja aj tam čosi vidím 🙈
@lela123 140 na neviem koľko už 60 dačo 🤔🤔 nepamätám
@lela123 merala mi 3 krát po sebe s odstupom času asi 3 4 minútky
@olylili Lenže je to ďaleko nemám sa tam ako dostať sama som doma s malým.Zadycham sa riadne už len po ceste z izby na wc čo mám pár krokov 😒A nemala som ho vysoký vraj len zvýšený..
@patkaamirko ja tiež fučim jak ježko ale behám hore dole po obchodoch a tlak 90/60
@matka295 ved aj ja 😂
@patkaamirko Ahoj.Ja keď som bola tehu tak do toho 20 tyzdna som mala tlak 120 na 80 ....potom 130 na 90 a nakoniec som prisla na poradňu a mala som 160 na 105 od toho 7 mesiaca som bola 3 krat v nemocnici so zvýšeným tlakom.Nemohla som ani chodiť.Isla som na wc a mala som tlak 160.Neustále návaly tepla a stále som bola bledá.Ani do nákupného centra som nemohla ist ani na prechadzku ..len doma.Bolo to hrozné! Diagnostikovali mi preeklampsiu.Ale neboj sa.Bábätko sa ti narodí a všetko sa ti upraví ako aj mne.😊Dávaj si na seba pozor!
@patkaamirko radšej nech ťa odsleduju, môj názor 😉
Nemám ziadnu skusenist s tymito testami,len mi zacina byt tazko od zaludka a pobolievanie brucha ako pri predch.tehotenstvach na zaciatku
@luta13
@kudusko
@karmela
@nikuskaniki
Tak dievčatá moje.predstavujem vám naše ❤ som 6+6 A zodpovedá 6+2tt. Čiže super,termín pôrodu mám 20.12. Srdiečko krásne bilo 🙂 až som podskocila na tej koze keď mi ukázala monitor. Ďalšia kontrola 30.5.uz bude knižka+ odbery.no sa asi nedospim. Veľmi sa teším. Teším sa na vaše dobre správy nech sa môžeme všetky spolu tešiť 😘
@barborapavlikova gratulujem uzivaj tehulkovanie☺
@miriamn76 ďakujem veľmi pekne 🙂
@patkaamirko dakujem moja😘pohlavie nam este nepovedal
@barborapavlikova gratulujeeem,vela zdravicka😘 ja som bola prvykrat dnes ale videli sme zatial len malu ciernu machulku... som este len 5+3tt
@gabcca Jeeej už si mala aj ❤️? 😍 Ja budem zajtra 6tt+6 tak aj ja už chcem vidieť 😍
@niky1141997 Fiha ty si to mala rôzne :( ale hlavne že ste v poriadku.Ja som mala štýle nejakých 160 dačo ( ja si tie čísla nepamätám a ani mi to sestrička nevravi aký mám tlak keď mi meria ) Dnes som bola po 2 mesiacoch na kontrole a tam mi zmerala tlak, dva krát a tretí krát s tou ručnou pumpickou a ajtak som mala zvýšený 140 dačo na 60 dačo tuším 😆 Lenže mi povedala že mám ísť hneď ako to bude možné ako odídem od nej, do nemocky na vyšetrenie..ja dnes ale nejdem..nemám ako žiaľ :( :( :( pôjdem ráno

@miriamn76 držím palčeky,vswtko bude v poriadku.Klid hlavne, maličké je krásne 😍😍 ja som bola 16w1d keď mi povedali pohlavie 🙂❤