icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

karmela
3. máj 2017

@trblietava hmmm mojecko slabučký je kedy ms pistok?

karmela
3. máj 2017

@butterfly333 tak verím že máj bude zase šťastný na tehu ale už do pôrodu zdravého bábätka..hrozne to je keď žena konečne otehu a príde o babo..to sa ťažko len číta nieto ešte zažiť..tak verím že onedlho nám ukazes pozitívny tehu test 😍

karmela
3. máj 2017

@prskavka2223 vitaj medzi nami kľudne aj prispievaj a držím palčeky aby snaženie vyšlo a zadarilo sa už úspešne celé tehulkovanie

miriamn76
3. máj 2017

@karmela nie v piatok idem na genetiku a amnio v ruzinove robievaju v stredu tak asi buduci tyzden ma tam vsunu

trblietava
3. máj 2017

@karmela viem ze slabucky ale trosku silnejsi od ostatnych preto pocitam ze pride ms dnes som 13dpo tak mozno uz zajtra...nevadi 🙂 aspon pride na cas a nebude meskat

prskavka2223
3. máj 2017

@karmela 🙂 zlata, nic viac si neprajem, s partnerom sme spolu 5 rokov a 2roky sme sa snazili o mimi, podarilo sa ale vydrzalo to len do 4tt+5 a zacala som krvacat :( a bol koniec bohuzial, po kyrete nam odporucil lekar pockat aspon 3 mesiace a od minulej ovulky sa snazime, ja si ovulku nemusim nastastie testovat, kedze ja v ten den od bolesti ledva chodim 🙂

karmela
3. máj 2017

@miriamn76 aha a genetika je potom načo či aj z toho keď budú rizikové výsledky hoci malé tak ideš na tu amnio

karmela
3. máj 2017

@trblietava ale vieš že ti želám aby si bola tehuľka moja..a ranný test bol taký istý či silnejší ?

karmela
3. máj 2017

@prskavka2223 tak nech sa zadarí čím skôr fakt je to veľmi smutne keď sa tešíme z // a potom babo odíde..No verím že na každú čaká anjelik a tento rok bude každá tehuľka a už úspešne až do konca

trblietava
3. máj 2017

@karmela ja viem moja a dakujem 😘 budem tehulka len neviem kedy 😀 ja budem rada aj za to ak pride ms na cas ved vies kolko mi ms nameskala uz...55 dnove cykly..no uvidime co bude 🙂

kotatko12345
3. máj 2017

@karmela tak zatial ano 😉uvidim co povie ked tam teraz 10.5 pojdem...vtedy to uz bude presnejsie... a ty kedy ides?? brusko uz vykukuje??tehu knizku uz mas??

trblietava
3. máj 2017

@karmela ranny by som povedala ze narovnako

ikonica
3. máj 2017

@karmela diky, neviem co si o tom mysliet... v predch tehu som mala spinenie, ale v case druhej vynechanej ms a bolo take hnede, toto je take ako kremovy vytok sfarbeny cergenou krvou a este pred ms :/ to som nikdy nemala. Dva dni po sebe... Ufff dufam, ze nic zle to nie je... Pardon za tie opisy...

karmela
3. máj 2017

@trblietava tak zlatíčko buď nech príde na čas alebo nech už nejde 9mes isto..

karmela
3. máj 2017

@ikonica v pohode a testik si neskusala? Čo ak to značí uhniezdovanie..

karmela
3. máj 2017

@kotatko12345 no bruško už vykuka ale ja som mala aj bez tehu ale nie až take ako teraz..tak zakryvam zatiaľ voľnými vecami..tehu knižku ešte nemám a zajtra idem na sono a krv..

trblietava
3. máj 2017

@karmela presne tak 😉

butterfly333
3. máj 2017

@karmela verim aj ja moja že už niečo z toho pomože.

ikonica
3. máj 2017

@karmela test zajtra rano skusim... Uvidim... Bodaj by to bolo uhniezdovanie 🙂

butterfly333
3. máj 2017

@karmela aj moja segra bola vcera v ba na genetike som zvedava čo jej povedali. Ma 39r tak verim že všetko je ok.

kotatko12345
3. máj 2017

@karmela aj mne trosku vykuka...no tak teraz uz knizku dostanes....ja az o tyzden.a byva ti zle?

matka295
3. máj 2017

@prskavka2223 držím silno palce nech sa čím skôr zadarí 😇

miriamn76
3. máj 2017

@karmela tam idem iba na konzultaciu budu sa vypytovat na rodinnu anamnezu ci boli dake postihy potraty mrtvo narodene deti a tak. Sama neviem ako to tam bude prebiehat. Oni ma poslu do nemocky sa objednat na amnio a vysledky z amnia dojdu na tu genetiku

matka295
3. máj 2017

@trblietava a trhu testík si robila? N

biba12
3. máj 2017

@miriamn76 bude to v pohode, neboj sa. Držím Ti palce. Tie tri týždne čakania na výsledok sa budú zdať nekončené,ale uvidíš, že všetko bude ok.

trblietava
3. máj 2017

@matka295 uz nie pockam do konca tyzdna ci pride ms a este mam ovu testy tak si spravim tie 😂

judit_ka
3. máj 2017

@luta13 este neprisli 🙂

matka295
3. máj 2017

@miriamn76 držím​ ti veľmi silno palce nech je všetko v poriadku a nech máte dobré výsledky a nech je drobček zdravučký ❤️

miriamn76
3. máj 2017

@biba12 dakujem len nech to trva tri tyzdne aspon budem vediet ze babo je ok lebo ak tam nieco bude z genetiky volaju skor. Aspon kolegyna to tak mala v lete. Mala si dojst o tri tyzdne po vysledky a po tyzdni jej volali aby s muzom dosli a boli zle vysledky. Takze ja si radsej pockam tri tyzdne☺

matka295
3. máj 2017

@trblietava ja ju telepaticky od teba odháňam nech nedôjde mrchaňa jedna hnusná 😂