icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

miriamn76
2. máj 2017

@happymia budem vas informovat co mi povedali na tej genetike☺. Pohladkaj malinku😘

happymia
2. máj 2017

@miriamn76 budeme cakat moje 😘
Dakujem a aj ty krpceka 🤰🏼🤗

karmela
2. máj 2017

@happymia ahojte zlaticka moje veru bude párty s drobcami mojko Vám sa to už pekne kráti 32tt Waaaw o chvíľu nám sem pošleš fotecku s malinkou Charlotte s pôrodnice nieže na nás zabudnes..budeme na vás myslieť 😍😘

happymia
2. máj 2017

@karmela ty srandujes ?!ze zabudnem 🙏🏻😍tak to sa ani neda na tak skvele baby 😘
Juuj veru ani nevrav .... dnes som zbehla preistotu za dr.(este ze mame taky dobry vztah) od pondelka ma bolelo a trplo brusko pod prsiami) mi vravi ,ze tam mi uz dorastla maternica. Aze mitlaci a spusti sono a malinka tam ritusku (ako prehodena cez prasiak vysela dole bruskom ruky a nohy a ritusku vypuca ze aj tu som si rano vlastne nahmatala ... este mi prehodil posledne sono na 23.5 lebo som mala mat 26.5 ale on vtedy nebude ze posledny x chce sa snami rozlucit tak este ze som sla 🙏🏻😍
Tak mam pocit ,ze malinka sa pomlaicky pretaca dole hlavickou uz 🙏🏻
A vy sa ako drzkate moje ?
Ja este do 24.5 v robote ...., ale ti poviem uz som KO dnes som dosla s prace a o 19 som sa zobudila vyspata ... haha
Sranda to je ztou mojou prdou vytrcajucou 😍🎀

luta13
2. máj 2017

@barborapavlikova Gratulujem k bijucemu ❤, velmi sa tesim s Tebou...Fotecka je super, drobcek krasnucky malicky...No uzivaj vsetko, su to nepopisatelne pocity, ved vies, uz si ich zazila...Tak sa pekne zatial opatruj a tes sa na kontrolu koncom mesiaca - strikuj, hackuj atd...😉...Ubehne Ti cas behom cakania a ak Ta chyti zas v noci nespanie, tak aj v noci kludne hackuj, strikuj 😉...No srandujem, ale ak chces mozes to robit...Pohladkaj za mna brusko 😉

luta13
2. máj 2017

@modroocko4201 nejaky mikrodusik sa mi tam mari...Nebudem to obkecavat zatial, skus ten testik ako planujes za tie 2 dni, potom hod sem zas fotecku...Verim, ze sa nam tam daco objavi silnejsie 😉...Drzim palceky 🙂

luta13
2. máj 2017

@milasik10 ja by som piercing z pupceka vybrala natrvalo a odlozila do krabicky na pamiatku na mladost...Nehovorim, ze si stara, no mne sa mamicky pacia bez zbytocnych hovadin, ci uz piercingov, ci tetovania, ci nausnic kade-tade...No samozrejme, ze je to Tvoje telo a Tvoje rozhodnutie...Takze je to len na Tebe 😉...Pridavam Ti tu diskusiu na temu 😉

https://www.modrykonik.sk/forum/...tehotenstve/...

luta13
2. máj 2017

@niky1141997 Ty ako?...MS dosla? ...Testovala si este po tom, ci uz kasles na to?...Dlho si nepisala, alebo som to nejak presvihla? 😲

domx
2. máj 2017

@luta13 aj ja som zvedava.. ☺

luta13
2. máj 2017

@rebeka211 drzim palceky, nech sa vam druhe zadari co najskor, ked po nom tuzis 😉 ...Boh Ta zehnaj! 🙏 ...A nezabudni potom hodit testik, budeme vyvolavat duchov 😉

domx
2. máj 2017

@happymia vidis a si sa bala ze co to je.. a to len malinka ti tam tlaci.. 🙂 som rada ze ti doky urobil sono a upokojil tak aj tvoje myslienky ze by mohlo byt nieco zle.. 🙂 len krasne nadalej tehulkuj.. na tvrdnutie ci kontrakcie este mame cas.. no ni?? 🙏🤰

luta13
2. máj 2017

@jjuulliisskkaa ja som az takyto husty vytok nemala pocas tehu, ale ak cvikla pise, ze ona taky ma, tak potom taky asi existuje pocas tehu...A testik kup ako budes citit 🙂 ...Nech nemas pocit, ze Ta nahaname 😉

luta13
2. máj 2017

@patkaamirko neboj moja, Ty este schudnes...Ked prestanes kojit princeznicku, potom schudnes na svojich 50kg...Si stihlucka aj tak, takze tych zopar kileciek das dole, ani nebudes vediet ako...Ja som tiez dakedy mala 50kg...Potom so pribrala na 54kg a otehotnela...Po prvom synovi som cele roky mala 66kg a ked som teraz druhykrat porodila, mala som 74kg...Miesto chudnutia som este k tomu pribrala 8kg - lebo zeriem vela sladkeho 😒 ...Takze tichucko si uzivaj tehulkovanie a kilecka neries vobec...Pojdu dole same...Tebe urcite - za 5 rokov sa Ta opytam 😉...Pohladkaj za mna brusenko a drzim palceky, aby Ti tlak trosku klesol 😉....Ja som cele obe tehu mala 90/60 a to stale frflali, co mam taky nizky...Pila som jednu kavu denne povinne 😉

luta13
2. máj 2017

@happymia "ako prehodena cez prasiak visela"...Rehocem sa tu teraz o dvoch v noci 😂 ...No som rada, ze ste obe o.k. 😉 ...Krasne tehulkovanie nadalej prajem a uzivaj este chvilku...Velmi rychlo Ti to utieklo - uz len 8tt...Pohladkaj za mna babiku krasnu💃😘

karmela
3. máj 2017

@happymia moja zlata som rada že ste v poriadku Charlotka robí akrobacie v brušku moja zlata 😘😍ešte 8tyzdnov vydržíme a potom Vám budeme držať palčeky nech je perfektný pôrod..pohladkaj bambulku zamna..😘

happymia
3. máj 2017

@domx no neviem ci cas ... moja svagrina mala uz od 7mesiaca ja uz som 8... a este dako to nemam 🙈duuufam,ze prdka pojde v termine haha
A veru som stastna ,ze je v poriadku 🙏🏻😍cele tehu mas dako obavy 🤰🏼
Ale tak je to urcite normalne uz teraz sme milujuce mamy ❤️

happymia
3. máj 2017

@luta13 haha teraz sa ja smejem 🙈🙏🏻som to ja za mamu takto ju nazvat ach Haha 🤣🙏🏻🙈
Lebo ked som vysvetlovala rodine tak nechapali ... tak som musela pristupit k prirovnaniu ,moja laaaska lubim ju ako koňa uz teraz ...
juuj a veru letiiiii strasne este par dni v praci a idem sa plne venovat chystaniu pre prdulku ,lebo este som dako popri praci a beznom dennodennom zivote nicnestihla alebo bola unavena ,ze som bola rada ,ze odychnem
A dakujem moja ,ze aj ty na mna myslis 😘

happymia
3. máj 2017

@karmela zlatik dakujem a vy sa ako drzkate ?? 😘ides vo stvrtok ako som citala vyssie?
Ako sa citis?
Potom ma informuj 😘🙏🏻🤗

maminka12345
3. máj 2017

@matka295 mam taky pocit

happymia
3. máj 2017

@luta13 a pekne este tam mam aj hrubicu 🤣
Inak nejak osprostievam badam to na sebe 🙈🙏🏻duufam,ze ked porodim sa mi vsetko do hlavy vrati 🤷🏼‍♀️🤰🏼

barborapavlikova
3. máj 2017

@nikuskaniki ahoj moja,myslim na teba A držím palce 😘 teším sa na správy 🙂

barborapavlikova
3. máj 2017

@luta13 ahoj moja,ďakujem krásne.uzivam si veru každú chvíľu ako by to bolo prvý raz.som povedala že sa ani nedospim konca mesiaca.no čo sa týka háčkovania,strikovania- som úplne ľavá.moja mama strikuje, hackuje,šije kroje široko ďaleko.a ja?? Som rada ak prisijem gombík rovno 😅 musím vymyslieť inú zabavku na noc. 🙂

lela123
3. máj 2017

@happymia nechcem strašiť, ale to je len začiatok 😂My s mužom sme sa smiali, keď som kojila, že Láska tebe sa podarilo povedať suvislu vetu 😀To robia hormóny. My mami to máme asi takú ochranu pri malých deťoch, že sme pripecene, aby sme to vydržali 😀😉

jjuulliisskkaa
3. máj 2017

@luta13 dakujem moja❤️

Aj dnes rano ako som vstala som mala taky biely vodovy, umyvala som si zuby a spustil sa mi a normalne po nohe tiekol ako keby moc, ale bolo to priesvitno biele. Citala som ze to moze byt aj znak bliziacej sa mrsky, no nemala som to pred mrchou este nikdy.

happymia
3. máj 2017

@lela123 haha aleee ozaaaj ☝🏻lebo niekedy si ma fakt podari nieco take povedat ,ze nechapem ...🤣🙏🏻

lela123
3. máj 2017

@happymia no uznaj, kto normálny sa bude toľko rozprávať o kakani, cikani, papani, ako ženy na materskej 😂teraz volako tiež taram, prehadzujem slová, muž mi vraví 😀tak som zvedavá, lebo sa pokúšame 🙂

bembaa
3. máj 2017

Caute kocky,po vcerajsom pluskovom teste som si urobila dnes test,vazne si tie testy robia so mna srandu:(Uz netestujem radsej ,by som scvokla

lela123
3. máj 2017

@bembaa ešte je to rozpite, počkaj kým uschne. Takto nič nevidno

nikuskaniki
3. máj 2017

@barborapavlikova Ďakujem 😘

nikuskaniki
3. máj 2017

@jjuulliisskkaa Taký biely vodnatý mám aj ja. Som v 7tt 😊