Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@barborapavlikova no snáď ti ich doprajem ❤😘🙏
@karmela idem moja zajtra ráno, dnes bolo ajtak neskoro, majú tam potom strašne veľa žien a rušno.Minule som takto bola neskoro, a to som doktora uvidela o hodinu a pol ako som tam prišla, ani ma nevypocul čo mi je, nemal čas,jediný doktor tam behal nestihal tam všetky ženy.... pôjdem si rano,nebude tam skoro nikto a budú sa mi pekne venovať 🙂 jasné že chcem aby ma vysetrili,má len riadne postrasili, pri malom som síce bola riadne opuchnuta, ale tlak som mala vždy v poriadku...
@karmela Práveže ja oddychujem až moc, nikam nechodím, max raz za týždeň idem von..A estw k tomu mám 69kg čo je strašne..Sladkosti nejem vôbec, to mi nechutí, ani po večeroch sa neprejedam,cez deň toho tiež veľa nenajem..Solim trocha s himalajskou soľou,tiež používame len kokosový alebo olivový olej..A tučné mäso som nejedla nikdy..Tak mi povedz odkiaľ sa mi nabrala taká váha ? :( pri malom keď som šla rodiť som mala 68kg
Možno že je to len opuch všetko..No ktovie 🤔
@karmela to som sa veľmi potešila mám 61kg keď pôjdem rodiť ani 70 nebude 😀 a čo ma teší nemám žiadne opuchy bolesti síce to som nemala ani v predošlých a doslova žeriem všetko a sladké hmmmm😀 moje chlapciatko si šetrí mamku 💗👶...Už sa teším na tvoj usg ako by som ja šla pýtaj aj fotecku že sa potešíme tu 💗 ja tiež o dva týždne popytam ak sa bude ešte dať😊 určite už pocitas hodiny ⏳😊
@nikuskaniki neboj drobec sa ma urcite dobre a veselo sa kolise 🙂 potom daj vediet zajtra ako ste.dopadli 🙂
@patkaamirko moja môžeš sa nalievať vodou a preto váha ide hore..Ja to veľmi dobre poznám hlavne nech ste zdravucke..Ale ty mi vôbec neprídeš silná len bruško máš..Ja som na záciatku a radšej sa už nevážim lebo 3kg hore mám.
@patkaamirko. Hlavne,ze ste zdravy po porode zhodis neboj
@patkaamirko telo si vsetko teraz uklada..metabolizmus funguje uplne inak.. 🙂 ja som 28tt plus dake dni a mam +12kg.. neriesim.. hlavne ze drobec je ok.. 🙂 akurat sme u nas toto v skupine (Julovky 2017) riesili ze chude mozeme byt kedykolvek..no kolkokrat za zivot sme tehotne? 👶🤰
@karmela on mi len poriadne kopance uštedruje dnes sa aj lekár smial ako riťku vyduval keď mu srdiečko počúval hneď reaguje na dotyky aj dievčatá keď ho pucia macko malý 😀👶 uvidíš ako fazuľka za ten čas pekne podrastla teraz bude rýchlo rásť bobačik malý 👶 a čo myslíš čo to bude čiarocka či pipík?😊
@matka295 no uz po takej dobe by mohlo no verim tomu i ked precentami to je v minime
@olylili no neviem zlatko čo to bude fakt..Chcela by som chlapceka veľmi ale aj keď bude dievčatko budem šťastná..ty si tenucka tehuľka tebe len to bruško veľké vykuka pred tebou..Ja už priberám ach..ale čo už nech sme zdravý..Už mi trosku aj lepí lebo mám si každý deň merať tlak no dlabkala som nato keď som raz odmerala a bol nízky mám merať tri x za deň a doteraz bol nízky až príliš a teraz už stúpa 130/85 no dúfam že to je len nejakým blbim vplyvom musím myslieť na niečo iné..ale veľmi sa už teším veru ako podrástlo
@gabcca Jasne, dám vedieť 🙂
@maminka12345 prečo v minime?
@jjuulliisskkaa okamžite kupuj. Ako to máme my vydržať???? 🙂
@karmela cicus ahoj dlho som tu nebola a co citam vam sa podarilo?
@erickatt jeeeeej 🙂)) to je mile, kupim, sama som nedockava, zvlastne sa citim, no bojim sa sklamania z bieleho testu :(
@milos32nika21 niečo sa risuje. Len hmm co to bude
@jjuulliisskkaa nemáš co stratiť,,, viem máš, ale nemáš.. 😕
@barborapavlikova jeej, aké je to krásne, normálne vidno chrbticu 👍🙂
@erickatt 12dpo by mohol byt uz aspon naznak, vsak?🙂
@miriamn76 no neboj, stale verim, ze vsetko bude v poriadku a ze drobcek je zdravucky ako lusk..Fotecka krasna a maly panacik na nej - hlavicka, rucky, nozky...Pohladkaj za mna brusenko a ver babätku a pocitom, ze vsetko je tak, ako byt ma...Boh je s vami kazdu sekundu a drzi nad vami pomocnu ruku...A v konecnom dosledku, mas v Nebi uz anjelika a ten dava na vas jednoznacne pozor...Takze bud v klude...Prajem vam pekny vecer 😘
@erickatt vazne nieco vidis ja by som to asi ani neprezila.
@jjuulliisskkaa ano 12DPO by mal byt vidiet aspon duch na teste uz...No aj ja sa veru tesim, ked testnes...Verim, ze budu // 😉...Drzim palceky, nech su Tvoje vnutorne pocity tie prave 🙏😘
@luta13
Joooooj ked mam takuto podporu, mam chut testovat aj hned😂❤️

@jjuulliisskkaa ja by som nevydržala ja by som spravila test